レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Ligesom mange andre skriver, skal man svare på det samme spørgsmål mange gange. Umiddelbart er det lidt træls, men oplevelsen ellers okay. Dog fik jeg blot ét tilbud, hvor forsikringsselskabet skød t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg går desværre kold i at skulle svare på så mange tekstspørgmål på en mobiltelefon. Nåede til trin 2/8 da jeg skulle hente tilbud. Spørgsmålene er også mærkelige under indbo skal jeg svare på om... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Perfekt oplevelse på en forsikrings-pris forespørgsel. Lynhurtigt svar - med forskellige tilbud. Et par dage efter - opfølgende kontakt fra Comparo. Om jeg havde haft nytte af tilbuddene. Jeg fork... もっと見る

5つ星のうち2の評価

De beregnede priser, ihvertfald dem jeg fulgte op på ved Bauta/LB/FDM, passer ikke, skønt præcist valg af bilmodel. Når man ringer til de forskellige forsikringsselskaber, fortæller de at de ikke sam... もっと見る

企業情報

1. 保険代理店

当該企業による記述

Comparo udvikler digitale løsninger til forsikringsmarkedet. Med Comparos gratis app kan forbrugere uploade alle deres forsikringspolicer, så de hele tiden har overblik over, hvordan de er dækket, og hvad de betaler for deres forsikringer. Brugerne kan vælge at indhente tilbud fra en bred vifte af forsikringsselskaber i appen, via en udbudsplatform. De kan også acceptere tilbud og skifte selskab, direkte i appen. Comparo A/S er et privatejet dansk selskab, der blev stiftet i 2013.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Nemt og hurtigt

Super hurtigt og nemt at overskue

2017年1月19日

Hej Heidi

Tak for stjernerne.

Kan betale sig

Fik en yderst tilfredsstillende service og en fornemagtig pris.

2017年1月5日

Hej Fatih

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse. Tusind tak for stjernerne.

God og hurtig service

Gode vare hurtig handel

2016年12月17日

Hej Lisbeth

Tak for roser og stjerner.

God oplevelse..

Efter udfyldelse kom listen med priser og så var det bare at gribe til handling.

Hej Helle

Tak for den fine anmeldelse.

Bare virker

Fik en godt 6m deal pa ny bil forsikring, som gik til ikke sa godt deal bagefter. Med comparo fandt jeg meget bedre deal (biliger og lav selvrisiko) og var super nemt at skifte.

Hej Marcin

Det er godt at høre. Tak for de fem stjerner.

Priser stemmer ikke...

Priser der kommer frem i søgning, stemmer ikke med det jeg faktisk blev tilbudt...

Hej Kim

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet uoverenstemmelser mellem de priser du fik i din søgning hos os, og de priser du er blevet tilbudt af selskaberne.

Hvis du vil skrive til os og fortælle os hvilke selskaber du har været i kontakt med, vil vi undersøge sagen.
Send en mail til info@comparo.dk, så kigger vi på det.

De priser vi viser, bliver automatisk hentet fra forsikringsselskabernes egne hjemmesider, hver gang der indtastes en ny søgning på comparo.dk, og er derfor som udgangspunkttid de samme, som selskabernes egne hjemmesider viser.

Forskelle i de priser der vises på comparo.dk og de priser der vises på selskabets egen side, kan skyldes:

1) Forskelle i de oplysninger der bliver tastet ind i vores prissammenligner, og de oplysninger der tastes ind på forsikringsselsskabets hjemmeside – eksempelvis personlige oplysninger, ønsker om kasko- og førerdækning, m.v.
2) At du i forvejen er kunde hos selskabet, og derfor får indregnet en rabat, som ikke fremgår af din comparo.dk-søgning - eller at du som eksisterende kunde ikke modtager en rabat som tildeles nye kunder.
3) Om du har (oplyst om) et medlemskab af en forening (en bestemt fagforening, FDM, eller lignende). En del selskaber giver rabatter for specifikke medlemskaber. På comparo.dk kan man filtrere sine søgeresultater, så man kan få vist alle selskaber priser, eller få filtreret de priser fra, som afhænger af medlemskab.
4) Vores pris kan fremstå højere, da vi tilføjer betalingsgebyrer og miljøopkrævninger til prisen, og ikke viser første års rabatter (indtegningsrabat).
5) Der kan naturligvis også være opstået en teknisk fejl i indhentningen af data fra et givent selskab. Vi vil som sagt meget gerne undersøge, om det er tilfældet i din sag.

Bilforsikring

Fik en ny forsikring til under halv pris af udgangspunktet

Hej Anita

Dejligt at høre. Tak for din anmeldelse.

Nemt at bruge

God side der er nem at bruge, jeg fandt hurtigt den forsikring der bedst passer til mig

Comparo からの回答

Det er dejligt at høre - tak for stjernerne.

Nemt og overskueligt

Har skiftet forsikring som følge af søgning på comparo, sparer 700 om året

Hej Erik

Dejligt at du er tilfreds med resultatet - og tak for de fem stjerner.

5つ星のうち5の評価

Let at bruge og god oversigt

Jeg fandt en bilforsikring der var næsten halv pris af de tilbud jeg selv havde indhentet fra et par tilfældige forsikringsselskaber. Og hjemmesiden var nem at bruge.

Hej Louise

Det er dejligt at høre - og tak for anmeldelsen.

God samlet overblik

Et godt sted at få et overblik over de mange forsikringsselskabers priser og finde den rigtige. Ville være skønt med ulykke og indboforsikring også

2016年12月12日

Hej Kristian

Tak for den fine anmeldelse.
Og tak for forslaget om at inkludere ulykke og indbo - det er en god idé.

5つ星のうち2の評価

Der er plads til forbedring..

Ikke alle forsikringsselskaber vender tilbage, og priserne holder ikke når det kommer til stykket.

2016年12月12日

Hej Jan

Jeg er ked af at høre, at du ikke har hørt fra de selskaber du har bedt om tilbud fra.

Hvis du vil skrive til os og fortælle os hvilke selskaber du mangler at høre fra, og hvornår du brugte comparo.dk, vil vi undersøge om der er sket en fejl et sted i systemet. Send en mail til info@comparo.dk, så kigger vi på det.

Vi vil også gerne undersøge hvad der kan være årsag til uoverensstemmelser i de priser du har fået oplyst gennem os, og de priser du har fået oplyst ved direkte kontakt til selskaberne.

2) At du i forvejen er kunde hos selskabet, og derfor får indregnet en rabat, som ikke fremgår af din comparo.dk-søgning.

5つ星のうち1の評価

De har ikke lært at regne.

De priser de kommer med ligger 1/4 højre, end hvis du går ind på forsikrings selskabets hjemmeside.

2016年11月17日

Hej Jan

Hvis du vil oplyse os om hvilke(t) selskab(er) du har oplevet uoverensstemmelser i priserne hos, vil vi meget gerne undersøge, om der er sket en fejl. Du kan kontakte os på info@comparo.dk.

De priser vi viser, bliver automatisk hentet fra forsikringsselskabernes egne hjemmesider, hver gang der indtastes en ny søgning på comparo.dk, og er derfor som udgangspunkt de samme, som selskabernes egne hjemmesider viser.

Det, som kan spille ind, og forårsage en forskel i de priser der vises på comparo.dk og selskabets egen side, er:
1) Om der forskel i de oplysninger der bliver tastet ind i vores prissammenligner, og de oplysninger der tastes ind på forsikringsselskabets hjemmeside – eksempelvis personlige oplysninger, ønsker om kasko- førerdækning, m.v.
2) Om du i forvejen er kunde hos selskabet, og derfor får indregnet en rabat, som ikke fremgår af din comparo.dk-søgning.

Fin service

Jeg blev ringet op af Alka kort efter at have vurderet at prisen hos Comparo var den bedste til mig. Jeg har ikke købt bilen endnu, men har en dialog med Alka omkring forsikringen.

2016年10月11日

Glem de priser!

Svarer ikke til virkeligheden. Comparo påstod at jeg kunne spare mere end 3000 kr. på min bilforsikring hos FDM end den jeg betalte i forvejen - det var ikke just sandt.

Kan bedre betalte sig at ringe rundt og få individuelle tilbud.

2016年1月15日

Sparede mange penge

Jeg har brugt Camparo 2 gange nu og har klart lavet en af de billigste forsikringer igennem MinForsikring. Så jeg et godt tilfreds og priserne har stemt overens med de tilbud jeg fik på siden og det jeg rent faktisk tegnede.

2015年10月25日

Forkerte priser

Har beregnet min bil hos Comparo, som landede på 4900 hos et par af selskaberne, når jeg sånefterfølgende bliver ringet op, er prisen langt højere - det lugter lidt!!!

2015年10月14日

Trustpilot エクスペリエンス