Colorama UmeÃ¥. Dyra men fina tapeter, dÀr 1 rulle blev över gÃ¥r den inte att lÀmna Ã¥ter i butik. Detta gjorde kostnad/tapet mkt dyrare. NÀr man vill gynna lokala butiker istÀllet för att köpa billiga... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Min dotter bestÀllde tapeten nÃ¥gonstans i Stockholm, den ska vara i en sommarstuga i Norrland⊠Den levererades till mig i Ãstersund⊠Tapeten Àr otroligt fin och passar utmÀrkt⊠Min dotter bestÀlld... ãã£ãšèŠã
Leveranstiden skulle vara nÃ¥gra fÃ¥ dagar men istÀllet tog det 3 veckor att fÃ¥ mina tapeter, utan att informera mig. Ringde efter 10 dagar och frÃ¥gade varför sÃ¥dant dröjsmÃ¥l och fick veta att varan i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Fackhandelskedja inom fÀrg, tapet, golv, kakel och tillbehör. Våra butiker arbetar med inspiration, service och experttjÀnster. Vi vill vÀcka lusten hos dig att förnya ditt hem och du får hjÀlp med allt från planering till tips på kloka och hållbara produkter. Det som kan kÀnnas lite komplext hemma vid köksbordet ska kÀnnas tryggt, klokt och kul efter att du besökt oss. VÀlkommen in!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Colorama Umeå
Colorama Umeå. Dyra men fina tapeter, dÀr 1 rulle blev över går den inte att lÀmna åter i butik. Detta gjorde kostnad/tapet mkt dyrare. NÀr man vill gynna lokala butiker istÀllet för att köpa billiga tapeter på större kedjor som Bauhaus, detta blev en dålig kundupplevelse. På större kedjor har butikerna policy att man får lÀmna åter/öppet köp. Jag Àr besviken på Colorama. Dålig kundpolicy och dyra produkter, blir nog inga mer köp dÀr...
Försöker alltid stödja lokal handel menâŠ
Försöker alltid stödja lokal handel men Colorama VÀstervik satte stopp för detta då Demi Dekk fÀrgen kostade 1500 och motsvarande på Colorama i Linköping 1188:-
Mycket kunnig personal i Arlandastad
Mycket kunnig personal i Arlandastad! Rekommenderar starkt!
TrÃ¥kigt bemötande idag nÀr jag ville haâŠ
Tråkigt bemötande idag nÀr jag ville ha hjÀlp med fÀrger och kulörer till vårt nya hem. Kommer aldrig mer tillbaka för att köpa fÀrg!
BestÀllde tapeter som visade sig inteâŠ
BestÀllde tapeter som visade sig inte alls passa fÀrgmÀssigt och försökte returnera. Gjorde bestÀllningen i butik. Försökte returnera i samma butik. Ãnskade dÃ¥ byta till en annan tapet varpÃ¥ sÀljaren sa att dÃ¥ mÃ¥ste de ta ut en fraktavgift pÃ¥ 200kr samt att de endast Ã¥terbetalar en del av bestÀllningsvÀrdet! AlltsÃ¥ fÃ¥r man inte tillbaka alla pengarna. Har inte varit med om nÃ¥gon butik nÃ¥gonstans med sÃ¥dana sjuka returregler! Tapetrullarna Àr oöppnade och var ganska dyra sÃ¥ jag Àr jÀttebesviken! Kommer aldrig handla av dem igen! TÀnker gÃ¥ vidare med ARN. Urusel kundservice!
Hutlösa priser
Jag berÀttade jag hade köpt AkrylatfÀrg Svart Midun på byggmax och behövde komplettera med 0,9 liter. Frågade om de hade någon svart tÀckfÀrg för fasad. De hade ingen fÀrdig svart fÀrg och blandade en burk till mig.
Efteråt insåg jag att jag betalat 517 kr för 0,9 liter! Och då hade de tom gett en rabatt på 58 kr, deras pris var 575 kr. Detta Àr ca 5 gånger så dyrt som fÀrgen jag visade upp i affÀren och frågade efter. Jag tÀnkte det gör inte så mycket om jag får betala dubbelt så mycket för plocka upp en liten burk fÀrg nÀr jag Àndå åkte förbi men inte 5 gånger så mycket!
Online hittar jag 0,9 liter av denna fÀrgen (Alcro bestå briljant) för 319 kr. Att ta ut ett sådant hÀr överpris och att inte varna kunden kÀnns inte schysst.
Rekommenderar varmt denna butik!
Besökte butiken Colorama Hammarby Sjöstad idag (mitt andra besök) och fick Ã¥terigen ett vÀldigt trevligt bemötande. Personalen Àr vÀldigt kunniga ð. Kan varmt rekommendera ett besök.
Dear Colorama
Dear Colorama, I am surprised how good your staff are and how good they are with customers, helping and giving advice of what works best and offering the best solutions. Shout out to the staff at DanskavÀgen in Göteborg. I appreciate your help.
Super krångligt att returnera webborder
Ãven fast det stÃ¥r "fri retur i butik" visade det sig att butikerna och webbhandel har olika Àgare och det tog ett par veckor medan butiken försökte fÃ¥r godkÀnnande för att ta emot returen och webbshoppen svarade inte pÃ¥ deras meddelande. TyvÀrr var det bara oss som drabbades. Det var vÃ¥ran första och sista besök till Colorama.se
JÀttenöjd med tapet och leverans menâŠ
JÀttenöjd med tapet och leverans men fick alldeles för mycket tapet över så tveksam till mÀterÀknaren på hemsidan.
Snabb och bra leverans.
VÀnligt bemötande s av v er proffsigaâŠ
VÀnligt bemötande s av v er proffsiga personal
Leveranstiden skulle vara nÃ¥gra fÃ¥âŠ
Leveranstiden skulle vara några få dagar men istÀllet tog det 3 veckor att få mina tapeter, utan att informera mig. Ringde efter 10 dagar och frågade varför sådant dröjsmål och fick veta att varan inte fanns i lager och att Colorama invÀntade leverans från underleverantör.
Det tråkiga Àr att Colorama inte meddelade mig vid bestÀllningstillfÀllet om att tapeten var slut i lager. Ingen kompensation för dröjsmålet gavs, typ rabatt eller liknande, vilket man kan förvÀnta. Ett företag som tar sina kunder för givet på detta vis kanske inte ska ha kvar kunderna.
Min dotter bestÀllde tapeten nÃ¥gonstansâŠ
Min dotter bestÀllde tapeten nÃ¥gonstans i Stockholm, den ska vara i en sommarstuga i NorrlandâŠ
Den levererades till mig i ÃstersundâŠ
Tapeten Àr otroligt fin och passar utmÀrktâŠ
Min dotter bestÀllde och betalade - och den levererades till migâŠ
Smidigt och vi Àr så nöjda!
Gott, vÀnligt bemötande
Jag behövde ett effektivt antimögelmedel för trÀtrallen på min terrass. Den jag var intresserad av fanns ej i Stockholm, men Colorama Support ordnade en leverans som jag kunde hÀmta på en butik nÀra
mig (Tomtebogatan). Fick god och vÀnlig service
Snabb frakt och bra pris!
Butiken missade att kontakta mig dÃ¥âŠ
Butiken missade att kontakta mig då produkten fanns hos dem. Förlorade några dagar, förmodligen en vecka pga detta.
LÀngre leveranstid Àr annonserat pÃ¥âŠ
LÀngre leveranstid Àr annonserat på hemsidan samt ingen uppdatering om att det drog ut på tiden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ