God oplevelse
God oplevelse . Jeg fik produktet efter kun par dage. Super god service man kan stole på.

Comfy Sleep DK ããã®åç
Comfy Sleep DK er en online butik. Vores hovedområde er alt fra belysning til hovedpuder. Vi har valgt at koncentrerer os om produkter som er velegnet til din stue eller sovevÊrelse. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle kunder.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã

Comfy Sleep DK ããã®åç
Hurtig levering og super flot lys vores lille lampe giver . Jeg er rigtig glad for mit kÞb hos jer , stor anbefaling !

Comfy Sleep DK ããã®åç
Glad og tilfreds kunde. Bestilte en galakselampe og modtog den efter 3 dage. Hurtig levering og mega flot lysð

Comfy Sleep DK ããã®åç
De sagde 2-6 dage levering men nu er det over 6 dage levering og de havde sendt tracking nummeret meget sent

Comfy Sleep DK ããã®åç
God service og cool lampe ð
Intet at sÊtte en finger på

Comfy Sleep DK ããã®åç
Fantastisk produkt og virkelig god service! Kan klart anbefales ðªðŒâ€ïž

Comfy Sleep DK ããã®åç
Jeg har ikke fået tracking nr på min ordre (#1216), men kan se, at belÞbet er trukket. Vil I sende tracking nr.?
Jeg har 17/12 skrevet til jeres info-mail, men får fejlbesked fra jeres mailudbyder? Normalt er tegn på fup-shop, men da I svarer her på trustpilot tÊnker jeg det ikke er jeres skyld og I får også gerne flere stjerner når pakken ankommer i god stand (men ikke fem da det er virkelig dårlig stil at trÊkke belÞbet fÞr varen er sendt)
âââââââ
Svar på nedenstående:
Uforskammet svar! Jeg skriver jo at jeg har mailet OG jeg har brugt jeres formular på jeres hjemmeside. Jeg har derfor gjort hvad jeg kan. I får een stjerne da I også brillerer ved ikke at svare på det jeg spÞrger om; hvorfor I har trukket pengene uden at sende varen?
ââââââââ
Update:
FÞrste svar fra jer lÞd: âDin varer er der en leveringstid pÃ¥ op til 30 hverdage. DesvÊrre har vi ikke meldt dette korrekt ud og vi beklager. Du er velkommen til at annullere ordren og fÃ¥ dine penge tilbage hvis ikke du vil venteâ.
... nu skriver I så at I svarede varen var udsolgt og nu er ordren annulleret (hvorfor blev belÞb så hÊvet? Og hvorfor skriver I for lidt siden den kommer om 30 dage?). Jeg takker for svaret, men I kommunikerer forskelligt og det I skriver her oplever jeg ikke svarer til de svar jeg får på mailen. Og I svarede for den sags skyld ikke på det oprindelige spÞrgsmål fra mig om at belÞbet var trukket, men uden I gav en leveringsinfo og det var det jeg savnede - og nu har vi så vÊret over både at varen er forsinket og nu her så ordre er annulleret.
Test i Þvrigt jeres kontaktformular på egen hjemmeside. Det var den den der ikke virkede og jeg har automatisk kvittering fra jeres udbyder one.com om at min mail ikke er leveret. Hvorfor skulle jeg indledningsvist ikke have talt sandt om at jeres mail og formular ikke fungerede? Det var jo bare info til jer og I kunne jo bare spÞrge om dokumentation i stedet for at påstå jeg tog fejl.
Over and out herfra

Comfy Sleep DK ããã®åç
Jeg er super tilfreds og alt er lige som det skal vÊre. Jeg bestilte en Galaxy projektor og den kom 6 dage efter, hvor alt fungerede som det skulle. Jeg er rigtig glad !

Comfy Sleep DK ããã®åç
Jeg bestilte varen 30-11, den er stadig ikke kommet. Jeg har skrevet til dem, intet svar. Jeg skal bruge den inden jul, og selvom jeg kÞbte den en måned fÞr tid, ser det ud til jeg ikke får den hjem. Jeg har ikke fået nogen opdatering på om den er sendt, eller en begrundelse for hvorfor det tager så lang tid. Det simpelthen for dårligt

Comfy Sleep DK ããã®åç
Hjemmesiden og produktet er indtil videre godt!
Har haft den i en uge nu og den virker stadig mega godt!!!
Er tosset med farverne! Har den tÊndt hver aften inden jeg går i seng.
Kan klart anbefaledes. IsÊr til bÞrn måske der ikke er trykke om natten er stjerne billederne flotte! Kommer fra en uddannet pÊdagogisk assistent!
Produkter var til gengÊld lang tid om at komme frem. Jeg ventede 1 uge og 1 dag fra da jeg bestilte. Mens der stod efter 3 hverdag... hvilket også er grund til at der mangler en stjerne. Er forstående for juletid og julelevering. Men kunne også se at den kom hele vejen fra Tyskland.

Comfy Sleep DK ããã®åç
Jeg fik en bekrÊftelses mail den 2/12 med et DHL trackingnummer. Dette nummer findes ikke i DHLâs system?

Comfy Sleep DK ããã®åç
Snabb och trevlig hjÀlp av kundservice nÀr bara en av två varor levererades. De kollade snabbt upp Àrendet och ordnade omedelbar återbetalning.

Comfy Sleep DK ããã®åç
Helt fantastisk! Jeg elsker hvordan den forvandler hele rummet med smukke beroligende farver og stjerner. Mange forskellige indstillinger og mega hurtig levering. KÊmpe anbefaling til alle der elsker hygge-belysning.