レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Service is gewoon geweldig, een maand geleden de Jordan 4 a ma maniere besteld. (Ivm aparte maat import uit Amerika) keurig op de hoogte gesteld en inmiddels in ontvangst genomen.

5぀星のうち3の評䟡

De aangekochte schoenen waren niet op voorraad. Bestellen liet lang op zich wachten. Verder tevreden

5぀星のうち4の評䟡

De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vandaag nieuwe schoenen gekocht voor mijn dochter in de winkel. Super goed geholpen door een aardige en enthousiaste medewerker. Ik kom zeker nog eens terug!

䌁業情報

1. 靎屋
  2. 衣料品店

圓該䌁業による蚘述

Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Een feestje bij Collett

Het is een feestje als je bij Collett schoenen wilt kopen ze hebben een prima service en heel klantvriendelijk.

2025幎3月7日

Collett. からの回答

Cor, wat fantastisch om te horen hoe u de winkelervaring bij ons omschrijft. Leuk u te zien in de winkel vandaag voor het ophalen van uw order, en hopelijk tot snel weer !

Wessel - Collett.

Mooie zaak, matig contact

Mooie zaak met aardig personeel, hebben mij goed geholpen met de schoenen vinden die ik graag wilde hebben.

Helaas na 2 en halve week nog steeds niks binnen en geen contact via mail.

Update:
Gebeld door de zaak, uitgelegd waar het mis ging en netjes opgelost!
Complimenten!

2025幎2月16日

Prima service maar

Prima service en snelle levering
Alleen geen mail of iets dergelijk over de bezorging !!!!!!!!!
Gelukkig was er iemand thuis

2025幎2月8日

Hii Katinka,

Onwijs bedankt voor je review en feedback! Normaliter worden de mails automatisch verstuurd na verzending, ik ga direct kijken waar dit fout gegaan is bij jouw order en nemen die informatie mee om ons proces te verbeteren. Nogmaals bedankt dat je ons dit laat weten, en veel plezier met je New Balance! 🫶🏻

-Wessel, Collett.

Top winkel

Perfecte service. Niks op aan te merken. Leveren echt kwaliteit👌 Als je schoenen wilt moet je ze hier kopen

2025幎1月30日

Onwijs bedankt voor je review Huub! Heel veel plezier met je Chlorphylls 🫶🏻

-Wessel, Collett.

Doen wat ze zeggen

Doen wat ze zeggen. Betrouwbaar en snelle reactie. Goeie service

2025幎1月25日

Hey Jeffrey,

Thanks voor je support! 🙌 Supermooi om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe sneakers & hopelijk tot snel!

— Wessel, Collett.

5぀星のうち5の評䟡

vriendelijk personeel en super fijn

vriendelijk personeel en super fijn geholpen!

2025幎1月11日

Hii Sabrina,

Fijn dat je zo’n toffe ervaring hebt gehad tijdens je bezoek bij ons aan de winkel, en fijn dat je dit via deze weg met ons deelt. Graag tot snel 🀞🏌

Wessel - Collett.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス