åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Collectico sÊlger et kÊmpe udvalg af fodboldkort, fodboldkort boxe samt tilbehÞr for alle samlere. Udvalget spÊnder bredt - lige fra base kort til unikke autograf kort fra verdens stÞrste fodboldspillere og legender. Find fodboldkort fra klubber som FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Manchester United og mange mange flere.
ãã³ããŒã¯
- info@collectico.dk
- collectico.dk
Veldig godt pakket og personligâŠ
Veldig godt pakket og personlig levering! bra stand på produktene!

Sindssyg god service
Sindssyg god service. Og måske det bedste sted at kÞbe Fodboldkort i Danmark

Collectico ããã®åç
Hurtig levering og super god serviceâŠ
Hurtig levering og super god service med personlig besked. Det er ikke sidste gang vi er kunder ðððŒ
Vi kÞber mange pakker kort og får sjÊlendt de helt specielle med Relics og aldrig med Êgte autografer. Det er en fed måde at kunne få sine drÞmme kort på!

Collectico ããã®åç
Super oplevelse at handle med dem.
Super oplevelse at handle med dem.
Hurtig levering og kortene levede absolut op til forventningerne. :)
Vender helt klart tilbage som kunde.

KÃMPE ANBEFALING
KÊmpe anbefaling!
Har handlet flere gange hos denne webshop, og det spiller bare hver gang! ð¥
Stort udvalg af fodboldkort, der er både pakker, bokse og tins, så der er noget for både nybegyndere og hardcore samlere.
Priserne er fair, leveringen er lynhurtig, og alt er pakket ordentligt ind ð
Man kan virkelig mÊrke, at der er passion bag, og at der bliver gået op i kundeservice og kvalitet.
Hvis du er bare lidt interesseret i fodboldkort, sÃ¥ er det her 100 % et sted, jeg kan anbefale. Jeg handler helt sikkert her igen! ðâœïž

Collectico ããã®åç
Jeg bestilte et barcelona tin
Jeg bestilte et barcelona tin. Det er fÞrste jeg kÞber fodboldkort. Der var hurtig levering, og jeg fik nogle rigtig gode kort. Jeg har allerede bestilt et tin mere, plus nogle sleeves til mine gode kort.

Collectico ããã®åç
Her er en lille virksomhed som kanâŠ
Her er en lille virksomhed som kan noget.
Bestilling forgik nemt og hurtigt. Jeg fik en lynhurtig bekrÊftelse på at min ordre var på vej, selvom det var 5 minutter i jul.
Pakken jeg modtog var super forsvarligt pakket, med plombering og selve kortet i en stabil plastikboks og en hÃ¥ndskrevet note med et tak for handlen- SÃ¥dan ðð» Virksomheden fortjener al ros, det bliver ikke sidste gang vi handler det âïžâïžâïžâïžâïž

Collectico ããã®åç
Levering kom som planlagt.
Levering kom som planlagt.
Ikke sidste gang jeg handler her.

Super Butik på Nettet
Super service, gode priser og hurtig levering. Jeg kÞbte en stak autografkort, og hele handlen var til fem stjerner. Jeg kan varmt anbefale Collectico til samleren, der gerne vil kunne kÞbe kort hos en pålidelig sÊlger.

Fantastisk service
Fantastisk service ! Man fÃ¥r prÊcis hvad man bestiller PLUS hurtig respons ved henvendelse til kundeservice !!! KÊmpe High five herfra ðð»

Collectico ããã®åç
Nemt at handle og der kan lÊgges tilâŠ
Nemt at handle og der kan lÊgges til bunke hvis kÞber kort. Hurtig respons på spÞrgsmål samt hurtig forsendelse. Alt i alt en god oplevelse at handle på collectico.dk

Collectico ããã®åç
God og overskuelig hjemmeside.
God og overskuelig hjemmeside.
Godt udvalg af kort til fine priser.