企業が回答しました
Onwijs leuke cursussen met een vrolijke en bevlogen expert, Robert. Twee cursussen bij Cloud Wine gevolgd, niveau 2 & 3. Met verschillende gemengde groepen weet Robert iedere avond weer een leu... もっと見る
企業が回答しました
Cloud Wine biedt erkende wijncursussen bedoeld voor wijnliefhebbers en professionals. Een wijncursus van Cloud Wine geeft geen overvloed aan informatie, maar juist waardevolle wijnkennis vertaalt naar de praktijk. Wijnkennis die je direct kan toepassen bij het winkelschap, in een restaurant of bij je beroep! Zo kan je altijd een goede wijnkeuze maken. Volg een Cloud Wine wijncursus in Amsterdam of Utrecht.
オランダ
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hele leuke, toegankelijke en leerzame cursus met lekkere wijnen! theorie direct toepasbaar en mooi cursus boek voor thuis

Cloud Wine からの回答
Hele toegankelijk cursus. Robert heeft er veel verstand van, maakt het simpel en houdt het luchtig. Heb het ontzettend naar mijn zin gehad!

Cloud Wine からの回答
Overzichtelijke handvaten om druivenrassen en wijnen in kaart te brengen. Handig om een "taal" te hebben om wijnen te beschrijven. Ik had het leuker gevonden om juist niet de meest bekende rassen te bespreken maar juist ook wat minder bekende.

Cloud Wine からの回答
Was een leerzame en gezellige basiscursus. Een duidelijke uitleg maar ook met een goede dosis humor en flair. Leuk gedaan! Enige kritiekpuntje: had het wel kunnen waarderen wanneer er een stukje brood oid op tafel werd gezet.

Cloud Wine からの回答
Goede cursus om in te stappen. Vertelt enthousiast over de wijn.

Cloud Wine からの回答
Hele leuke wijncursus gevolgd! Veel geleerd en ik weet eindelijk waar ik naar kan zoeken op een kaart. Daarnaast ook handig naslagwerk om het te oefenen en een leuke/ gezellige groep :)

Cloud Wine からの回答
Hele goede, laagdrempelige en duidelijke uitleg, theorie wordt leuk gecombineerd met testjes en proeven.

Cloud Wine からの回答
De wijncursus was prettig opgebouwd en zeer geschikt voor mij als beginnende wijnproevers. De hoeveelheid informatie was goed, waardoor het overzichtelijk en behapbaar bleef. Robbert beschikt over veel kennis en weet die op een duidelijke en toegankelijke manier over te brengen.
Persoonlijk vond ik de duur van de cursus iets aan de lange kant. Daarnaast vond ik het jammer dat de groepjes gescheiden bleven, omdat dit de uitwisseling van gedachten en ervaringen met andere deelnemers beperkte. Mij lijkt het leuk om aan een lange tafel te zitten met alle deelnemers.

Cloud Wine からの回答
Veel informatie over 8 wijnen, goed toegankelijk voor mensen zonder wijnkennis. Leuke afronding met toets, vooraf informatie op papier.
Echt wel wat geleerd.

Cloud Wine からの回答
Leuk om meer te leren over waar je zelf op kan letten bij het kiezen van een wijn. Robert vertelt op een leuke manier over de verschillende elementen van wijn. Leuk voor alle niveaus, of je nou zelf al veel wijn drinkt of nog helemaal niet. Hele leuke middag gehad, dankjewel!

Cloud Wine からの回答
Was heel informatief, werd met geduld afgenomen en ik heb veel geleerd. Nog belangrijker: deze kennis kan ik ook gebruiken als ik zelf in de winkel een wijntje wil uitzoeken

Cloud Wine からの回答
Het was een heel informatieve en ook nog leuke avond!

Cloud Wine からの回答
Leuke docent, goede locatie en leuke manier van cursus geven. Aanrader. Je kan aansluitend gelijk uit eten gaan en je opgedane kennis in de praktijk brengen.

Cloud Wine からの回答
Een leerzame maar ook een heel ontspannen en gezellige no nonsens cursus. Veel geproefd, gelachen en geleerd.Geen overdaad aan details maar een handzame benadering om smaakprofielen te kunnen duiden

Cloud Wine からの回答
Robert is kundig en heeft veel kennis over wijnen. Hij brengt het over een manier die voor iedereen begrijpelijk is, met een leuke, grappige twist. De uren vlogen voorbij. De basiscursus is top als je nog heel weinig over wijnen weet, aanrader!

Cloud Wine からの回答
Onwijs leuke cursussen met een vrolijke en bevlogen expert, Robert.
Twee cursussen bij Cloud Wine gevolgd, niveau 2 & 3. Met verschillende gemengde groepen weet Robert iedere avond weer een leuke sfeer neer te zetten waar hij zich moeiteloos aanpast aan het gezelschap.
Echt een aanrader als je meer wilt leren over wijn, en een goede entree voor meer.

Cloud Wine からの回答
Heel leerrijke namiddag! Nuttige info op korte tijd, waar je al wat mee kan doen in het dagelijkse leven! Robert is zeer enthousiast en gepassioneerd en legt alles goed uit op een speelse manier!
Zeker een vervolg voor herhaling vatbaar!

Cloud Wine からの回答
Nadat we vorig jaar niveau 2 hebben gevolgd nu met veel plezier niveau 3 afgerond. Goede sfeer, fijne nieuwe locatie in Utrecht en nog meer geleerd. Ik kan nu een top 10 maken van mijn favoriete wijnsoorten!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。