CrazyTower レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik was een beetje huiverig of dit een betrouwbare webshop was, maar na ik een hoop reviews had gelezen op o.a. Trustpilot was ik voorzichtig positief. Xbox Series X besteld, netjes mailtje gekregen da... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Zelf wat research gedaan (trustpilot, KvK, politie webshop checker), vervolgens besloten om hier te bestellen. Ook omdat je met creditcard kan betalen en aankopen dan verzekerd zijn. PS5 kost hier wat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zonder problemen geleverd. Zie wat negatieve scores hieronder, 1 is iemand die de score niet begrijpt (1 laag, 5 hoog) en de ander leeft in z'n eigen wereld waar je voor kost prijs tegenwoordig een ps... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. ビデオゲヌム店

圓該䌁業による蚘述

Het CrazyTower-platform is uw ultieme bestemming voor premium digitaal entertainment. Dankzij onze bliksemsnelle registratie duikt u zonder vertraging direct in de actie. Ontdek een uitgebreide bibliotheek met spannende slots en interactieve live dealer-sessies. Alles is naadloos geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, wat zorgt voor een vlotte ervaring op elk apparaat. Met geavanceerde beveiligingsprotocollen, veilig inloggen en royale promoties biedt het CrazyTower-platform een betrouwbare, toegankelijke en uiterst lonende omgeving voor elke gebruiker.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Top bedrijf

Top bedrijf, de zending was er op het afgesproken moment, wel moest ik zelf mailen voor een track & trace code, die hadden ze er niet bij gedaan, maar nog hetzelfde uur kreeg ik de track & trace. Topservice (mag ook wel voor die prijs).

2022幎10月22日
5぀星のうち5の評䟡

Consoleskopen.nl is gewoon betrouwbaar.

Consoleskopen.nl is gewoon betrouwbaar.
Snelle levering. De status van de bestelling is goed te volgen. Binnen de afgesproken termijn geleverd.
Je betaald weliswaar iets meer maar het was het waard en zeker omdat er al zo lastig aan te komen is.
De enige opmerking die ik voor Consoleskopen.nl heb is update de website en zet er een waarborg keurmerk bij dat geeft je klanten extra zekerheid. Wij hebben het KVK nummer gecheckt en het klopt gewoon.
Ik raad Consoles.nl zeker aan

2022幎11月29日
5぀星のうち4の評䟡

Product goed, communicatie en levering wat minder

In het begin was ik heel sceptisch over het bedrijf door de communicatie die moeilijk/kortaf ging. Na lang nadenken heb ik toch besloten om de PlayStation 5 te kopen, doordat dit de beste optie was. Ik het product wel gewoon binnengekregen, netjes binnen 3 werkdagen. De verzendingsdoos was alleen niet goed ingepakt en er zaten een paar krasjes op de verpakking van het product, maar gelukkig niet op de PS5 zelf. Dat mag ook wel voor de hoge prijs.
Over de levering kan het bedrijf natuurlijk niks aan doen, maar het zou wel beter ingepakt kunnen worden of kleiner formaat van de doos.
Overal zou ik dit bedrijf aanraden want er is niks mis met het product zelf en kwam netjes op tijd binnen.

2022幎11月26日
5぀星のうち4の評䟡

Had toch m'n twijfels, maar is niet nep!

Na enige twijfel en elders eerder bedonderd te zijn voor €500,- helaas, deze website gevonden. Reviews gelezen, KvK nummer opgezocht etc. Maar ja zelfs reviews kunnen nep zijn tegenwoordig. Dus twijfelde toch, maar feit dat met creditcard betaald kan worden gaf al wat meer zekerheid. Dus PS5 besteld, kreeg gelijk bevestiging in mailbox etc. En ietsje later ook van PostNL bericht. Maar ik was pas gerust toen ik 'm daadwerkelijk kon ophalen bij de Gamma in mijn woonplaats Goes. wel apart was dat ie in een grote Bol.com doos zat, misschien hebben ze daar gewoon een grote partij opgekocht. Ook bleek er op de doos te staan dat het een bundel was van Horizon Forbidden West, zegt me niks, ik speel voornamelijk FIFA, maar bij die bundels zit de fysieke game niet eens meer. Dus wilde enkel de PS5 kopen. Zat ook geen code dus in voor dat andere spel, ook al hoefde ik dit niet. Maar goed, toch snel afgehandeld en correct, zoals het hoort! Gelukkig zijn er ook nog betrouwbare bedrijven/handelaren!

2022幎11月24日
5぀星のうち5の評䟡

PlayStation 5 snel in huis.

Voor mijn zoon PlayStation 5 besteld. Eerst via andere leverancier. Maar dat ging niet goed. Op voorraad toen weer niet. Wel betaald. Keurig retour. Toen via Console. Dat ging snel en goed. Vrijdag besteld en dinsdag in huis. Alleen apart dat het in een doos van bol.com zat. Zoon blij en ik ook. Snelle en prima levering dus.

2022幎11月22日
5぀星のうち4の評䟡

Verkeerde bundel geleverd met ontbrekende game voucher, wel netjes opgelost

Ps5 horizon editie besteld, echter werd de God Of War bundel geleverd. Helaas zat hier de voucher voor de game niet bij, wat natuurlijk extra balen was.

Echter wel snel en netjes opgelost door voor het verschil tussen de PS5 en de bundelprijs terug te betalen dmv een betaalverzoek.

Verder betaal je natuurlijk meer dan de reguliere prijs (en dat weet je), maar helaas is dit gewoon de enige manier om nog aan een PS5 te komen.

2022幎11月21日
5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, op zondag besteld, dinsdag in huis! Zoals anderen hier ook al in hun review zeiden: ik was eerst wat huiverig, maar door al deze positieve recensies hier heb ik toch hier een PS5 aangeschaft. Het is inderdaad een stuk duurder, maar als je het ervoor over hebt dan zou ik deze partij zeer aanraden!

2022幎11月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス