䌁業情報

1. スポヌツ カヌド専門店
  2. トレヌディング カヌド専門店

圓該䌁業による蚘述

Collectico sÊlger et kÊmpe udvalg af fodboldkort, fodboldkort boxe samt tilbehÞr for alle samlere. Udvalget spÊnder bredt - lige fra base kort til unikke autograf kort fra verdens stÞrste fodboldspillere og legender. Find fodboldkort fra klubber som FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool, Manchester United og mange mange flere.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

19件のレビュヌ

Veldig godt pakket og personlig

Veldig godt pakket og personlig levering! bra stand på produktene!

2026幎3月5日

Collectico からの回答

Tusind tak for anmeldelsen! Jeg er glad for at alt var lige som det skulle vÊre.

HÃ¥ber du kigger forbi shoppen igen en anden gang :)

Collectico.dk

Hurtig levering og super god service

Hurtig levering og super god service med personlig besked. Det er ikke sidste gang vi er kunder 😊👌🏌
Vi kÞber mange pakker kort og får sjÊlendt de helt specielle med Relics og aldrig med Êgte autografer. Det er en fed måde at kunne få sine drÞmme kort på!

2026幎1月24日

Collectico からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Jeg håber kortene faldt i god jord.

I skal vÊre hjertelig velkommen til at kigge forbi shoppen igen en anden gang - der er nye spÊndende kort oppe hver dag :)

Collectico.dk

Super oplevelse at handle med dem.

Super oplevelse at handle med dem.
Hurtig levering og kortene levede absolut op til forventningerne. :)
Vender helt klart tilbage som kunde.

2026幎1月14日

Hej Mads,

Mange tak for din fine fem-stjernet anmeldelse. Dejligt, at alt var lige som det skulle vÊre.

Du er altid velkommen til at kigge forbi shoppen en anden gang :)

KÆMPE ANBEFALING

KÊmpe anbefaling!

Har handlet flere gange hos denne webshop, og det spiller bare hver gang! 🔥
Stort udvalg af fodboldkort, der er både pakker, bokse og tins, så der er noget for både nybegyndere og hardcore samlere.

Priserne er fair, leveringen er lynhurtig, og alt er pakket ordentligt ind 👌
Man kan virkelig mÊrke, at der er passion bag, og at der bliver gået op i kundeservice og kvalitet.

Hvis du er bare lidt interesseret i fodboldkort, sÃ¥ er det her 100 % et sted, jeg kan anbefale. Jeg handler helt sikkert her igen! 🙌⚜

2026幎1月8日

Hej Victor,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er virkelig vÊrdsat. Det betyder meget for mig, at du også lÊgger mÊrke til de små ting - og at min passion skinner igennem til dig som kunde. Tak.

Collectico.dk

Jeg bestilte et barcelona tin

Jeg bestilte et barcelona tin. Det er fÞrste jeg kÞber fodboldkort. Der var hurtig levering, og jeg fik nogle rigtig gode kort. Jeg har allerede bestilt et tin mere, plus nogle sleeves til mine gode kort.

2025幎12月29日

Hej Sebastian,

Tak for den flotte anmeldelse. Jeg sÊtter stor pris på, at du valgte Collectico til dit fÞrste fodboldkort-kÞb. Jeg håber du får mange gode oplevelser med at samle fodboldkort fremover!

I Þvrigt - rigtig god idé med sleeves til de mere vÊrdifulde kort 👍

Jeg håber du kigger forbi shoppen igen en anden gang.

Collectico.dk

Her er en lille virksomhed som kan

Her er en lille virksomhed som kan noget.
Bestilling forgik nemt og hurtigt. Jeg fik en lynhurtig bekrÊftelse på at min ordre var på vej, selvom det var 5 minutter i jul.
Pakken jeg modtog var super forsvarligt pakket, med plombering og selve kortet i en stabil plastikboks og en hÃ¥ndskrevet note med et tak for handlen- SÃ¥dan 👏🏻 Virksomheden fortjener al ros, det bliver ikke sidste gang vi handler det ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎12月15日

Hej Karina,

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse og ros. Det gÞr mig glad at hÞre, at alt var lige som det skulle vÊre - både med indpakning og levering.

Du skal vÊre meget velkommen pÃ¥ shoppen en anden gang 😊

Godt nytår!

Super Butik på Nettet

Super service, gode priser og hurtig levering. Jeg kÞbte en stak autografkort, og hele handlen var til fem stjerner. Jeg kan varmt anbefale Collectico til samleren, der gerne vil kunne kÞbe kort hos en pålidelig sÊlger.

2025幎12月20日

Collectico からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Michael. Det betyder meget!

Jeg hÃ¥ber selvfÞlgelig du kigger forbi shoppen en anden gang ogsÃ¥ 😊

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. Hurtig levering👍

2025幎12月15日

Collectico からの回答

Tak for den 5-stjernet anmeldelse, Kirsten 😊 Jeg er glad for at hÞre, at det hele var tilfredsstillende!

Fantastisk service

Fantastisk service ! Man fÃ¥r prÊcis hvad man bestiller PLUS hurtig respons ved henvendelse til kundeservice !!! KÊmpe High five herfra 👏🏻

2025幎12月12日

Collectico からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Regitze. Er glad for at alt var lige som det skulle vÊre med service og kort.

Du får en kÊmpe high five tilbage herfra!

Collectico.dk

Nemt at handle og der kan lÊgges til

Nemt at handle og der kan lÊgges til bunke hvis kÞber kort. Hurtig respons på spÞrgsmål samt hurtig forsendelse. Alt i alt en god oplevelse at handle på collectico.dk

2025幎12月9日

Collectico からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Anders. Den er meget vÊrdsat!

Jeg håber du kigger forbi en anden gang :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。