Altid opmærksom og man har smerter så skal man bare sige til fortæller altid hvad han gør altid smilende rolig alt i alt en behagelig oplevelse der er super sød Peter Louv , synes alt i alt altid er... もっと見る

企業が回答しました
Hanne Barth hos Collosseum tandlægerne i Brøndby som jeg gennem mange år har været så heldig at have. Denne stabilitet giver ro. Hanne informerer inden hun med stor dygtighed og ro udfører behandlin... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har kun positive anmeldelser om klinikken i Brøndby. Jeg led meget af tandlægeskræk, og pga dette var mine tænder ikke gode. Jeg blev taget i så godt imod og min tandlægeskræk blev taget seriøst,... もっと見る
当該企業による記述
ネガティブなレビューの 76%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God behandling og god kommunikation med tandplejeren

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Jeg var tidligt på den, men personalet kunne presse mig ind, så jeg ikke skulle vente to timer.

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Stor tiltro til min tandlæge Hans
Utroligt meget medlidenhed og hjælp til at få mine tænder fikset og forståelse for min tandlægeskræk

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Jeg har altid haft tandlæge skræk. Men efter jeg fik tandlæge hos Hanne colosseum tandlægerne - Brøndby. Kan jeg gå til tandlægen med ro i maven. Man bliver altid taget godt imod, telefonen bliver hurtigt taget, gode muligheder for en tid.
De er meget professionelle og omsorgsfulde.
Klinikken er altid indbydende, ren og pæn.

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Min første besøge hos Colosseum brøndbyøster var fantastisk. Jeg er blevet taget godt imod fra tidsbestillingen til behandlingen.

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Min behandler kender mine tænder, og er min faste behandler, hvilket hun har været et par år efter min tidligere behandler stoppede efter ca. 20-25 år

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Tandlæge Lars Rossel er rar og venlig og har et fantastisk håndelag. Han er skånsom og det gør aldrig ondt. Han er anbefalet og brugt personligt af andre tandlæger. Kan varmt anbefales!

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
De tager højde for at jeg har en frygtelig skræk for tandlæger. De giver sig tid til en

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Professional, polite, friendly and respectful. I am very happy with the treatment every time and I appreciate that they always give me a full explanation of the work to be done. Thanks 👍

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Lars er rolig, varm og afslappet. Han er grunden til at jeg ikke har noget imod at gå til tandlægen og ikke har lyst til at gå noget, andet sted hen.

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Jeg ville gerne have krydset flere felter af. Det er helhedsoplevelsen der er god - ikke kun Lars der skal drysses roser på 😊

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Hanne er meget opmærksom og fortæller hele tiden hvad hun laver, så jeg bliver helt rolig.

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Altid en behagelig oplevelse at besøge Hanne, selvom dét med bor o.s.v. ikke er min livret.

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Hele pakken. Jeg kender Lars fra gymnasiet, og jeg ved at han har intrigetet. Tillid er for mig den allervigtigste del. Jeg ved at det er ordentligt og mine tænder bliver ikke overbehandlet.

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Tandlæge Hans Rasmussens behandling og håndtering af mig og mine udfordringer. Det gjorde én KÆMPE forskel, så tusind tak for jer.

Colosseum Tandlægerne - Brøndby からの回答
Jeg har netop afsluttet min aligner-behandling hos tandlæge Hans og hans dygtige assistent Van – og jeg kunne ikke være mere tilfreds!
Fra start til slut har Hans været utroligt professionel, grundig og empatisk. Han har altid taget sig tid til at besvare mine spørgsmål og sikre, at jeg forstod hvert eneste trin i behandlingen. Hele forløbet har taget lidt over et år, og resultatet er præcis, som Hans forudsagde det ville blive. Undervejs har han klædt mig godt på til, hvordan både mine tænder og min krop ville reagere, hvilket har skabt en stor tryghed gennem hele processen.
Hans og Van arbejder som et virkelig effektivt og velfungerende team. Alle behandlinger er forløbet smertefrit, og jeg har altid følt mig i trygge hænder.
Særligt imponerende er det, at Hans som den første tandlæge korrekt identificerede årsagen til det ugunstige slid på mine tænder – noget andre tandlæger tidligere havde overset og foreslået forkerte behandlinger til. Hans faglighed er i absolut topklasse, og det har gjort hele forskellen for mit forløb.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Hans og Van. Hvis du leder efter kompetent, ærlig og professionel tandbehandling, er du i de bedste hænder her.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。