wpadÅam na reklamÄ
wpadÅam na reklamÄ, która obiecywaÅa szybki zarobek i caÅkowite bezpieczeÅstwo moich pieniÄdzy. oczywiÅcie podaÅam dane w formularzu i zaraz dzwoniÅ konsultant z crossarbteam który roztaczaÅ przede mnÄ wizjÄ wielkiej kasy. miaÅ ten specyficzny wschodni akcent co teraz wydaje mi siÄ podejrzane ale wtedy brzmiaÅ dla mnie bardzo profesjonalnie wiÄc wpÅaciÅam im swoje oszczÄdnoÅci. na poczÄ tku wszystko szÅo super na panelu widziaÅam zyski wiÄc wpÅacaÅam coraz wiÄcej. sytuacja zmieniÅa siÄ drastycznie gdy chciaÅam wypÅaciÄ Årodki. nagle pojawiÅy siÄ jakieÅ chore wymogi jak podatki sejfy czy oskarÅŒenia o pranie brudnych pieniÄdzy. non stop sÅyszaÅam ÅŒe to moja wina bo rzekomo źle wpisaÅam jakÄ Å cyfrÄ a kasa w tym czasie znikaÅa z konta. policja tylko rozÅoÅŒyÅa rÄce mówiÄ c o zagranicznych serwerach i szybko umorzyli sprawÄ. byÅam kompletnie zaÅamana i myÅlaÅam ÅŒe to koniec moich marzeÅ. na szczÄÅcie trafiÅam na forum zrzeszajÄ ce osoby w podobnej sytuacji i tam dostaÅam namiar na konkretnÄ ekipÄ. kontakt który mnie uratowaÅ7/8/3/ przeczytacie miÄdzy wierszami2/9/9/ bo usuwajÄ 7/6/2/ co chwila opinie ale siÄ nie poddajÄ bo dziÄki nim odzyskaÅam to co ci naciÄ gacze z crossarbteam mi ukradli i wy teÅŒ moÅŒecie. trzymajcie siÄ od nich z daleka.