Cloud Wine レビュー 37

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Was een leerzame en gezellige basiscursus. Een duidelijke uitleg maar ook met een goede dosis humor en flair. Leuk gedaan! Enige kritiekpuntje: had het wel kunnen waarderen wanneer er een stukje brood... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Overzichtelijke handvaten om druivenrassen en wijnen in kaart te brengen. Handig om een "taal" te hebben om wijnen te beschrijven. Ik had het leuker gevonden om juist niet de meest bekende rassen te b... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De wijncursus was prettig opgebouwd en zeer geschikt voor mij als beginnende wijnproevers. De hoeveelheid informatie was goed, waardoor het overzichtelijk en behapbaar bleef. Robbert beschikt over v... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onwijs leuke cursussen met een vrolijke en bevlogen expert, Robert. Twee cursussen bij Cloud Wine gevolgd, niveau 2 & 3. Met verschillende gemengde groepen weet Robert iedere avond weer een leu... もっと見る

企業情報

1. 学校
  2. トレーニング センター
  3. ワイン クラブ

当該企業による記述

Cloud Wine biedt erkende wijncursussen bedoeld voor wijnliefhebbers en professionals. Een wijncursus van Cloud Wine geeft geen overvloed aan informatie, maar juist waardevolle wijnkennis vertaalt naar de praktijk. Wijnkennis die je direct kan toepassen bij het winkelschap, in een restaurant of bij je beroep! Zo kan je altijd een goede wijnkeuze maken. Volg een Cloud Wine wijncursus in Amsterdam of Utrecht.

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Een leuke wijncursus met directe…

Een leuke wijncursus met directe toepasbaarheid. Robert gaf de cursus goed, vakkundig en met veel enthousiasme. Door theorie direct in de praktijk te brengen hebben wij bij niveau 1 al een hoop facetten geleerd over wijn die wij direct kunnen gebruiken!

2024年1月27日

Cloud Wine からの回答

Ha Quinten. Dank voor deze uitgebreide en positieve review! Fijn dat jullie alsnog konden aanhaken. Tot het volgende verjaardagscadeau 😉? Veel goede wijnkeuzes gewenst! Groet Robert (Cloud Wine wijncursus)

Superleuke wijncursus

Robert is een hele enthousiaste wijnkenner die zn best heeft gedaan om zn eigen draai te geven aan de wijncursus. Daardoor is deze ook geschikt voor jongere mensen en vooral een hele leuke middag samen.
Op een aantrekkelijke manier helpt hij je aan kennis om uiteindelijk zelf je keuze te maken voor het type wijn dat bij je past en wat je zelf zou willen uitzoeken bij een slijter.

2023年12月23日

Cloud Wine からの回答

Dank voor je positieve en beschouwende review Mijke. Heel origineel! Succes met de eigen wijnmaakavonturen. Groet Robert (Cloud Wine)

WIJN. HOSSA.

Leuke cursus en niet zo stijf (wat je bij wijncursussen meestal misschien toch wel iets meer verwacht). Stiekem toch veel geleerd in een paar uur tijd! Dikke aanrader! Alleen een nootje erbij zou lekker zijn ;).

2023年12月23日

Cloud Wine からの回答

Ha Mick! Goed om te horen dat het beviel! En betreft je tip: nootjes / spijs doe ik bewust niet (gaat in de weg zitten van het wijn proeven), maar ik begrijp heel goed dat je er zin in had tijdens het proeven, haha!. Dank en groet Robert (Cloud Wine)

No nonsense wijncursus

Hele leuke, no nonsense manier om wijn te leren begrijpen. Gezellige groep op een knusse locatie. Cursusleider is enthousiast en toegankelijk, weet veel maar overlaadt je niet.

2023年11月25日

Cloud Wine からの回答

Fijn te horen Olav! Dank je wel en tot gauw in het nieuwe jaar ;). Groet Robert van Cloud Wine

Goede wijncursus!

Robert weet ontzettend veel, geeft extra informatie en heeft leuke interactie met de groep. Het aanraden waard als je meer wil weten over wijn en wat je moet kiezen!

2023年11月28日

Cloud Wine からの回答

Ha Effie. Het was net zo leuk om jullie erbij te hebben :). Dank je wel voor de leuke review! Groet Robert van Cloud Wine

5つ星のうち5の評価

Goede voorbereiding. Veel geleerd.

Goede voorbereiding. Veel geleerd in een korte tijd.

2023年10月28日

Cloud Wine からの回答

Dank Rolf en goed te horen. Ik hoop dat je nu een zelfverzekerdere wijnliefhebber bent en de Franse fijnproevers aandurft 😉. Groet Robert (Cloud Wine)

Leuk gepresenteerd.

Leuk gepresenteerd.
Ongedwongen. Overzichtelijk.
Gezellig.

2023年9月30日

Top om te horen en leuke review :)! Dank, Robert van Cloud Wine

Top avond!

Leuke 1 avondse wijncursus gevolgd! Lekkere wijnen en goede uitleg.

2023年6月24日

Cloud Wine からの回答

Goed te horen Yael, dank je wel!! Heel graag tot een volgende keer. Groet Robert (Cloud Wine)

Super

Ontzettend leerzame avond voor beginners. Leuke host met ontzettend veel kennis en humor. Onze keuze in de supermarkt en op het terras is een stukje makkelijker geworden ;).

2023年4月22日

Cloud Wine からの回答

Hoi Demi! Wat onwijs leuk om te horen, dank je wel. Graag tot een volgende keer / niveau en veel keuzewijsheid gewenst :). Hartelijke groet, Robert (Cloud Wine)

5つ星のうち5の評価

Het was een leuke cursus.

Het was een leuke cursus.
Heb echt iets geleerd.

2023年3月25日

Cloud Wine からの回答

Dank Lukas. Blij dat mijn doel behaald is - leuk en leerzaam :). Gezellig dat je er was en wellicht tot bij niveau 2! Hartelijke groet, Robert (Cloud Wine)

5つ星のうち5の評価

Leerzame en bovendien erg leuke cursus

Leerzame en bovendien erg leuke cursus, Robert brengt de theorie met veel humor en koppelt dit aan de praktijk. Je gaat naar huis met een goed beeld van wat jouw eigen wijnsmaak is!

2023年1月27日

Cloud Wine からの回答

Echt super om te horen Maarten en fijn dat je zo veel opgestoken en vooral genoten hebt :). Tot een volgende en veel wijnplezier gewenst! Groet Robert

Leuke avond

Leuke cursus, veel informatie en lekkere wijnen

2022年12月16日

Cloud Wine からの回答

Dat klinkt goed Marjolein :). Dank je wel voor de review en fijn je bij de Niveau 1 cursus was! Mocht je nog tips hebben hoe ik het een 5-sterren beleving voor je had kunnen laten zijn, houd ik mij aanbevolen. Hartelijke groet, Robert van Cloud Wine

Niveau 1

Niveau 1 - wijn cursus

- leuke en leerzame cursus
- Robert laat je kennismaken met de belangrijkste karakteristieken van rode en witte wijn, op een praktische en laagdrempelige manier
- wijnen zijn lekker :)

2022年11月26日

Cloud Wine からの回答

Ha Rens, wat goed te horen en wat heb je een leuke samenvatting gemaakt :). Dank je wel, hoop dat jullie nog een gezellige zaterdagavond hadden en graag tot ziens! Hartelijke groet, Robert

Aanrader

Mooie instapcursus met veel interessante theorie. Zeker ook een leuke avond gehad met leuke mensen en een gezellige host!

Cloud Wine からの回答

Fijn te horen dat het naast leerzaam ook gezellig was! Niet onbelangrijk :). Hopelijk hebben jullie een goede terugreis gehad en mogen nagenieten van de wijn. Graag tot ziens! Groet, Robert van Cloud Wine

Leuk en lekker

Cloud Wine からの回答

Top Irene en dank! Mocht je tips hebben hoe ik je een 5-sterren beleving had kunnen geven, hoor ik het graag. In elk geval veel wijnplezier gewenst. Hartelijke groet, Robert van Cloud Wine

Aanrader!

Super leuke introductie cursus met interessante informatie over het herkennen van bepaalde wijnen en hoe maak je nou de juiste keuze. Goede wijnen geproeft en zeker nieuwschierig naar meer!

Cloud Wine からの回答

Dank je wel Janneke en ik hoop je nieuwsgierigheid te beantwoorden bij een toekomstige cursus :). Hartelijke groet, Robert van Cloud Wine

Introductie wijnproeven

In 3 uur tijd kregen we 8 wijnen te proeven; 4 wit en 4 rood. Voor het proeven kregen we wat theorie voorgeschoteld over de basisprincipes, met als doel om onze wijnvoorkeur te ontdekken. De cursus was interactief en zat goed in elkaar!

2022年9月24日

Cloud Wine からの回答

Wat goed om te horen Casper en fijn dat ik je op weg heb geholpen naar meer wijngenot! Groet, Robert van Cloud Wine

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。