Service is gewoon geweldig, een maand geleden de Jordan 4 a ma maniere besteld. (Ivm aparte maat import uit Amerika) keurig op de hoogte gesteld en inmiddels in ontvangst genomen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De aangekochte schoenen waren niet op voorraad. Bestellen liet lang op zich wachten. Verder tevreden
De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... ãã£ãšèŠã
Vandaag nieuwe schoenen gekocht voor mijn dochter in de winkel. Super goed geholpen door een aardige en enthousiaste medewerker. Ik kom zeker nog eens terug!
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hele snelle service!
Een feestje bij Collett
Het is een feestje als je bij Collett schoenen wilt kopen ze hebben een prima service en heel klantvriendelijk.

Collett. ããã®åç
Toffe winkel met een geweldigeâŠ
Toffe winkel met een geweldige collectie en aardig personeel, zeker een aanrader om een keer langs te gaan.
Snel verzondenSnel verzonden, mooie aanbieding ð
Snel verzonden, mooie aanbieding ð
Top ervaring
Goed geholpen, mooie Kaws voor eerlijke prijs! Kom zeker terug.
Mooie zaak, matig contact
Mooie zaak met aardig personeel, hebben mij goed geholpen met de schoenen vinden die ik graag wilde hebben.
Helaas na 2 en halve week nog steeds niks binnen en geen contact via mail.
Update:
Gebeld door de zaak, uitgelegd waar het mis ging en netjes opgelost!
Complimenten!
Prima service maar âŠâŠ
Prima service en snelle levering
Alleen geen mail of iets dergelijk over de bezorging !!!!!!!!!
Gelukkig was er iemand thuis

Collett. ããã®åç
Top service van de heren
Top service van de heren, je word vriendelijk geholpen en winkel ziet er netjes uit. klasse
Topservice en geweldige collectie!
Heel vriendelijk en gepassioneerd team dat veel weet over schoenen. Ze hebben een breed assortiment en de levering is lekker snel. Mijn maat was even niet op voorraad, maar werd snel nageleverd. Aanrader!
Top winkel
Perfecte service. Niks op aan te merken. Leveren echt kwaliteitð Als je schoenen wilt moet je ze hier kopen

Collett. ããã®åç
Goede communicatie en snel geleverd.

Collett. ããã®åç
Goeiemorgen handel wat snel verstuurdâŠ
Goeiemorgen handel wat snel verstuurd wordt en goed te woord gestaan
Goede communicatie en een snelleâŠ
Goede communicatie en een snelle levering! Heel blij met het product
Leuke gasten achter de zaak
Leuke gasten achter de zaak, waren enorm behulpzaam en de schoen die ik heb gekocht was erg scherp geprijsd.
Vriendelijk personeel
Goede prijzen en heel erg vriendelijk personeel. Mooie winkel ook. Een kijkje nemen is het zeker waard!! Leuke toevoeging voor het centrum van de stad.
Goed geholpen
Goed geholpen, prima service, rustige uitstraling en voelde me als klant welkom

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ