Jeg har haft forskellige behandlinger hos Maise og jeg er yderst tilfreds med det hele. Jeres laser maskine er vild!!! Jeg har født og var ikke færdige med min laser behandlingsforløb, men jeg har sta... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Maise kan seriøst trylle! Hendes evner med laserbehandling har virkelig gjort en forskel for mig. Takket være hende og hendes ekspertise er jeg næsten hårfri allerede efter bare en enkelt behandling... もっと見る
Fandt Clinic Moi gennem Instagram, hvor jeg bestilte min første tid til en laser behandling. Super god og effektiv behandling hvor man føler sig i trygge hænder og allerede efter mit første besøg kun... もっと見る
Kæmpe anbefaling herfra! Nu har jeg været hos clinic Moi 5-6 gange, og jeg må sige at jeg er fuld tilfreds! Hun gør sit arbejde rigtig godt. Udover det bruger Maise sin faglighed og er super dygtig... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Clinic Moi – Skønhed med faglighed & hjerte Velkommen hos Clinic Moi, hvor vi brænder for at hjælpe dig med at føle dig godt tilpas i din egen hud. Vi tilbyder alt fra permanent laserhårfjerning, vipper og bryn, rynkebehandlinger, fillers, voks og ansigtsbehandlinger, der forbedrer hudens sundhed og glød. Med 8 års erfaring og en sundhedsfaglig baggrund er du i trygge hænder hos os. Vi går op i ærlig vejledning, gode resultater og en varm atmosfære – så du kan føle dig set, hørt og forkælet hele vejen igennem dit forløb.
Søborg Hovedgade 22, 2870, Dyssegård, デンマーク
- kontakt@clinicmoi.dk
- clinicmoi.klikbook.dk
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Resultater! Professionel service!
Jeg har nu gået hos Clinic Moi siden sommer 2023 for at få laser behandling. Allerede efter 2 gang laser kunne jeg store forandringer. Nu et halvt år efter er det sjælendt jeg tager min skraber frem for at bruge den. Udover sindsyg god service og resultater, er Maise et super behageligt menneske og virkelig professionel. Jeg går altid derfra med et smil på læben!
Bedste Laserbehandling og…
Bedste Laserbehandling og Ansigtsbehandling! Har været kunde i 6 mdr, og jeg er tilfreds med de bedste resultater.
Anbefales
Super fin og hyggelig klinik, og hos Maise er man bare i de aller bedste hænder. Jeg har nu byens fineste bryn og vipper - tak!
Kan varmt anbefale Clinic Moi
Jeg har nu været til 2 laser behandlinger hos Clinic Moi, og kan allerede fortælle, jeg er ca. 96-97% hårfri på de behandlede områder. Det motivere mig til at fortsætte med behandlingen, da jeg tydelig kan se resultater. Maise er en sød, dygtig behandler, der svare på alle mine spørgsmål undervejs, giver alt nyttig info til både før og efter behandlingen så man føler sig i sikre hænder.
Værste oplevelse nogensinde de er ikke…
Værste oplevelse nogensinde de er ikke til af snakke med

Clinic Moi からの回答
Vilde resultater!
Det er vildt så gode resultater man får ud af behandlingerne! Jeg er sååå tilfreds med mit behandlingsforløb hos Clinic Moi. Allerede efter første laserbehandling kunne jeg se vilde resultater. Kan virkelig anbefale Clinic Moi! Maise er altid imødekommende og forstående, hun fortæller altid løbende hvad hun gør, det giver én tryghed.
Her nyder du din skønhed
Her nyder du din skønhed, meget troværdig og man får skræddersyet behandling så får man de bare bedste resultater!
Altid fantastisk behandling
Jeg bliver behandlet fast hos clinic Moi og går altid derfra med et smil, udover god service så er hun fantastisk til alle hendes behandlinger.
Tak for at gøre min hud smuk.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling
Jeg har tidligere fået lavet ansigtslaser i et år, uden resultat og tværtimod fik jeg mere hår. KUN efter en behandling hos den sødeste og mest profesionelle Maise, kunne jeg se en kæmpe forskel❤️ Mega ren og behagelig klinik 😍🌸
I highly recommend Clinic Moi.
I highly recommend Clinic Moi.
i’ve had 3 sessions and all i can say is that they are very professional, the staff is so welcoming and friendly, they make sure you’re always comfortable. But most importantly just 2 weeks after my last session and my skin looks amazing, no more acne!!
100% anbefales
Jeg har fået lavet 3-4 behandlinger i Clici moi, og det har været de bedste behandlinger jeg nogensinde har fået lavet i en klinik. Jeg har prøvet så mange andre klinikker og har brugt alle mulige hudprodukter gennem mange år intet har påvirket mit hud. Men så fandt jeg heldigvis clinic Moi og dygtige Maise, da hun rådgiver virkelig for hvad der er bedst og virker for din hud, og giver dig produkter som er velegnet din hudtype som man kan bruge dagligt og du får en præcist den skincare routine som passer med din hud. Hun får en til at føle sig trygge gennem behandling og efter behandling. Jeg har haft akne/bumser gennem mange år og mit hud var ødelagt efter alle mulige produkter og behandlinger jeg har brugt/fået til huden, hun har seriøst reddet min hud, glæder mig til at få flere behandlinger af den skønneste Maise💜
fantastisk sted
fantastisk sted! Jeg har fået lavet fillers og er rigtig glad for resultatet. Maise vidste lige hvordan jeg ville have det og det er nøjagtig som jeg havde forstillet mig det. Derudover kan man roligt føle sig tryg, jeg er en der nemt kan besvime og det var intet problem så fik jeg en mango juice og alt var godt, efter min behandling er de også rigtig gode til at tjekke op på en efterfølgende. alt i alt mega tilfreds! <3
Super service & dygtige
Fik lavet filler ( full Face) og Botox med fantastik naturlige resultat som jeg ønsket.
Tak for faktisk service.
Klinikken kan varm anbefales.
Fantastisk service og behandling
Hendes maskine til laserhårfjerning er simpelthen fantastisk! Jeg har fået 2 behandlinger, mit hår er næsten væk og det er ugen smerte - HVER GANG!
Maise er super sød og tager sig godt af en, når man besøger klinikken.
Bedste sted
Super sød Maise, som arbejder meget professionelt. Elsker at komme til behandling hos hende, Kan helt klart anbefales 😍😍
BEDSTE SYGEPLEJERSKE OG KOSMETOLOG!
BEDSTE SYGEPLEJERSKE OG KOSMETOLOG!! Høj faglighed og ekspertise i alt hvad Maise foretager sig! Har fået lavet skinboosters og ansigtsbehandlinger hos CLINIC MOI og jeg er vild med mit ansigt! Sund hud og utrolig nede på jorden menneske. Kæmpe fem stjerner.
Jeg har også stået model for filler i læberne, og Maise er super dygtig samt har et godt øje til hvad flotte læber er.
Tak tak tak!
Trustpilot エクスペリエンス