レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Koffie is heerlijk! Goede kwaliteit. Probeer de levering na te komen die wordt aangegeven. Pakket is een dag later verzonden. Had meteen afkick verschijnselen ☕️

5つ星のうち5の評価

De ontdekking van de dag! Vanochtend langs geweest voor een storing. Werd direct geholpen en de storing is opgeheven. Het apparaat is verder ook direct nagekeken en deels schoongemaakt. Tij... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Prima bedrijf. Wij hebben hier onze nieuwe Jura E8 gekocht. Heel goede service en zeer complete uitlevering inclusief onderhoudsspullen en een uitgebreid proefpakket koffie. De koffie is erg lekker. E... もっと見る

企業情報

1. コーヒーメーカー提供業者

当該企業による記述

Gespecialiseerde dealer van JURA, Rocket, Quick Mill, Brita, Bravilor & Facil. Wij leveren machines, ingrediënten, onderdelen en service. Bezoek onze nieuwe showroom in Dordrecht of bestel eenvoudig en veilig online.

連絡先

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Koffie is heerlijk

2026年3月25日

Goed en professioneel bedrijf

Goede inruilprijs gekregen voor mijn vorige apparaat en daarnaast ook goede uitleg over mijn nieuwe Z10
Deze laatste is echt een aanrader 🥳

2026年2月23日

Beste Mike,
goed te horen dat je Z10 bevalt en bedankt voor je complementen en 5-sterren review!

5つ星のうち5の評価

De ontdekking van de dag!

De ontdekking van de dag!
Vanochtend langs geweest voor een storing.
Tijdens het wachten een heerlijk kopje koffie gekregen.
Waar vind je dat nog?

Daarnaast eerlijk advies gekregen.
Vakkundig en vriendelijk personeel.
Tevens heerlijke koffie gekocht.

Kortom wil je op een vakkundige manier geholpen worden met je Jura apparaat of ben je op zoek naar goede koffie dan moet je hier zijn.

2026年2月10日

The Coffee Factory からの回答

Hey Jacco, wat een feest om je review te lezen. Onder het genot van een kopje koffie uiteraard. Bedankt voor de ferme schouderklopjes!

Rancilio Rocket kapot

Mijn koffie machine was kapot, deze had ik niet bij The Coffee Factory gekocht. Zij konden mijn 14 jaar oude Rancilio Rocket servicen. Hiermee was ik al erg blij. Reparatieprijs viel mij mee. Orderafhandeling netjes en correct.

2026年1月8日
5つ星のうち4の評価

The Coffee Factory te Dordrecht.

Sinds kort in bezit van een Jura C3 koffiemachine. Ik dacht eerst mijn voorraad supermarkt koffiebonen op te maken. Resultaat was koffie, die onsmakelijk was.
Vanmiddag ECHTE bonen gekocht bij The Coffee Factory in Dordrecht.
De combinatie Jura C3/ Black Monday bonen geeft een voortreffelijke kop koffie!
(Aankoop/ 2025/ 12440).

2026年1月28日

Beste Gijs,

Ontzettend leuk dat je zo tevreden bent over je JURA in combinatie met onze Black Monday koffiebonen. Ik ben benieuwd wat we kunnen doen voor je om aan de 5e ster te komen ;)

5つ星のうち3の評価

Verzendkosten hoger dan de prijs van het product

Onderdelen van mijn Jura koffiemachine kon ik aanschaffen, maar de verzendkosten was hoger dan de verkoopprijs van nhet onderdeel. Een beetje raar.

2025年12月25日

Beste Robbie,

Het klopt, wij verkopen de onderdelen heel scherp geprijsd en dat de kosten voor picking, verpakking en verzekerde verzending dan hoger zijn dan de kosten van hetgeen je besteld hebt is logisch. Wellicht had je nog wat erbij kunnen bestellen zodat wij wat ruimte hadden gehad om je order gratis te verzenden. Zie ook ons verzendbeleid op https://coffeefactory.nl/pages/bezorgen-1

pakje nu ontvangen ,alles ok

pakje ontvangen,alles ok

2025年12月26日

Beste Peter,

Vervelend dat je zo lng moet wachten op de levering. Je bestelling is bij ons binnengekomen op 26/12 en de eerst volgende werkdag (29/12) verzonden. Ik ben van mening dat je review dan thuishoort bij de vervoerder dan bij ons. Wellicht heb je de toegestuurde track & trace informatie bekeken? Hoor het graag,

Uitstekende kwaliteit

Altijd zeer goede vers gebrande koffie en een snelle levering. Toppie!

2025年12月26日

The Coffee Factory からの回答

Beste Murielle, ze zijn bijna nog warm als ze bij je binnenkomen! Dank je wel voor 5 mooie sterren!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。