2.1

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Styr unna

Styr unna. Jeg ble fakturert ca. 2000 kr for en «undersÞkelse» i forbindelse med fjerning av visdomstann som etter min vurdering ikke ble utfÞrt.

Jeg hadde allerede betalt ca. 1500 kr for undersÞkelse og rÞntgen 14 dager tidligere. FÞr inngrepet ble det kun bekreftet riktig tann – det ble ikke gjort noen ny, selvstendig klinisk undersÞkelse. Jeg ble heller ikke informert om at dette ville bli fakturert som en egen post.

Jeg har vÊrt hos en annen tannlege for samme prosedyre, hvor totalprisen var ca. 2000 kr lavere uten et slikt tillegg.

Manglende transparens rundt hva man faktisk betaler for. Anbefales ikke.

2026幎4月13日

Colosseum Tannlege からの回答

Hei Anders, takk for at du deler tilbakemeldingen din. Det er leit å hÞre at du har hatt en slik opplevelse hos oss.
Vi forstår at det oppleves frustrerende dersom det er uklart hva man blir fakturert for, og dette er noe vi Þnsker å se nÊrmere på.

Lite imponert

Utruleg lite informasjon etter at streng er tatt av. Får beskjed om å ligge med skinne kvar natt. Ikkje blitt kalla inn til kontroll på over 2 år, og når ein kjem inn skjÞnar ikkje tannpleiaren kvifor ein skal bruke skinne??!! Dokumenterer ikkje tannortoped etter besÞk slik ein veit kva som er plan vidare framover??

2026幎4月27日

Colosseum Tannlege からの回答

Hei, takk for at du deler tilbakemeldingen din. Det er leit å hÞre at du opplever manglende informasjon og oppfÞlging etter behandlingen.
Vi forstÃ¥r at dette kan skape usikkerhet, og dette er noe vi Þnsker Ã¥ se nÊrmere pÃ¥. Om du vil, kan du sende oss en e-post pÃ¥ kundeservice@colosseum.no, sÃ¥ fÞlger vi det opp med klinikken. 🙏

Forferdelig dårlig service

Betalte 12.000 kr. for en rotfylling. Etterpå hadde jeg litt vondt i tanna og gikk for å sjekke opp. Resultatet var at jeg måtte betale 1200 til for noen minutter uten at noe ble gjort. De gir absolutt null service og er bare ute etter å flå kundene sine. Styr unna.

Som man kan se ber de meg sende mail. Jeg gjorde det uten at det resulterte i noen verdens ting. De foreslo bare en ny time som hadde kostet enda mer uten at de hadde gjort noe. De er bare uten etter å ta pengene til folk. Igjen - styr unna.

2026幎4月1日

Colosseum Tannlege からの回答

Hei Magnus, takk for at du deler tilbakemeldingen din. Det er leit å hÞre at du sitter igjen med denne opplevelsen etter behandling hos oss.
Vi forstår at det kan oppleves frustrerende med både smerter i etterkant og kostnader knyttet til oppfÞlging. Vi Þnsker gjerne å se nÊrmere på saken din. Om du vil, kan du sende oss en e-post på kundeservice@colosseum.no, så fÞlger vi det opp med klinikken.

5぀星のうち2の評䟡

Jeg er fornÞyd med tannlegen min

Jeg er fornÞyd med tannlegen min. Gikk til henne fÞr colosseum kjÞpte opp klinikken også. Nå er det dyrt, ingen tar tlf og det er tydelig at kjeden tenker mer på penger en pasienter. Umulig å få time er det også. Nevner derfor ingen navn. Når jeg leser flere av de andre anmeldelsene kjenner jeg meg igjen. De prÞver også veldig hardt å selge deg produkter. Sikkert mange flotte tannleger hos dere, men dere driver klinikkene på en utrolig kjip måte.

2026幎2月21日

Colosseum Tannlege からの回答

Hei Merethe, takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi setter pris på at du fortsatt er fornÞyd med tannlegen din, men det er leit å hÞre at du opplever utfordringer med tilgjengelighet og kontakt med klinikken.
Vi tar slike tilbakemeldinger på alvor og Þnsker gjerne å se nÊrmere på opplevelsen din. Om du Þnsker, kan du sende oss en e-post på kundeservice@colosseum.no slik at vi kan fÞlge det opp med riktig klinikk.

Arrogant mannevond tannlege i FlorÞ

Ved besÞk nylig, var det kommet en nyutdannet tannlege som tydeligvis skulle bruke meg som prÞvekanin for gjennomgang av pensum. Det som skulle vÊre en kjapp 20-minutters rens, ble til en nÞye pirking av ALLE tenner ispedd litt belÊrende foredrag. Når jeg til slutt ble beskyldt for å fare med lÞgn, var det nok.
Fullstendig absurd opplevelse, og skriftlig tilbakemelding på opplevelsen ble heller ikke besvart. Det finnes heldigvis andre dyktige tannleger i FlorÞ.

2025幎11月19日

Hei,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Den er viktig for oss og bidrar til at vi kan forbedre oss. Det er beklagelig at opplevelsen din ikke stod til forventningene.

Videre­send gjerne tilbakemeldingen til kundeservice@colosseum.no, så tar vi det videre med klinikkleder.

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Jo Sondre
Colosseum Tannlege

Hold dere unna!

Kontaktet Colosseum pga. smerter.
3 timer og kr. 3000 uten å få en adekvat diagnose. RÞntgenbilde etter RÞntgenbilde som de ikke klarte å tyde, eller som måtte taes på nytt. Valgte å avslutte kontakten med dette inkompetente tannlegesenteret, heller ta tapet for ubrukelig utredning og finne en ordentlig tannlege som kan faget sitt. Hold dere langt unna.

2025幎10月17日
5぀星のうち5の評䟡

Min tannlege er flink, nÞyaktig og sier det som det er. Har jeg hull, så fikser hun det.

Tannlegen var nÞyaktig, så hvordan det så ut i munnen og fikset de hullene jeg hadde. Dette var sist vinter. Var på kontroll igjen nå i september, for å se hvordan det var gått med jobben hun gjorde. Jeg har ikke hatt vondt eller problemer i perioden. Bildene hun tok og kontrollen hun gjorde, viste at alt var ok.

2025幎9月8日

Shitty tannlegen, expencieve scammer

Thare is working one tannlege within name Paul.
He's work is awerage, or even I would say bad.
I came thare for emergency treatment, got just a bill and and pain when was talking, eating or drinking.
He removed stains around the tooth instead fixing it. And ofcourse a faktura for that!!
When I couldn't manage pain, I've contacted and asked again for emergency appointment. I've got it, he done the work, to kill the nerve. DONE IT BAD.
Again faktura...
And moust important.. We made agreement that when I'm getting approval for this treatment from Nav, then I call for appointment.
Thare was made emergency appointment, which I have ignored (becouse I was getting nerve killing treatment, and we agreed for approval for Nav to wait)

GUESS WHAT, that dude didn't call on that day or I come, just wrote another faktura for not showing up...

I DO NOT RECOMENT THIS CLINIC, IF YOU WISH TO OVERPAY FOR DENTAL SERVICES, GET SCAMMED I ONE OR ANOTHER WAY...

Search for others, they way cheaper and have proper comunication

P. S. When I was trying to reach out dentist or get answers to my questions, had promise to hlget call same day... NOPE, they didn't....

2025幎3月12日

Hi,
Thank you for taking the time to provide us with your feedback. We sincerely apologize that you had a negative experience with us. If you wish, you are welcome to send us an email with your contact information at kundeservice@colosseum.no, and we will follow up with the clinic manager.
Best regards, Agot Hellum

Skuffende og kostbar opplevelse

Skuffende og kostbar opplevelse

Bestilte time pÃ¥ grunn av en Þm tann, og fikk time raskt – noe jeg satte pris pÃ¥. Til min overraskelse ble det likevel lagt til et tillegg for “hastetime”, selv om jeg aldri hadde bedt om det. Jeg forklarte pÃ¥ forhÃ¥nd at jeg ikke hadde rÃ¥d til en kostbar behandling, og nevnte at trekking kunne vÊre et alternativ. Tannlegen mente tanna burde reddes og anbefalte rotfylling, og overbeviste meg om Ã¥ gÃ¥ for det.

Behandlingen ble satt i gang, men kunne ikke fullfÞres samme dag. FÞrste regning kom pÃ¥ 2064 kr. PÃ¥ neste time klarte ikke tannlegen Ã¥ fjerne hele nerven, og jeg ble henvist til en spesialist – ny regning pÃ¥ 1422 kr.

FÞr spesialisten kunne gjÞre sitt, mÃ¥tte en annen tannlege fjerne den midlertidige fyllingen, noe som kostet 1250 kr. Selve spesialistbehandlingen – som kun tok noen minutter – kostet hele 6564 kr. Spesialisten avsluttet ikke behandlingen, sÃ¥ jeg mÃ¥tte tilbake til vanlig tannlege for Ã¥ fÃ¥ lagt ny fylling. Totalt endte det pÃ¥ 11 300 kr for én rotfylling, i tillegg til utgifter til reise og parkering.

Nå, under ett år senere, er tanna Þm igjen, og en bit av fyllingen har falt ut. Jeg har dessverre ikke råd til ny spesialistbehandling, og må nå vente på feriepenger for å få trukket tanna et annet sted.

Jeg opplevde behandlingen som unÞdvendig oppstykket og kostbar, med lite helhetlig oppfÞlging. Det burde ikke vÊre slik at én tann koster over 11 000 kr og fortsatt gir problemer kort tid etter. Jeg kan dessverre ikke anbefale dette stedet videre.

2024幎5月8日

Misvisende priser og feilbehandling

Jeg har innom denne tannlegen på tirsdag hvor de skulle fikse en tann og hadde fått forespeilet at behandlingen skulle koste 500-1000 kr, etter behandlingen kom prisen på 1800 kr.

Jeg er usikker på hva tannlegen har gjort, men har jeg fortsatt problem med tannen min, ringte inn jeg på torsdag for å fortelle dette, og fikk da beskjed om at hvis jeg fortsatt har problemer med denne tannen kan jeg komme inn på nytt, og de vil gjÞre en ny behandling, men det vil komme en ny regning på ytterligere 1000-2000 kr.

Dette er ren svindel.

2025幎4月1日
5぀星のうち5の評䟡

Hyggelige og dyktige

Nettopp vÊrt hos Colosseum Nationaltheatret og jeg er veldig fornÞyd. Jeg ble mÞtt på en god måte og tannlegen var både hyggelig og dyktig. Ja, det koster, men ikke mer enn hos andre steder.

2025幎3月17日

Dyr og dårlig

UhÞflig personale
Veldig dyrt
Tar betalt for reklamasjoner og dårlig jobb

Umulig å kommunisere med på en normal måte

Anbefaler alle og holde seg så langt unna som mulig

2025幎1月30日

Hei,
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Den er viktig for oss, og hjelper oss å bli bedre. Det var leit at din opplevelse ikke stod til forventningene. Send oss gjerne en epost med din kontaktinfo på kundeservice@colosseum.no dersom du vil utdype tilbakemeldingen nÊrmere, så tar vi det videre med klinikkleder.

Ønsker deg en fin dag videre!

Hisen Ågot Hellum | Colosseum Tannlege

5぀星のうち2の評䟡

FÞlte de ikke tok meg på alvor

Selve kirurgiske fjerningen av visdomstann gikk fint. Men på dag tre tok jeg kontakt grunnet vedvarende sivende vÊske fra operasjonsåret som smakte/luktet vondt! Fikk beskjed at dette var helt normalt.. rekontaktet dem pga Þkning av siving/smerter.. skulle ringes tilbake, brukte 1,5 time på å få noen til å ringe tilbake, og fikk beskjed tre minutter fÞr de stengte at de ikke kunne hjelpe meg! Endte med antibiotikabehandling hos min faste tannlege pga. mulig perf sinus som hadde gitt meg bakteriell bihulebetennelse.. dette gjelder avd.Bergen

2024幎12月5日

Gjelder Skien spesialistklinikk:

For Skien spesialistklinikk:

FÞrste gang med inngrep får pasient betennelse. Andre gang nekter de å gi ut nok smertestillende etter inngrep. "Du går på penicillin så det går over" - Smerter skal man bare leve med etter å ha vÊrt hos Colosseum, altså.

Henviser til fastlege, fastlege henviser tilbake, ingen som faktisk kan hjelpe - Helt ubegripelig!

2024幎12月2日

OseriÞse tannleger Colosseum

OseriÞse tannleger Colosseum Fredrikstad.
Vad hos en kjevespesialisten Annette CAP og betala 1390:- for at få veta at det ikke var noe feil med bittet mitt. Men ho ville selge på meg en tannskinne fÞr 15.000:- som Sykhuset skulle gi meg gratis. Så besÞker jeg Finn Andre Hammre fÞr at gjÞre avtrykk til Sykhuset og skinnen jeg ska få. Då prÞver han at selge på meg behandlinger fÞr 28.000:- fÞr bittet er feil. Heller ikke noe av hans behandlinger trengtes men prÞver seg at selge på kundens usikkerhet. Klager man så til Colosseum og Hilde får man tilbakemelding at di er fornÞyde med jobben sin. Fast jeg som kunde betalt fÞr undersÞkelser som neste tannlege sier noe annet om. Styr undan Colosseum!

2023幎12月6日

Dyrt og tregt

Ekstremt lang ventetid tre ganger på rad. Det fÞles mer ut som en offentlig instans enn en privat tannlege. Tar seg veldig godt betalt. Betjeningen er ikke spesielt bedre enn skoletannlege, så jeg ville styrt unna alle oppgaver en vanlig tannlege kan ta. Og til voksne: Det finnes vesentlig bedre tannleger som i tillegg koster mye mindre enn disse.

2023幎9月6日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス