coachjf.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Att anlita Jonathan som PT har varit en rejÀl missrÀkning. För 2500 kr i mÃ¥naden förvÀntar man sig en coach som lyfter och hittar lösningar, men Jonathan fokuserar pÃ¥ begrÀnsningar och negativa an... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Klockren coach! SÃ¥ extremt kunnig och Àrlig! Är det bra, sÀger han det, Àr det mindre bra sÃ¥ sÀger han det. Precis som en coach ska vara! LÀgger bra upplÀgg och vet helt enkelt vad han hÃ¥ller pÃ¥ m... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jag signade upp för 6 mÃ¥nader för det var minimum kravet, debiterades för 7 gÃ¥nger och nÀr jag pÃ¥talade detta blev jag bemött pÃ¥ ett lite dum förklarande sÀtt. Nu har coach jf gjort rÀtt och gjort en... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

The man to go to, oavsett mål!

I Àrlighetens namn vet jag inte ens vart jag ska börja. Att coachas utav Jonathan Àr ett av mina livs bÀsta beslut. Utan hans stöd, kunskap, erfarenhet och expertis hade jag aldrig kommit dit jag Àr idag. Hans sÀtt att coacha driver fram det bÀsta ur mig, får mig att prestera mitt allra bÀsta dag ut och dag in, vilket givetvis ger resultat. Han Àr målinriktad och driven, vill till målet minst lika mycket som jag och det mÀrks. Att ha en coach som inte bara tror på mig utan som också lÀgger ner både tid, intresse och energi på att verkligen optimera min utveckling, det Àr något jag vÀrdesÀtter enormt och visar tydligt att mannen har passion och hjÀrta för sitt jobb. Alltid individuellt anpassade upplÀgg, snabba återkopplingar och ett proffsigt förhållningssÀtt. Kommunikation och uppföljning genom en app som gör det enkelt för mig som atlet att följa både mina dagliga scheman men också min egen utveckling från vecka till vecka. Oavsett om du Àr tÀvlande atlet, vill börja tÀvla eller helt enkelt bara Àr en motionÀr som vill ta dig i form, Jonathan Àr the man to go to oavsett. En professionellare mer hÀngiven coach hittar du inte. Punkt.

2020幎7月13日
5぀星のうち5の評䟡

Inte för intet som Jonathan går under namnet Sveriges bÀsta coach!

NÀr jag bestÀmde mig för att anlita en coach var mitt krav att coachen skulle få min trÀning och utveckling av min fysik till en nivå dÀr jag sjÀlv, trots över 25 år i branschen som tÀvlande, inte skulle kunna nå på egen hand. Kan idag med facit i hand efter 8 månaders samarbete med Jonathan sÀga att han övertrÀffade alla mina förvÀntningar. Både gÀllande styrka under trÀningen och den fysik jag skulle visat upp på scenen om Covid-19 inte satt stopp för oss. Trots mina uteblivna uppdateringar med foton lyckades Jonathan med fingertoppkÀnsla göra de dÀr små justeringarna i kost och trÀning, utifrån veckovikten jag skickade honom som kom att göra just den utveckling vi/jag var ute efter. Jag Àr glad att jag valde just Jonathan som coach. Vill du ha hjÀlp av den bÀsta tveka inte att ta kontakt med honom, oavsett vad ditt mål Àr med din trÀning. Jag lÀmnar varma rekommendationer alla dagar i veckan årets alla veckor.
TACK Jonathan för dessa 8 månader, vi Àr inte fÀrdiga Àn, ser fram emot ett fortsatt samarbete. // Semiran

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt nöjd med tjÀnsten jag har med

Riktigt nöjd med tjÀnsten jag har med Jonathan. KÀnner verkligen att han finns dÀr för en och hjÀlper mig mot mina mål. Han har verkligen utgått ifrån mina förutsÀttningar och man kan se att han har lagt ner tid på att göra upplÀggen till mig.

Han svarar alltid inom tiden han har utlovat och det Àr alltid med trevlig ton.

Ångrar verkligen inte att jag har tagit hjÀlp av honom.

VÀldigt nöjd Àr jag

VÀldigt nöjd Àr jag ! Har dock inte varit med sÃ¥ lÀnge men i dom 2 veckorna jag har varit hittills sÃ¥ Àr jag jÀttenöjd. Framförallt snabb Ã¥terkoppling , nÀr man har tusen frÃ¥gor 😁

Otroligt nöjd!

Erfarenhet, kompetens, engagerad och ett jÀkla driv för att pusha dig till den bÀsta versionen av dig. Få dig att tro på saker du inte trodde om dig sjÀlv. Samtidigt vÀldigt enkelt, inga konstigheter bara för det ska vara speciellt.
Man Àr i trygga hÀnder och jag har 100% förtroende, gör man bara dom det sÀgs/skrivs, så blir resultatet jÀkligt bra.
Skulle rekommendera alla som vill göra en förÀndring att ta kontakt med Jonathan, om det Àr för att komma i sommarform, tappa några kg, bygga muskler, eller tÀvla inom fitness.

2020幎6月23日

12 veckor onlinecoaching.

Fick tips från flertalet personer om att kontakta Jonathan. Min motivation var dålig och jag behövde en nytÀndning. Jonathan satte ihop ett kost & trÀningsschema som jag kört i 12 veckor. Det jag gillar mest Àr den veckovisa uppdateringen som vi har via appen. HÀr får man återkoppling och kan dela med sig av sina tankar gÀllande kost och trÀning. Jag ville ha en coach dÀr just återkopplingen Àr ett faktum. Inte bara köpa ett trÀningsschema och så Àr det knÀpptyst. Detta Àr en perfekt lösning. Jag har minskat 8kg och mår bra mycket bÀttre!

5぀星のうち5の評䟡

Har lÀrt mig mycket om hur min kropp

Har lÀrt mig mycket om hur min kropp fungerar. Både med kost och trÀning. Har ökat i allt varje vecka. Så har verkligen fått ny motivation och tips på hur jag alltid ska utvecklas. Så har fått med mig mycket på dom hÀr 12 veckorna. Så rekommenderar det starkt!

LÀtt val

Efter 5 års seriös trÀning + 2 tÀvlingssÀsonger så kÀnde jag att jag ville ta nÀsta steg, testa ett nytt upplÀgg med både trÀning + kost och få lite nya inputs för att testa ta min fysik till en annan nivå. Anledningen till att jag dÀrför valde Jonathan Àr pga. Erfarenheten, kompetensen men Àven för att han har ett grymt driv till att vilja ta sina atleter till pallen, vilja utmana, pusha på utveckling och har en sund bild till kost. Man vill kÀnna sig trygg i valet av coach och att man får 100% hjÀlp oavsett målsÀttning men Àven kunskap om hur nutritionen påverkar kroppen och prestation. Han har koll på minsta detalj och allt Àr genomtÀnkt för att det ska passa dig som individ och utifrån dina förutsÀttningar (inget copy paste alltså) mer fokus på mat och hård styrketrÀning Àn cardio vilket också tyder på ett sunt upplÀgg. Efter 5 mån så har jag nÀstan dubblat styrkan i vissa övningar och det med bara lite justeringar i kosten och förÀndrat trÀningsupplÀgg, så jag sÀger bara wow! Han kan sin grej och det mÀrks, helt klart bÀst val av coach, inga tvivel.

Årets coach 🌟

Om du vill ha en coach som kan sin grej, verkligen bryr sig om dina framsteg och Àr sjukt Àrlig, Àr Jonathan personen du bör vÀnda dig till för att nÃ¥ dina mÃ¥l oavsett vad dom Àr🌟 Kan starkt rekommendera honom oavsett om ditt mÃ¥l Àr att tappa nÃ¥gra kilon inför sommaren, bygga muskler eller tÀvla i fitness!

2020幎6月21日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス