Over het algemeen vind ik dit een leuk merk. Zo heb ik wat leuke jurkjes en een trui (van een wat oudere collectie), waar ik erg over te spreken ben. Laatst een bestelling gedaan van de basic shirts,... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De basic essentiens zitten echt heerlijk. Kwaliteit is echt goed. Ik vind het top dat ik verschillende soorten tops en broeken/rokken kan combineren. De top met spaghetti bandjes viel wel klein dus m... ãã£ãšèŠã
Super snelle levering; binnen twee dagen was de bestelling al binnen! Ook heel blij met dat er rekening wordt gehouden met duurzaamheid door veel katoen te gebruiken in de kleding in plaats van polyes... ãã£ãšèŠã
Het is een repeterend verhaal, het is wat het is! Zonder clichématig te worden, vind ik het wel belangrijk te vermelden dat de collectie van colourful rebel elke keer weer haar reputatie meer dan waar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Online fashion webshop voor Vrouwen en Mannen! Shop nu onze nieuwe Summer '18 collectie. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne webshop met mooie kleding
Fijne webshop met mooie kleding. Kwaliteit is goed en maat komt overeen. Snelle verzending!
Vrolijke kleurrijke kleding
hebben leuke stijlen en kleurrijke printjes die een leuke toevoeging zijn aan mijn basics. De kleding zit meestal erg goed, al vallen sommige broeken wat korter uit â ik ben zelf 173 cm. Verder ben ik erg tevreden over de uitstraling en pasvorm van de kleding.
Zeer mooie en fijne zachte kleding
Zeer mooie en fijne zachte kleding. Bij elke kleding stuk wordt er duidelijk omschreven of het klein valt of niet.
Ik vind deze kledinglijn zeker een aanrader. Bij mijn eerste bestelling heb ik basic tips gekocht die erg mooi aansluiten en een donker blauwe blazer en ben er zo weg van dat ik vandaag mijn tweede bestelling heb geplaatst en een donker bruine blazer heb besteld met twee T-shirts.
Super leuke en vaak aparte kleding
Super leuke en vaak aparte kleding.
Levering over het algemeen snel.
Laatst een basic shirtje besteld waarvan de kleur toch niet was wat ik ervan verwachte dus retour gestuurd en omgeruild voor een andere kleur ( pre order) dus hoop dat dat goed komt en dat deze 1 dezer dagen mijn kant op komt.
Zo blij dat ik Colourful Rebel heb ontdekt!!
Super leuk T shirt met goede kwaliteit, dolblij mee!!
Snelle levering en mooie kwaliteit kleding
Snelle levering! Maat toch niet helemaal juist en binnen een dag juiste maat in huis. Super service en mooie kwaliteit van de kleding!
Mooie kwaliteit items en snelleâŠ
Mooie kwaliteit items en snelle verzending!
Bestelling
Hele fijne basics gekocht hier! Stretchy stof, blijft mooi in de was en zit heerlijk aangesloten. De mouwen en de shirts vallen ook fijn lang waardoor ze ook voor lange mouwen gewoon goed zitten
Snelle levering, goede kwaliteit van de shirts die im heb besteld
Mooie shirts!
Colourful rebel answer to my mailsâŠ
Colourful rebel answer to my mails fast, and Theo sent my order fast as well
Gevarieerde collectie
Gevarieerde collectie, voor zowel jonge volwassen vrouw, als rijpere vrouw. Ik heb nu meerdere keren besteld en ben zelf 40+ Maar mijn dochter van 18 heeft ook deze kleding aan. Fijne stof en kleur blijft mooi na wassen. Ik ben erg onder de indruk.
Klein puntje van kritiek, meer spijkerstof in collectie en mannenkleding uitbreiden.
Very good Customer Service!
Very good Customer Service!
Hassle-free returns
fast delivery
goede pasvorm
goede pasvorm, mooie kleuren en kwaliteit van stof en snelle levering.
Veel keuze en fijne stoffen.
Veel keuze. Fijne draagbare stof. Mooie kleur. Snel bezorgd. Ik ben erg tevreden.
Mooie kleding!
Fijne webshop met mooie, kwalitatief goede kleding. Ik kocht een leuk shirtje in super mooie kleur die ik graag draag.
Ik bestel hier vaak mijn kleding
Ik bestel hier vaak mijn kleding. Altijd leuk om hier iets te bestellen. Wordt vaak de dag ernaar bezorgd.
Snelle verzending en de kleuren van deâŠ
Snelle verzending en de kleuren van de basis shirts en pantalons zoals op de fotos komen goed overeen met de geleverde shirts en pantalon!! Heel fijne stofjes en goede kwaliteit dus ik ga er nog meer bestellenð€©
Je hebt longsleeve tops en je hebtâŠ
Je hebt longsleeve tops en je hebt longsleeve tops. En deze zijn gewoon perfect. Op een broek, jogger jasje erover of zonder. Zit heerlijk zacht, sluit mooi, dikke kwaliteit. Deze basis heb je nodig in je kast!
Hele fijne zachte basics waarvan deâŠ
Hele fijne zachte basics waarvan de kwaliteit geweldig is. Service is ook heel erg goed en snel verzonden.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ