レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Service is gewoon geweldig, een maand geleden de Jordan 4 a ma maniere besteld. (Ivm aparte maat import uit Amerika) keurig op de hoogte gesteld en inmiddels in ontvangst genomen.

5つ星のうち5の評価

Vandaag nieuwe schoenen gekocht voor mijn dochter in de winkel. Super goed geholpen door een aardige en enthousiaste medewerker. Ik kom zeker nog eens terug!

5つ星のうち4の評価

De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vandaag met mijn zoon sneakers gekocht. Deze heeft bijzondere voeten, waardoor een goede schoen belangrijk is. We zijn heel goed geholpen door het personeel en ze dachten fijn mee. Wat fijn dat er nog... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 靴屋
  2. 衣料品店

当該企業による記述

Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vriendelijk personeel en een hele fijne…

Vriendelijk personeel en een hele fijne service.er wordt met je meegedacht en gaan tot het uiterste om je te helpen.echt een aanrader

2025年11月12日

Collett. からの回答

Hii Patricia, wat een fantastische lovende woorden, wat fijn dat onze service je zo bevalt! Dankjewel. We kijke er naar uit om jullie te ontvangen wanneer jullie zoon zijn verjaardagscadeau komt ophalen. Tot dan!

Fijne winkel, goede service

Fijne winkel, goede service. Ik zocht een bepaald soort Nike Air Max van vorig jaar en zij hebben deze voor me gevonden. Super fijn!

2025年11月2日
自発的なレビュー

Collett. からの回答

Hii Rosemarie, fijn dat we je met je specifieke wens hebben kunnen en mogen helpen. We hopen dag je er veel plezier van hebt, bedankt voor je positieve review!

Topwinkel!

Heel behulpzaam en klantgericht super aardig en hele toffe collectie. We kregen een gratis suède borsteltje omdat we wel vaker wat kopen daar

2025年10月15日

Collett. からの回答

Dankjewel Marion voor je fijne woorden! En leuk dat je her kleinigheidje zo waardeert. Hopelijk zien we jullie weer snel langskomen. Tot dan!

Groetjes Wessel - Collett.

Fijne service!

Zeer goed geholpen in de winkel en toen mijn maat niet op voorraad bleek, werd deze gratis en snel naar mijn huisadres verzonden.

2025年10月14日

Collett. からの回答

Hii Sietske, onwijs bedankt voor je fijne review. Veel plezier nog met de nieuwe sneakers!

-Stan

5つ星のうち1の評価

Ik heb mijn schoenen al 2 weken geleden…

Ik heb mijn schoenen al 2 weken geleden besteld, en nog geen bericht dat ze onderweg zijn of iets. Ik vind het allemaal wel heel lang duren

2025年9月13日

Collett. からの回答

Hii Diede, vervelend dat er vertraging was bij de levering van je sneakers. We proberen altijd een goede inschatting te maken van levertijden, tot ons spijt hebben we voor jouw order een verkeerde inschatting gemaakt. We hopen dat je alsnog erg blij bent met de sneakers, en hopen dat we je de volgende keer sneller kunnen helpen!

Geweldig

Super aardig personeel ,
Weten waar ze over praten
En nette service
De schoenen die ik wilde hebben hadden ze niet in de winkel
Daarom voor mijn besteld
Na de beloofde 1.5 week
Netjes opgehaald in de winkel
Ze hebben Mij super blij gemaakt met
NIKE AIR MAX 1 CONCEPT FAR OUT
SUPER SERVICE

2025年8月1日

Collett. からの回答

Tof Mark dat je zo tevreden bent met onze service en met de sneakers die je hebt gehaald. Een hele vette toevoeging aan je collectie! Heel veel plezier er mee.

Stan - Collett.

5つ星のうち5の評価

Wat een prachtige schoenen daar

Wat een prachtige schoenen daar! Maar het allerbeste was dat ze de schoenen persoonlijk kwamen afleveren!!
Dat is echt top en gewoon lief, meedenken en handelen!!

2025年8月14日
自発的なレビュー

Collett. からの回答

Ah, wat een mooie woorden! ❤️ We vonden het superleuk om ze persoonlijk te brengen, en fijn dat het zo gewaardeerd wordt. Veel plezier met je nieuwe paar en hopelijk tot snel weer in de winkel of online <3

5つ星のうち4の評価

Goede snelle klantenservice

Er was bij mijn bestelling iets mis gegaan bij de bezorgdienst, erg snel en fijn geholpen door Wessel van Collet. En zoals beloofd, de volgende dag stonden ze op de stoep. Netjes in de doos met een vriendelijk briefje er in.

Zeker een aanrader als je van toffe sneakers houdt

2025年7月28日

Hii Max,

Wat super fijn om te horen dat je onze klantenservice, en service in het algemeen zo positief ervaren hebt. Hartelijk dank voor je waardevolle feedback, en hopelijk tot snel 👍🏻

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。