Extremt dÃ¥lig service. Jag gjorde min bestÀllning för Ã¥tta dagar sen men har inte ens fÃ¥tt ett leveransbesked. Har skickat flera mail men de ignorerar mig. Min man gjorde en bestÀllning nÃ¥gra dagar... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Svarar inte pÃ¥ mejl, messenger etc. Noll kundservice, kommer inte handla hÀr mer. ð Uppdatering 2/10 - 2025. Fick ett mejl med en ursÀkt och ett gratis paket, fyllt med fina saker, som anlÀnde... ãã£ãšèŠã
ComFoo Sport. Finally, an affordable, locally produced, tasty, fast shipping, easy to use meal replacement, with an ideal variant for those who exercise regularly. It is basically a watery drink with... ãã£ãšèŠã
Jag Àlskar Comfoos mÃ¥ltidsersÀttning med hallonsmak! VÀldigt god och mÀttar bra. Har aldrig varit med om ett pulver som löser sig sÃ¥ lÀtt heller. Ãlskar att det Àr veganskt och svenskproducerat! Cho... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi vet att en strÀvan efter ett lyckligt liv gynnas av bekvÀma mÃ¥ltider som innehÃ¥ller allt din kropp mÃ¥r bra av och behöver. Med Comfoo fÃ¥r du allt detta â och lite till. VÀlkommen till det bekvÀma livet.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BÀsta som hÀnt mig 2023
Jag har provat nÀstan alla liknande produkter på svensk marknad och ingen kommer i nÀrheten av smak och textur som Comfoo har. Det har hjÀlpt mig att få struktur på mitt Àtande och struktur. Jag köpte det med förhoppningarna om att få en bra måltidsersÀttning, men istÀllet fick jag en bÀttre och mer sund struktur över mitt liv... 10/10
Testat några olika måltidsersÀttningar
Testat några olika måltidsersÀttningar. Comfoo Àr överlÀgset bÀst. Smakar inte lika artificiellt som ALLA andra. Fin smak av havre och svag fruktsmak. Riktigt bra! Saknar blåbÀr dock. Det Àr den bÀsta jag testat.
Perfekt som lunchmat
ComFoo fungerar riktigt bra som lunchmat och håller mig både mÀtt och aktiv under dagen. Dessutom bra för plånboken nu nÀr lunchpriser ligger strax norr om 130 kr...
Testat hallonsmaken
Testat den med hallonsmak, gillar bÃ¥de smak och konsistens! ð
Riktigt bra produkt som smakar gott ochâŠ
Riktigt bra produkt som smakar gott och mÀttar. Har handlat 5 ggr och varje gång har leverans skett inom angivet leveransfönster.
Jag behöver en extra mÃ¥ltid under dagenâŠ
Jag behöver en extra måltid under dagen då jag trÀnar rÀtt mycket.
Den hÀr har varit toppen att gå undan i några minuter och hÀlla i mig och dessutom smakar den bra.
This is honestly everything I've wantedâŠ
This is honestly everything I've wanted from a meal replacement. Quick, easy, nutritious, no artificial sweeteners, cost effective and responsibly sourced. I really hope ComFoo sticks around!
7 months later it's a staple
I'm about 7 months into my Comfoo experience and it has gone from something I was slightly skeptical of/didn't particularly enjoy the taste of, to a staple in my everyday life. I generally drink 5-6 portions a week (with milk!) to compliment all the regular meals. I have now tried all of the flavors they have ever offered and they all definitely stand out from each other. Mixing them is also quite nice.
My recommendation for anyone that thinks this could be a good choice is to stick with it for a whole bag or two and then decide after that whether you think they taste good enough or not. It definitely took me at least one bag before I got fully used to the oat'iness and before the actual flavors (chocolate, strawberry, etc. etc.) starting popping out more. Nowadays the shakes taste sorta like less sweet milkshakes, more or less.
Toppen! ðð»
Snabb leverans och kanonbra produkt. Smakar godare Àr konkurrenternas, håller mig mÀtt och konsistensen Àr perfekt, speciellt om man vÀntar 10 minuter med att dricka den.
En toppenprodukt
Sparar mig enormt mycket tid, jag kan exempelvis gå och trÀna på lunchen utan att kÀnna mig stressad att också hinna Àta.
Snabb leverans och god smak!
Riktigt bra
Riktigt bra! Köpte hallon smak, den Àr super god, len, ingen konstig bi-smak. Ãlskar den! Kommer köpa igen.
Naturlig smakupplevelse
En naturlig smak med slÀt och god konsistens.
KÀnns odryg (mindre vÀtska till samma mÀngd pulver) jÀmfört med en del konkurrenter.
MÀttande och god måltidsersÀttning
MÀttande och god måltidsersÀttning.
Rekommenderas!
Snabb leverans och naturlig bra smakâŠ
Snabb leverans och naturlig bra smak utan sötningsmedel.
BÀsta på marknaden
BÀsta på marknaden. KrÀver mindre vÀtska, blir aldrig några klumpar i botten och smaken Àr tillrÀckligt bra för att man ska stå ut med den flera gånger om dagen.
Supernöjd med allt och inget att klagaâŠ
Supernöjd med allt och inget att klaga på!
BlåbÀr Àr favoritsmaken Àn så lÀnge.
Godaste
Godaste har provat huel innan och den var hemsk. Jag gillar mest comfoo jordgubb och det som gör den extra god Àr just bitarna med jordgubb. Jag kommer Ã¥terkomma som kund hÀr ð€
ComFoo kan jag rekommendera
Det Àr första gången jag testar ComFoo,riktigt god och mÀttande Àr den.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ