Clipsk レビュヌ 20

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Smidig app som gör videoredigering i mobilen enkelt och effektivt. Passar olika format och perfekt till produktioner för sociala medier. Funkar ocksÃ¥ utmÀrkt till att göra infographics. Autotextningen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Med Clipsk kan vi Àntligen skapa snygga, snabba videos med vÃ¥r branding "inbyggd". För oss inom MedTech-vÀrlden Àr det viktigt att veta att vÃ¥rt material inte kan anvÀndas av appen utan att vi Àger... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Clipsk Àr min första erfarenhet av att sjÀlv filma och redigera video i mobil och det har varit ett vÀldigt bra val! Top 3 bÀsta sakerna med Clipsk: Vi kan lÀgga in vÃ¥rt företags branding (fÀrger... もっず芋る

䌁業情報

1. ゜フトりェア䌁業

圓該䌁業による蚘述

Förvandla dina idéer till professionella filmer - direkt i mobilen. Enkelt. Snabbt. PrisvÀrt! AnvÀnds av myndigheter & företag i hela Norden.

4.6

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち5の評䟡

Perfekta appen för videoskapande!

Med Clipsk kan vi Àntligen skapa snygga, snabba videos med vår branding "inbyggd".
För oss inom MedTech-vÀrlden Àr det viktigt att veta att vårt material inte kan anvÀndas av appen utan att vi Àger materialet fullt ut och vet att det Àr i sÀkert förvar. Tack för en grym app!

2025幎9月17日
5぀星のうち5の評䟡

Smidig app som gör videoredigering i

Smidig app som gör videoredigering i mobilen enkelt och effektivt. Passar olika format och perfekt till produktioner för sociala medier. Funkar också utmÀrkt till att göra infographics. Autotextningen Àr vÀldigt bra och det finns många smarta funktioner som gör det lÀtt att få ett riktigt proffsigt resultat. Integrering med Mediaflow Àr en jÀttebra funktion som sparar tid.

Jag Àlskar denna app

Jag Àlskar denna app! Har testat massa olika mobilappar men denna Àr klart enklast, och allt finns i appen, framför allt musiken. Proffsig och enkel och fantastiska utvecklare som sjÀlva svarar på frågor. Betalar 75 kr i månaden, vilket Àr klart vÀrt pengarna.

5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt rekommendera denna app!

LÀtt att förstÃ¥ och anvÀnda, kort startstrÀcka för att komma igÃ¥ng. Clipsk innehÃ¥ller allt för att jag ska kunna producera film med riktigt bra kvalité. Älskar att slippa föra över filmat material till en dator, det gÃ¥r verkligen jÀttesmidigt att redigera direkt i mobilen. Dessutom lÀtt att komma i kontakt med support Àven om det vÀldigt sÀllan behövs. Jag uppskattar filmerna de har pÃ¥ youtube med tips och trix för att arbeta i appen. Bra att det Àr ett svenskt företag!

5぀星のうち5の評䟡

AnvÀndarvÀnlig app, serviceminded support!

Jag har anvÀnt Clipsk i många år i mitt arbete. Appen Àr till stor hjÀlp i mitt skapande av film - perfekt att man kan få in bolagets grafiska profil t ex. Jag uppskattar också att appen Àr lÀttanvÀnd och vÀldigt intuitiv. Supporten Àr allt igenom fantastisk, genuin servicekÀnsla och vilja att hjÀlpa till, de Àr också vÀldigt lyhörda för önskemål och appen utvecklas hela tiden till det (Ànnu) bÀttre! Rekommenderar verkligen!

2025幎4月10日
5぀星のうち5の評䟡

Jag har anvÀnt Clipsk sen det startade

Jag har anvÀnt Clipsk sen det startade. Det var bra då - och har bara blivit bÀttre. Det Àr enkelt och intuitivt och jag kan med lite kreativitet göra jÀttefina filmer! Dessutom Àr supporten suverÀn! Snabb, trevligt bemötande och så seriösa! Jag Àr så nöjd!

2025幎1月28日
5぀星のうち5の評䟡

BÀsta kombon – proffsigt, superenkelt!

Clipsk gör det vÀldigt okompicerat att komma igång och producera film på en proffsig nivå för vilken kommunikatör eller journalist som helst. Clipsks grundare Àr moderna i sin approach till anvÀndarna, behoven och anvÀndarvÀnligheten som får styra hur appen utvecklas. Deras egen gedigna spetskompetens av redaktionell produktion på hög nivå Àr troligen avgörande. Att de med stort tålamod och engagemang supportar och inspirerar många av oss anvÀndare (rookies) i tid och otid Àr så vÀrdefullt. Jag Àr övertygad om att Clipsk på kort tid fått kommunikationsavdelningar runt om i landet att ta stora kliv framåt.

2025幎1月14日
5぀星のうち5の評䟡

Clipsk blev startskottet för att oss att skapa video

Top 3 bÀsta sakerna med Clipsk: Vi kan lÀgga in vårt företags branding (fÀrger, typsnitt, mallar osv), lÀtt att nå teamet vid frågor/support och att den Àr enkel att förstå och jobba i.
Utan Clipsk vet jag inte om vi hade kommit igång med in-house video-skapande på vårt bolag.

Stort engagemang för anvÀndaren

Clipsk engagerar sig hårt för anvÀndaren. Ingen fråga Àr för liten eller stor nÀr anvÀndaren har problem. Programmet Àr ett mycket prisvÀrt alternativ som inte krÀver stora personella eller tekniska resurser. Till på köpet serveras en mycket pedagogisk och tekniskt lÀttförståelig pamflett för att göra film.

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt och smart filmverktyg som alla kan lÀra sig

Som ensam kommunikatör med begrÀnsade kunskaper i att producera film, var Clipsk det verktyg som fick oss att överhuvudtaget komma igång med film för några år sedan. Enkelt att anvÀnda, massor av smarta funktioner och verktyg och framför allt - en stÀndig utveckling som verkligen utgår från anvÀndarnas behov. Dessutom finns det alltid support och goda råd att få nÀr man kör fast.

5぀星のうち5の評䟡

Veldig enkelt og effektivt!

Det er et veldig enkelt og effektivt redigerinsprogram. Lar deg gå fra opptak med mobilen til ferdig redigert videoreportasje med AI-teksting på under 20 minutter hvis du er effektiv. Selskapet er i tillegg lette å få tak i og svarer raskt på henvendelser hvis man har spÞrsmål.

2025幎1月10日

Verkligen helt suverÀnt

Det Àr verkligen helt suverÀnt! Älskar att det Àr sÃ¥ enkelt att anvÀnda men ocksÃ¥ har sÃ¥ mÃ¥nga möjligheter att fÃ¥ filmen att kÀnnas dyr och proffsig. Stödet frÃ¥n teamet Àr guld vÀrt, bÃ¥de veckovisa kortkurser pÃ¥ LinkedIn och att kunna maila och frÃ¥ga om hjÀrnan kÀnns som snömos helt plötsligt och man fastnar.

2025幎1月10日
5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att göra professionell film

Clipsk Àr ett otroligt smidigt, enkelt och proffsigt redigeringsverktyg för mobilfilm. GrÀnssnittet Àr anvÀndarvÀnligt och varje funktion kÀnns vÀl genomtÀnkt. Ifall man skulle ha några funderingar så Àr det lÀtt att få hjÀlp och tips. Jag kan varmt rekommendera Clipsk till alla som snabbt och lÀtt vill göra professionella filmer.

2025幎1月9日

Smidigt och smart

Smidigaste appen för videoredigering i mobilen i mitt jobb som kommunikatör. LÀttanvÀnd och med funktioner som hela tiden utvecklas och blir fler utifrån anvÀndarnas önskemål. Det mÀrks att grundarna sjÀlva har erfarenhet av att jobba redaktionellt, oerhört vÀrdefullt ur ett anvÀndarperspektiv tycker jag!

2024幎12月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス