Bestilte en varer den 5 januar, som var pÃ¥ lager... og de fÃ¥r fÞrst sendte den, den 15 januar... fra tyskland... hvor den sÃ¥ fÞrst er ankommet den 18 januar... Bestilte selvsamme varer ved et ande... ãã£ãšèŠã
Produktet jeg modtog er i orden, men 1 stjerne koster nÃ¥r man skal bedÞmme det. NÃ¥r man vÊlger produkt analyse (fra jeres mail) ,kommer man ind i et salgs vindue. Dette er muligvis en fejl pÃ¥ jeres... ãã£ãšèŠã
De reklamerer bl.a. med salg af smÃ¥ tandhjul og viser fine billeder som i nogle tilfÊlde ligner det som beskrives, men slet ikke stemmer overens med mÃ¥lskitser. I andre tilfÊlde er der ingen mÃ¥lskit... ãã£ãšèŠã
har sent en boremaskine til rep efter 6 uger fik jeg svar at de fundet 3 fejl ved maskinen og alle 3 fejl var sjovt nok ikke dÊkket af garantien men de ville gerne lave maskinen vis jeg betalte 120 eu... ãã£ãšèŠã
Produktet var perfekt
Produktet var perfekt, men leveringstiden var desvÊrre lidt lang, pga. varen manglende på lageret
Ikke nogen speciel god oplevelse
Sammenlignet med alle de andre web-shops vi handler hos, er Conrad ikke sÊrlig gode til at holde kunden informeret om ordre status, derudover er leveringstiderne vi har oplevet de 3 gange vi har handlet der - ekstrem langsom... når man samtidig ikke bliver informeret ordentlig kan den samlede oplevelse ikke blive til mere end 2 stjerner.
Altid et besÞg vÊrd
Altid et besÞg vÊrd.
Gode varer og hurtig levering.
alt gik lige efter bogen
God og billig handel
Meget tilfredsstillende service!
Hurtigt - godt - billigt
Hurtigt, godt og billigt.
Kunne ikke Þnske mig det bedre.
Super
Har benyttet Conrad flere gange, og har altid vÊret tilfreds. De fleste varer er på lager, og bliver leveret meget hurtigt.
HÞj kvalitet og varen kun hurtig
HÞj kvalitet og varen kun hurtig.
Jeg vil bestemt lÊgge en ordre der igen.
Rigtig godt tilfreds
Rigtig godt tilfreds.
De fik varer hjem tidlig ved udgivelse, og til gode priser.
Ingen problem med at få byttet en defekt vare, så også super service. Thumbs up herfra.
Positiv oplevelse
Det er positivt at alle varer inkluderer manualer man kan downloade. Al udstyret passede med det jeg havde bestilt, og varerne kom så hurtigt de kunne når man tager Jul og Corona i betragtning. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Conrad
Jeg fik en super god ordre som kom tilâŠ
Jeg fik en super god ordre som kom til tiden så Conrad er et godt sted at handle
Godt sted at handler gÞr det igen
Hurtig service trods juletravlhed
Hurtig service trods juletravlhed. Gode produkter til prisen.
Jeg Fandt Mandens Julegave på CONRAD.dk
Jeg Fandt Mandens Julegave på CONRAD.dk
og DEN KOM HURTIG EFTER BESTILLING
Det tog en uge mere at afsende varene
Det tog en uge mere at afsende varene, men pengene trak de til den oprindelige leverings tid
Leveret til tiden
Leveret til tiden, til aftalt pris og som altid - produkt og indpakning bare i orden