Extremt dÃ¥lig service. Jag gjorde min bestÀllning för Ã¥tta dagar sen men har inte ens fÃ¥tt ett leveransbesked. Har skickat flera mail men de ignorerar mig. Min man gjorde en bestÀllning nÃ¥gra dagar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Svarar inte pÃ¥ mejl, messenger etc. Noll kundservice, kommer inte handla hÀr mer. ð Uppdatering 2/10 - 2025. Fick ett mejl med en ursÀkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlÀnde... ãã£ãšèŠã
ComFoo Sport. Finally, an affordable, locally produced, tasty, fast shipping, easy to use meal replacement, with an ideal variant for those who exercise regularly. It is basically a watery drink with... ãã£ãšèŠã
Jag Àlskar Comfoos mÃ¥ltidsersÀttning med hallonsmak! VÀldigt god och mÀttar bra. Har aldrig varit med om ett pulver som löser sig sÃ¥ lÀtt heller. Ãlskar att det Àr veganskt och svenskproducerat! Cho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi vet att en strÀvan efter ett lyckligt liv gynnas av bekvÀma mÃ¥ltider som innehÃ¥ller allt din kropp mÃ¥r bra av och behöver. Med Comfoo fÃ¥r du allt detta â och lite till. VÀlkommen till det bekvÀma livet.
é£çµ¡å
VÀnortsgatan 3, 27146, Ystad, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- hello@comfoo.com
- comfoo.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BestÀllde för första gÃ¥ngen frÃ¥n ettâŠ
BestÀllde för första gången från ett svenskt mÀrke efter jag haft Jimmy Joy och Satislent (spansk version).
Anledningen till byte var enbart att frakten kan ta ganska lång tid från både Holland och Spanien, så dÀrför köpte jag istÀllet Comfoo denna gång, efter jag lÀst om korta leveranstider hos dem.
Ska jag jÀmföra smaken sÃ¥ tycker jag nog om Satislent bÀst och dÀrefter Jimmy Joy och tyvÀrr sist Comfoo. Blir nÃ¥gon "algig" bismak jag har lite svÃ¥rt för, men inte direkt Àcklig heller, typ. Iaf inte jÀmfört med Bulks variant jag enbart köpte en gÃ¥ng. ð
ð€¢
Frakttiden var okej. Runt 4 dagar. Dock besviken pÃ¥ att jag (trots att det stod pÃ¥ hemsidan att man fÃ¥r fri frakt hem vid köp över 800 med Early Bird) ÀndÃ¥ fick gÃ¥ till nÃ¥got skÃ¥p en bit bort i en grÀnd och hÀmta paketet, och Àven betala för frakten. ð
Det skulle Àven enligt hemsidan vara möjligt att bestÀlla startpaket med shake, t-shirt, skopa och vad det nu var, men hem kom enbart påsarna då det ej gick att addera den koden i kassan. Detta trots att jag Àven mailat dem angående detta.
SÃ¥ lite oklart om jag doserar rÀtt nu, men kan ju inte sÀga att jag kÀnner mig mÀtt efter, men kanske beror det pÃ¥ feldosering? ð€·ââïž
Har som sagt mailat dem via deras kontaktformulÀr, men Ànnu ej fÃ¥tt svar angÃ¥ende alla dessa saker. (Var en grej till jag inte minns just nu tror jag ð).
Så det blir nog enbart en bestÀllning av detta trots kortare leveranstid, eftersom det Àven Àr dyrare Àn tidigare alternativ.
Hade varit roligt att köpa svenskt (något så nÀr lokala råvaror osv) men upplever inte riktigt att det Àr vÀrt det tyvÀrr.
KÀnner inte igen mig i upplevelserna att det skulle vara gott, med rikligt bra leverans och bra kundtjÀnst, och nÀr andra alternativ Àndå Àr godare, billigare och med fri frakt samt att dem svarar nÀr man hör av sig kÀnns det tyvÀrr mer lockande.
Men en total katastrof var det ÀndÃ¥ inte. Det kom fram, gick att dricka. DÀrav 2 stjÀrnor istÀllet för en. ð
Men mycket mer Àn sÃ¥ var det liksom inte. ð€·ââïž
Mycket gott och bra produkt som inteâŠ
Mycket gott och bra produkt som inte klumpar sog
Snabb leverans och trevlig support!
Snabb leverans och trevlig support!
Raspberry Rush Àr riktigt god och Àr ett bra komplement att ha hemma nÀr man behöver få i sig något snabbt.
Riktigt bra
VÀldigt nöjd!
MåltidsersÀttning som fungerar
MåltidsersÀttningen fungerar vÀldigt bra, jag kör de rekommenderade två skoporna (400 kcal) och mÀttnadskÀnslan håller i sig fram till nÀsta måltid. En vanlig dag kör jag ersÀttning på morgonen, lagad mat till lunch och sen ersÀttning till kvÀllsmat. På eftermiddagen ett litet mellanmål i form av en frukt eller så. Goda smaker på shakerna Àr det också.
Comfoo ett års anvÀndande
Jag har anvÀnt Comfoo ca ett år. Kör alltid choklad, tröttnar inte på den smaken. Kan dricka den frukost, lunch och middag men brukar bara köra lunch. Det gör att jag hinner trÀna på lunchen. Den mÀttar på ett bra sÀtt och hungern återkommer inte. Att 90% av ingredienserna Àr svenska och veganska kÀnns bra.
Jag mÃ¥ste köpa den glutenfria variantenâŠ
Jag måste köpa den glutenfria varianten och den Àr alldeles för dyr jÀmfört med andra liknande mÀrken så tyvÀrr inget för mig.
Snabb leverans och toppen smaker!
Snabb leverans och bra produkter
Snabb leverans och bra produkter. Tar dock ett tag att vÀnja sig vid konsistensen om man inte druckit liknande produkter innan.
Hallon och jordgubb smakerna Àr minaâŠ
Hallon och jordgubb smakerna Àr mina favoriter!
Absolut bÀsta måltidsersÀttningen.
KÀnns frÀscht och nyttigt. VÀldigt trevligt med små bÀrbitar i!
Ãver förvÀntan
Ãver förvÀntan. FrÀsch smak. Lite âmjöligâ konsistens annars bra!
Smidigt och lÀtt
Jag har anvÀnt comfoo ganska lÀnge nu. Mest för att det Àr så otroligt smidigt att ha med sig nÀr man jobbar. Men också för det höga nÀringsvÀrdet. Jag Àter mer konventionellt nÀr jag kommer hem. Men jag kÀnner mig sjÀlv och vet att jag slarvar en del med nÀringsintaget. Med comfoo vet jag att jag får i mig all nÀring man ska få i sig.
JÀttenöjd!
Det enda måltidspulvret som duger
Det enda måltidspulvret som man kan Àta, riktigt bra kvalitet.
Favoriserar choklad, hallon och jordgubb.
Har fått flera kollegor att börja med Comfoo
Nya Sport choklad Àr perfekt.
Nya Sport choklad Àr perfekt efter trÀningen med 30 g protein o en djup chokladsmak.
Gillar comfoo
Gillar comfoo. Kör det mest som snabb lunch. Bra att det Àr svenskt och utan flex seeds.
Choklad och jordgubb mina favoriter
Lång svarstid från kundtjÀnst, men seriöst.
Jag uppdaterar mitt omdöme då jag nu fått respons från företaget.
Företaget har uppfyllt sin del av Nöjd-kund-garanti och jag Àr nöjd. Då detta var orsaken till att jag testade Comfoo ifall det ej skulle vara något för mig.
Full förståelse för semestertider dock Àr ju önskan Àndå att kunderna inte kommer i klÀm.
Mitt betyg Àr nu 3 stjÀrnor vilket jag får anse blir ett neutralt och ok betyg, då jag Àndå tycker de uppfyllt sin del och och visat att de kan vara ett seriöst företag.
Tidigare recension
Köpte Comfoo choklad vilket ej var i min smak. Provade blanda med enbart hÀlften av pulver och sedan Àven provat med mjölk istÀllet för vatten. Men jag klarar ej dricka det, luktar choklad men smakar nåt helt annat.
SÃ¥g de har en s.k Nöjd-kund-garanti man kunde nyttja. Men tyvÀrr verkar det vara som tidigare skrivit att kundtjÀnsten Àr obefintlig. Provat maila deras mailadress vilket de sÀger de kommer svara inom 48h via ett automatmail, samt Àven den till deras grundare de hÀnvisar till vid brÃ¥dskande, och Àven via deras formulÀr pÃ¥ sidan. Men inget svar efter 10 dagar sÃ¥ att fÃ¥ hjÀlp efter bestÀllningen kan man glömma. Ãven deras s.k nöjd-kund-garanti verkar dÃ¥ oxÃ¥ vara ett tomt löfte.
Med tanke på detta skulle jag rekommendera något annat stÀlle som erbjuder och står för kundsupport efteråt. Kommer de trots allt höra av sig kommer jag uppdatera recensionen, men som upplevelsen varit hittills ger jag endast en stjÀrna.
SuverÀn produkt
God, mÀttande och nyttig. Att börja med Comfoo har verkligen förÀndrat mina matvanor. Jag anvÀnder drycken frÀmst nÀr jag Àr på språng, istÀllet för onyttigare och dyrare alternativ
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ