レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Ligesom mange andre skriver, skal man svare på det samme spørgsmål mange gange. Umiddelbart er det lidt træls, men oplevelsen ellers okay. Dog fik jeg blot ét tilbud, hvor forsikringsselskabet skød t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg går desværre kold i at skulle svare på så mange tekstspørgmål på en mobiltelefon. Nåede til trin 2/8 da jeg skulle hente tilbud. Spørgsmålene er også mærkelige under indbo skal jeg svare på om... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Perfekt oplevelse på en forsikrings-pris forespørgsel. Lynhurtigt svar - med forskellige tilbud. Et par dage efter - opfølgende kontakt fra Comparo. Om jeg havde haft nytte af tilbuddene. Jeg fork... もっと見る

企業情報

1. 保険代理店

当該企業による記述

Comparo udvikler digitale løsninger til forsikringsmarkedet. Med Comparos gratis app kan forbrugere uploade alle deres forsikringspolicer, så de hele tiden har overblik over, hvordan de er dækket, og hvad de betaler for deres forsikringer. Brugerne kan vælge at indhente tilbud fra en bred vifte af forsikringsselskaber i appen, via en udbudsplatform. De kan også acceptere tilbud og skifte selskab, direkte i appen. Comparo A/S er et privatejet dansk selskab, der blev stiftet i 2013.

2.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Alt for lang vente tid på at få svar..

Alt for lang vente tid på at få svar..
Så lad være med at spilde jeres tid på at indtaste noget

2020年7月14日

Hej Hr. Nielsen,

Vi beklager mange gange din oplevelse.

Comparo gik konkurs tilbage i starten af 2020 og derfor har vente tiden været lang.
Comparo har nu fået nye ejer, som ønsker at give dig den bedst mulige service. Inden længe kommer vi relancering af App'en tilbage, i en ny og forberedt version!

Vi har derudover har vi den bedste support klar til at hjælpe dig.

Endnu én gang beklager vi din oplevelse, men håber at kunne byde dig velkommen igen.

Rigtig god dag,

Mvh Jannik
CEO

Ikke imponeret

Dog fik jeg blot ét tilbud, hvor forsikringsselskabet skød total forbi mit behov. Det ødelagde resten af oplevelsen med Comparo.

2019年9月11日

Hej Frederick,

Vi beklager mange gange din oplevelse.

Derudover kan jeg med sikkerhed sige, at de problemer du har oplevet, ikke kommer til at blive gentaget.

Rigtig god dag,

Mvh Jannik
CEO

5つ星のうち1の評価

Jeg går desværre kold i at skulle svare …

Spørgsmålene er også mærkelige under indbo skal jeg svare på om forsikringen skal dække et barn/voksen. Den skal dække husstanden.

Først hentede jeg app på min iPad. Her kunne se hvad jeg selv skrev og så crashede appen da jeg skulle hente mine forsikringer via NemID.

2018年1月6日

Hej Kim
Det er rigtigt ærgerligt, at du har haft en dårlig oplevelse. Her er lidt svar på dine kritikpunkter:

Antallet af spørgsmål:
Det er rigtigt, at der er en del spørgsmål at svare på, når man skal have tilbud på forsikringerne. Vi er desværre nødt til at bede om en masse information, så forsikringsselskaberne kan give tilbud på så præcist et grundlag som muligt. Vi bestræber os på, kun at spørge om det mest nødvendige, og arbejder hele tiden på at få antallet af spørgsmål ned.
I det omfang man beder om at få et tilbud på en type forsikring man har i forvejen, og har uploadet den police til appen, trækker vi flest muligt oplysninger ud af den eksisterende police, så man slipper for at svare på spørgsmål til informationer, vi kan hente på anden vis. Vi trækker således også oplysninger fra Motorregistret på de køretøjer man ønsker forsikringer på (og om kort tid oplysninger fra BBR på boliger), så man undgår at taste det hele ind selv, og kan nøjes med at verificere de oplysninger, vi har hentet.
Det er et område vi har stort fokus på, hele tiden at forbedre. Vores ambition er at skære alt tidsrøveri væk.

Mærkelige spørgsmål:
Dit problem med mærkelige spørgsmål under ”indboforsikring” er en fejl vi er i gang med at fikse (der er blevet vist spørgsmål, der hørte til under ”ulykkesforsikring”). Vi regner med, at det kommer i orden i morgen.

iPad-problem:
Appen er desværre ikke optimeret til iPad endnu – det kommer senere på året. Det er formentligt derfor, du har oplevet at den crashede, da du forsøgte at lægge dine forsikringer ind.

Jeg håber du kan bruge mine svar. Vi arbejder hele tiden på at forbedre appen, så jeg håber du vil vende tilbage senere, og give den en chance til.

Katrine

Comparo - dine forsikringer, lige ved hånden

Priser passer ikke.

De beregnede priser, ihvertfald dem jeg fulgte op på ved Bauta/LB/FDM, passer ikke, skønt præcist valg af bilmodel. Når man ringer til de forskellige forsikringsselskaber, fortæller de at de ikke samarbejder med Comparo, og at de ikke ved hvor Comparo får deres priser fra, men at de er unøjagtige, og at de ikke kan holdes op på prisberegninger fra en 3. part, som de ikke har noget med at gøre. Prisen afveg med ca 25% til den trælse side.
Det gav dog inspiration til hvilke selskaber der var i den rigtige boldgade prismæssigt.

2017年4月6日

Hej Silas

Jeg er ked af at høre, at du ikke synes du har fået et retvisende billede af priserne - men glad for, at du trods alt kunne bruge vores side til at få en indikation af, hvilke selskaber der er interessante for dig.

De priser vi viser, bliver automatisk hentet fra forsikringsselskabernes egne hjemmesider, hver gang der indtastes en ny søgning på comparo.dk, og er derfor som udgangspunkt altid de samme, som selskabernes egne hjemmesider viser.

Forskelle i de priser der vises på comparo.dk, og de priser du har fået hos selskaberne, kan skyldes uddybende oplysninger du har oplyst til selskabet, ud over hvad du har haft mulighed for at taste ind i vores prissammenligner – eksempelvis yderligere personlige oplysninger, ønsker om kasko- og førerdækning, om bilen har trækkrog, osv.

Vi samarbejder med en række selskaber, herunder Bauta/LB/FDM – samarbejdet består i, at kunden får oplyst selskabets pris baseret på priserne på selskabets hjemmeside, hvorefter vi formidler kontakten mellem de kunder der er interesserede i at modtage et tilbud fra et givent selskab, og det pågældende selskab.
For de selskaber vi ikke samarbejder med gælder, at kunden får oplyst selskabets pris baseret på priserne på selskabets hjemmeside, og derefter selv tager kontakt til selskabet for at tage den videre dialog og få det endelige tilbud.

For begge typer selskaber gælder, at det altid er selskabet selv, der udfærdiger det endelige tilbud med den præcise pris, baseret på de oplysninger selskabet får i processen.

Vi vil naturligvis meget gerne undersøge hvad der har udløst prisforskellen i dit tilfælde, hvis du er interesseret i det.
Du er velkommen til at skrive til mig på pr@comparo.dk, så skal jeg med glæde undersøge sagen nærmere.

Comparo.dk

Lige i øjet !

Perfekt oplevelse på en forsikrings-pris forespørgsel.
Lynhurtigt svar - med forskellige tilbud.
Et par dage efter - opfølgende kontakt fra Comparo. Om jeg havde haft nytte af tilbuddene. Jeg forklarede - at jeg udelukkende havde foretaget en forspørgsel, grundet et måske forstående bilkøb.
Ingen "PJAT" - andre tilbud. Eller lign. Fordi mægleren - straks opfattede mit svar. Og agerede derudfra - fremfor en sædvanlig "overbevisende" salgstale.
PERFEKT !

Hej Kristian

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelelse.
Og tusind tak for stjernerne.

Forsikring

Sparede et par tusinde på få minutter

Hej Lennart

Det var dejligt at høre - tak for anmeldelsen.

Tip top

Fin fin service og hurtig

Hej Ole

Mange tak for stjernerne.

👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Hej Navid

Tak for den fantastiske anmeldelse!

Hurtigt og effektivt

Der gik ikke lang tid fra indledende brug af siden til første henvendelse.

Hej Daniel

Tak for den gode anmeldelse og stjernerne - vi er glade for at du har haft en god oplevelse.

Katrine,

fifijørgensen

søgte min nummerplade frem fik en hel anden bil en renault 5 ikke min dyt
så få lige det iordenførst

2017年3月14日

Hej

Vi trækker automatisk informationerne om bilen fra Skat, baseret på registreringsnummeret.
Det sker yderst sjældent, men det er hændt at Skat skriver den forkerte bilmodel.

Hvis du sender dit registreringsnummer til mig på denne email-adresse: pr@comparo.dk, vil jeg meget gerne undersøge, om det er det, der er sket, i dit tilfælde.

Great service

I like the service and I will recommend it to my friends.

Hi Razvan

So glad to hear it - thank you for the nice review.

Kind regards,

5つ星のうち2の評価

Har aldrig fået nogen fra forsikringsselskabet ringet til mig

Har fået opkald fra Comparo, men så gik det ikke videre. Har aldrig fået opkal fra Aros forsikringsselskabet...

Hej Alexander

Det er jeg ked af at høre. Vi tager fat i selskabet og beder dem kontakte dig hurtigst muligt.

hurtigt overblik over forsikringer

Comparo gav et hurtigt overblik over forsikringer - forsikringer er dog altid til forhandling

Hej Anders

Tak for de pæne ord og stjernerne.

Pristjek forsikringer

De fremkomne forslag til billigere forsikringer, holder ikke stik når den endelige dialog med selskaberne føres, så egentlig ubrugelig.

2017年1月19日

Hej Børge

Hvis du vil oplyse os om hvilke(t) selskab(er) du har oplevet uoverensstemmelser i priserne hos, vil vi meget gerne undersøge, om der er sket en fejl.
Du kan kontakte os på info@comparo.dk.

De priser vi viser, blivertrukket automatisk fra forsikringsselskabernes egne hjemmesider, hver gang der indtastes en ny søgning på comparo.dk, og er derfor som udgangspunkttid de samme, som selskabets egne hjemmesider viser.

Det, som kan spille ind, og forårsage en forskel i de priser der vises på comparo.dk og selskabets egen side, er:

1) Om der forskel i de oplysninger der bliver tastet ind i vores prissammenligner, og de oplysninger der tastes ind på forsikringsselsskabets hjemmeside – eksempelvis personlige oplysninger, ønsker om kasko- førerdækning, m.v.

2) Om du i forvejen er kunde hos selskabet, og derfor får indregnet en rabat, som ikke fremgår af din comparo.dk-søgning.

3) Om du har (oplyst om) et medlemskab af en forening (en bestemt fagforening, FDM, eller lignende). En del selskaber giver rabatter for specifikke medlemskaber. På comparo.dk kan man filtrere sine søgeresultater, så man kan få vist alle selskaber priser, eller få filtreret de priser fra, som afhænger af medlemskab.

4) Vores pris kan fremstå højere, da vi tilføjer betalingsgebyrer og miljøopkrævninger til prisen, og ikke viser første års rabatter (indtegningsrabat).

5) Der kan naturligvis også være opstået en teknisk fejl i indhentningen af data fra et givent selskab. Vi vil som sagt meget gerne undersøge, om det er tilfældet i din sag.

Comparo.dk

Let og overskuelig

Let og overskueligt. Giver et godt overblik.

2017年1月19日

Hej Gitte

Tak for den gode anmeldelse.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。