Produktet er virkelig lÊkkert, men jeg har vÊret ude for to gange at modtage pakker med tomme cocohagen i og man kan ikke ringe til kundeservice. Jeg har skrevet tilbage pÃ¥ ordren og udfyldt deres... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ fik jeg endelig handlet nye bider igen, og jeg mÃ¥ sige at de nye varianter er supergode. Dem med solbÊr, og de helt nye Kihoskh er lige til at spise (nÃ¥ ja undskyld, dÃ¥rlig joke) Bestillingen var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er vild med COCOHAGENs kakaotrÞfler, isÊr Barista og Cocoa er mine favoritter. Spiser dem bare alt for hurtigt ðð Min datter pÃ¥ 3,5 ELSKER madpakkebiderne med jordbÊr og jeg er vild med at kunne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkre, blÞde og delikate trÞfler lavet pÃ¥ sunde og nÊrende ingredienser. Holder sig lÊkre lÊnge, og det er virkelig smart med enkeltpakninger, da det er sÃ¥ nemt at tage dem med som snack pÃ¥ tur. H... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
100% Þkologiske, plantebaserede trÞfler â komplet kompromislÞs konfekture til sunde foodies med sÞde tÊnder ðð±
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
En god ven man kan altid regne med
Jeg har spist tons af Cocohagen og de bliver kun bedre og bedre. Man bliver aldrig trÊt af.
En god ven man kan altid regne med.
Tak.
Hurtig levering og super lÊkre barer.
Jeg er vild med de lÊkreâŠ
Jeg er vild med de lÊkre 'chokolade/trÞffel' snacks, som jeg kan spise med god samvittighed.
Endnu en dejlig levering fra Cocohagen
Endnu en dejlig levering fra Cocohagen. Elsker de små snacks til at have med på farten og hjÊlpe med blodsukkerbalancen.
Nem bestilling. Hurtig levering
LÊkre produkter og hurtig levering
LÊkre trÞfler
Et godt tilbud , super trÞfler , bestilling og levering helt uden problemer.
SkÞnt alternativ til kage og chokolade og med få kj.
Cocohagens lÊkre trÞffel-bidder er godeâŠ
Cocohagens lÊkre trÞffel-bidder er gode til prisen og anvendelige til mange ting - vÊrtindegave, til at tage med i tasken, en fin lille "kage" til aftenteen osv.
Bedste snack og ideal som et mellemâŠ
Bedste snack og ideal som et mellem måltid inden trÊning og lÞb.
Virkelig en dejlig sÞdmefuld mundfuld.
Super venlig og personlig service
Super venlig og personlig service.
Er yderst tilfreds med både produkter og personlig kontakt ved bestilling.
Super lÊkre produkter
Super lÊkre produkter, både smag og konsistens. Hurtig ekspedition og rigtig god service. Jeg fik lagt min bestilling til afhentning hos Cocohagen ved en fejl, men super god hjÊlp til at få Êndret levering og super hurtig levering.
Ãkologi til den sÞde tand
Dejlig overskuelig hjemmeside, hurtig levering og ÌberlÊkre produkter. Jeg kan klart anbefale Cocohagen
Det er luksus udover det sÊdvanlige
Det er luksus udover det sÊdvanlige. Dagens bedste snackð
Service til guldmedalje
Jeg klagede over, at min fÞrste bestilling fra Cocohagen var 9 dage undervejs - egentlig uden Cocohagens skyld - men de reagerede på min henvendelse, og i dag blev jeg overrasket over en flot gavepakke og kort fra Cocohagen. Service til guldmedalje.
Pragtfuld oplevelse hele vejen igennem!
I holder det I lover
I holder det I lover, og der er hurtig levering , og ikke mindst: det smager godt ....
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ