Colany レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

De bestelling was verloren gegaan maar werd spontaan opnieuw verzonden. Helaas was het tweede product anders dan het bestelde product en niet wat ik wilde. Nadat ik dit doorgaf werd mij zonder discus... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Na 3 weken ontvang ik een kapstok van 89 euro en zeer slechte kwaliteit. Ik wil mijn bestelling graag retourneren en probeer nu al enkele dagen met bellen en e-mail contact te krijgen. Helaas ben ik e... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Verkeerd artikel besteld op basis van een foto die ik verkeerd ingeschat had : de dag zelf heb ik geprobeerd om de bestelling te annuleren , maar omwille van het geautomatiseerd bestelsysteem bleek... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Erg mooi product, een keer wat anders dan de gangbare producten. Staat erg mooi in de keuken, en war nog belangrijker is, hij werkt prima. Een aanbeveling waard.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 19

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Ik kan mij volledig bij de andere…

Ik kan mij volledig bij de andere revieuws aanpassen. Vreselijk bedrijf dat eerst probeert of ik het voor 20% korting wil houden. Zo slecht. Het artikel ziet er niet mooi uit, en het moet terug naar China!! No way, dat kost teveel geld. Ik blijf aanhouden, ik wil mijn geld terug. Ik ben daarmee nu al 3 weken bezig.

2025年7月30日
Colany ロゴ

Colany からの回答

Beste Conny,

Bedankt voor uw terugkoppeling. Het spijt ons te horen dat dit lang heeft geduurd, dat is niet de bedoeling.

Ik zie dat alles ondertussen naar tevredenheid is opgelost!

Nogmaals excuus voor het ongemak.

Team Colany

Product slecht

De levertijd was lang. Het product voldeed niet aan de beschrijving, was erg slordig afgewerkt en het schaduwdoek gaf continue kleine plastic deeltjes af. Correspondentie over dit product liep zeer stroef, retourneren kon niet. Kortom een erg slechte ervaring met Colany Interiors. Ik koop nooit meer iets bij dit bedrijf.
Uiteindelijk is het aankoopbedrag toch geretourneerd

2025年7月10日

OPGELET

Net als de onderstaande reviews al zeggen: producten worden vanuit China verstuurd, lange levertijd doe niet duidelijk bij het kopen wordt vermeld (pas na het betalen), de kwaliteit van de producten is zeer matig, retourneren in eerste instantie zou naar China moeten, maar na 6 WEKEN mailtjes uitwisselen heb ik gelukkig mijn geld volledig terug kunnen krijgen. Ik raad iedereen die moeite met de winkel had om een melding maken bij de Autoriteit Consument & Markt, in 5minuten gedaan en dat zal er voor zorgen dat de winkel gecontroleerd kan worden.

2025年6月6日

Oplichting

Oplichting, ik koop bij een bedrijf in roosendaal, hun halen het uit china duurt 2,5 weken. Het retour moet ook naar china dat is belachelijk duur.
Hetzelfde product is bij Temu 15 euro, ipv 49 euro. maar omdat ik toch bij Nederlandse shops wil kopen bestel ik het bij colany.
Ik vind het misleidend. Niet kopen bij deze webshop

2025年5月19日

Oplichting

We hebben hier een nieuwe kraan besteld, die vervolgens maar niet binnen kwam. Aantal weken heen en weer gemaild, waarbij aangegeven dat we ons geld terug willen. Ze reageren dat ze proberen alles zo snel mogelijk te leveren, maar onze hele vraag naar terug betaling wordt volledig genegeerd. Ze willen dit absoluut niet. Nu na heel veel mails hebben ze ons inderdaad een kraan opgestuurd. Deze komt echter van Aliexpres. De foto's op hun site zijn exact hetzelfde als die op aliexpres. Het bedrag verschilt alleen een leuke 60 euro... Onze fout dat we niet goed genoeg uitgekeken hebben, want na dat ik dit ben gaan uitzoeken ben ik bij meerdere adressen uitgekomen, ik heb contact gehad met meerdere bedrijven en mensen in de omgeving van de gevonden adressen. Hier blijkt niemand wat te weten van deze personen. maar ondanks dat we daar niets meer aan kunnen doen lopen er nu wel aangiftes tegen dit bedrijf en is er een onderzoek gestart.

Wees dus gewaarschuwd! Je gaat eerst je spullen niet krijgen, pas als je "juridische stappen" gaat ondernemen willen ze je enigszins tegemoet komen.

2024年12月18日

Niet hier bestellen

Ik had hier besteld, de bestelling zag er goedkoop uit, zelfs met barst. Meteen contact opgenomen, ze wilde het product met de barst vervangen ondanks ik duidelijk had aangegeven dat ik alles wilde retourneren. Hier gingen al een aantal mails overheen. Vervolgens een retourformulier gekregen voor naar China. Aangegeven dat je volgens de Nederlandse wetgeving op de website moet hebben staan als het naar een ander land moet dus dat niet legaal is. Vervolgens probeerde ze me af te poeieren met een gedeeltelijke terugbetaling. Na nog meerdere mails heb ik een retourformulier van in Nederland gekregen (adres wat op de website staat). Toen deze was ontvangen heb ik nog 2 keer moeten mailen waarbij ik aangaf dat ze zich niet aan de Nederlandse wetgeving houden. Uiteindelijk mijn geld terug gekregen maar wel na ontzettend veel gedoe.

2024年12月9日

Bestel hier niet

Bestel hier niet. Ik had een linnen tafelkleed besteld, en kreeg pas twee weken later, vanuit China, een tafelkleed van een stof toegestuurd die niets weg had van linnen. Als je wil retourneren krijg je een korting van 30% aangeboden i.p.v. een terugbetaling. Of je krijgt de optie om met een soort geknipt en geplakt retourformulier je pakketje zelf terug te sturen, naar China… om vervolgens je geld nooit meer terug te zien

2025年1月3日

Bestel hier niet

Product besteld, echter duurde verzending erg lang. Hierbij achter gekomen dat bedrijf aan dropshipping doet. Aangezien we een verzendinglink van aliexpress ontvingen

Daarna product proberen te retourneren. Wat ze absoluut niet willen als dropshippers. Komen met halve oplossingen, half geld terug en product houden ipv totale geld bedrag terug en retourneren waar wij als klant recht op hebben.

Tevens was product van slechte kwaliteit!!!

Bestel hier niet,

2024年12月28日