Produktet er virkelig lÊkkert, men jeg har vÊret ude for to gange at modtage pakker med tomme cocohagen i og man kan ikke ringe til kundeservice. Jeg har skrevet tilbage pÃ¥ ordren og udfyldt deres... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SÃ¥ fik jeg endelig handlet nye bider igen, og jeg mÃ¥ sige at de nye varianter er supergode. Dem med solbÊr, og de helt nye Kihoskh er lige til at spise (nÃ¥ ja undskyld, dÃ¥rlig joke) Bestillingen var... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er vild med COCOHAGENs kakaotrÞfler, isÊr Barista og Cocoa er mine favoritter. Spiser dem bare alt for hurtigt ðð Min datter pÃ¥ 3,5 ELSKER madpakkebiderne med jordbÊr og jeg er vild med at kunne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
LÊkre, blÞde og delikate trÞfler lavet pÃ¥ sunde og nÊrende ingredienser. Holder sig lÊkre lÊnge, og det er virkelig smart med enkeltpakninger, da det er sÃ¥ nemt at tage dem med som snack pÃ¥ tur. H... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
100% Þkologiske, plantebaserede trÞfler â komplet kompromislÞs konfekture til sunde foodies med sÞde tÊnder ðð±
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bare godt
FÞrst og fremmest super service. Der var bÞvl med mangelfuld levering, men det ordnede AsbjÞrn fluks, og jeg fik hurtigt en ny og rigtig levering.
DernÊst kvaliteten: den er helt i top. Jeg har selvfÞlgelig et par favoritvarianter, men ALLE varianter er gode. Hvis jeg skulle strande pÃ¥ en Þde Þ, vil jeg Þnske, at jeg har en taske fuld af Cocohagens med mig ð

COCOHAGEN ããã®åç
Super gode snacks, og hurtig levering
God kvalitet, gode snacks og hurtig levering, kommer helt sikkert tilbage

COCOHAGEN ããã®åç
Det er et virkelig lÊkkert produkt
Det er et virkelig lÊkkert produkt!
Og den nye vinterversion er meget lÊkker.
Hvis man vor i området, kan jeg anbefale at kigge fordi og hente det selv, men denne gang blev det leveret og det gik let.

COCOHAGEN ããã®åç
Stor nydelse af hvert eneste lilleâŠ
Stor nydelse af hvert eneste lille delikate stykke. Har kÞbt flere gange. ððð

COCOHAGEN ããã®åç
Mumsilymums og hurtig levering !
Mumsilymums og hurtig levering !
Smager rigtig godt!

Noget gik galt.
Noget gik galt.
Leveringstiden blev 10 dage, så udover de lÊkre produkter kan jeg kun give 2 stjerner, da der også manglede noget information om hvorfor og hvornår ordren så ville nå frem.

COCOHAGEN ããã®åç
Det er fantasiske lÊkre produkter kanâŠ
Det er fantasiske lÊkre produkter kan varmt anbefales.

Så lÊkre små snacks
SÃ¥ lÊkre smÃ¥ snacks. Bruger dem i min klinik til et boost til klienten efter hver session. De elsker dem!! Jeg vender ogsÃ¥ gerne selv skÃ¥len, nÃ¥r min energi trÊnger til et boost eller en lÊkkersult skal tilfredsstilles â€ïž

COCOHAGEN ããã®åç
Smagen er der bestemt ikke noget galtâŠ
Smagen er der bestemt ikke noget galt med, de er super gode. MEN jeg havde så ikke lÊst at i har droppet kakaoen uden på og det er virkelig et minus!! Og det blev så min 3 men sidste bestilling.

Super lÊkker snack
Super lÊkker snack, som jeg kÞber gang på gang. LÊkre smagsvarianter, som jeg ikke bliver trÊt af.
Hurtig levering.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹