Ik was een beetje huiverig of dit een betrouwbare webshop was, maar na ik een hoop reviews had gelezen op o.a. Trustpilot was ik voorzichtig positief. Xbox Series X besteld, netjes mailtje gekregen da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zelf wat research gedaan (trustpilot, KvK, politie webshop checker), vervolgens besloten om hier te bestellen. Ook omdat je met creditcard kan betalen en aankopen dan verzekerd zijn. PS5 kost hier wat... ãã£ãšèŠã
Snelle levering, op zondag besteld, dinsdag in huis! Zoals anderen hier ook al in hun review zeiden: ik was eerst wat huiverig, maar door al deze positieve recensies hier heb ik toch hier een PS5 aang... ãã£ãšèŠã
Zonder problemen geleverd. Zie wat negatieve scores hieronder, 1 is iemand die de score niet begrijpt (1 laag, 5 hoog) en de ander leeft in z'n eigen wereld waar je voor kost prijs tegenwoordig een ps... ãã£ãšèŠã
Het CrazyTower-platform is uw ultieme bestemming voor premium digitaal entertainment. Dankzij onze bliksemsnelle registratie duikt u zonder vertraging direct in de actie. Ontdek een uitgebreide bibliotheek met spannende slots en interactieve live dealer-sessies. Alles is naadloos geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, wat zorgt voor een vlotte ervaring op elk apparaat. Met geavanceerde beveiligingsprotocollen, veilig inloggen en royale promoties biedt het CrazyTower-platform een betrouwbare, toegankelijke en uiterst lonende omgeving voor elke gebruiker.
Uilenstede 49, 1183AB, Amstelveen, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Is een mooi console. Ik moest efe wachten maar dan heb je wel wat in huis, wel een beetje duur. ik ben er blij van. Dankjewel
Na lang opzoek te zijn geweest naar een ps5, eindelijk 1 gevonden bij consoleskopen.nl.. maar toen was ik ineens in het bezit van 2 ps5â omdat andere ook met mij mee zochten. Ik kreeg netjes mijn geld binnen een paar werkdagen teruggestort!
Dank voor de snelle levering en helaas ook uiteindelijk terugstorting van het geld!
Snel en goede ervaring
Goede email contacten
Snel antwoord
Echt goede service
Ben uitstekend geholpen bij de vragen die ik had .
Snelle levering.
Zelfs na een foutieve 1e zending heel snel ,goed opgelost.
Eerst een beetje mijn bedenkingen omdat het een voor mij onbekend bedrijf was en het ging om een groot bedrag. Maar vanaf het moment van bestelling heel netjes op de hoogte gehouden met mail van de voortgang. Pittig bedrag voor een playstation maar vanwege het grote tekort zie ik dit niet snel veranderen en daarom dan toch de keuze gemaakt hier te kopen. Ik hoop dat ik mijn zoon over 2 weken met zijn verjaardag hier heel blij mee ga maken!!!
Snelle levering, allemaal dik in orde. Reageren op berichten zou iets vlotter kunnen.
Very happy with the service. Bought a PS5, arrived in 2 days, perfect condition.
Received several emails with the order status and tracking
Goede service en een up to date berichtgeving van verzending. Wel als kanttekening dat het voor ons niet helemaal duidelijk was dat het hier ging om een voucher en niet om een tastbare disc. Maar dat is netjes opgelost
Mijn bestelling is soepel verlopen en ik ben constant op de hoogte gehouden over de bezorging.
Ik raad consoleskopen.nl 100% aan als je zoekt naar een betrouwbare verkoper met snelle en goede levering.
Beste ps5 voor mij verjaardag gekregen van me ouders en goeie kwaliteit van de ps5. En je krijgt gratis game erbij....
Eerst was ik wat terughoudend om een PS5 hier aan te schaffen. Na wat checks en alle eerdere reviews gelezen te hebben vond ik het betrouwbaar overkomen. Hoewel ik de prijs wel wat aan de hoge kant vond heb ik, na vele pogingen om een kerstcadeau van bijna 2 jaar geleden te realiseren de PS5 hier besteld. Op vrijdag tegen 17:00 besteld, op zaterdagmorgen kreeg ik bericht dat het pakket aangeboden was bij Post NL. Op dinsdagmorgen werd het pakket al bezorgd. Er was duidelijke communicatie hierover en ik ben ontzettend tevreden over de snelle levering wat in goede orde ontvangen is.
Na lang twijfelen toch besloten om de ps5 hier te kopen, maar dacht ik wel met Klarna want dat heb ik nog een zekerheid. Nou besteld toch meteen afgeschreven dus best wel beetje angst toen ik ook geen bevestigingsmail kreeg. Uiteindelijk na 2 dagen wel gekregen en ik had ervoor gekozen voor ophalen, maar dat kon niet want degene met wie ik appte had tentamens, vond ik persoonlijk gek dat je dat zegt, want er zijn genoeg uren op een dag om hem op te halen. Na veel onzekerheid toch voor gekozen om de os5 naar mijn adres te laten sturen en toen had ik hem binnen 1 dag binnen, alleen helaas de disc versie terwijl ik de digital had besteld samen met fifa 23 (die ik dus nooit gekregen heb). Niet besloten om contact op te nemen, omdat ik vind dat het contact niet heel professioneel was, want na alle sopjes en mailtje heb ik nooit een naam gezien onder het bericht met wie ik aan het chatten was

CrazyTower ããã®åç
Snel en betrouwbaar! Goed contact via email (volgen vd bestelling). Ik heb gewoon besteld en daarna niks meer hoeven doen. Mijn bestelling werd geleverd binnen 3 werkdagen. Heel simpel. Voor de mensen die nog geen ps5 hebben, dit is een aanrader! Ik kan maar 5 sterren geven dus.. 5. Top!
Super snel geleverd. En van alles op de hoogte gehouden.
Besteld en Verzonden elke update wordt per mail verzonden en bijgehouden. Dochter is helemaal blij met haar ps5 je kan hier met een gerust hart bestellen
In eerste instantie dacht ik dat nep website er is maar toch besteld en geen spijt van gekregen. Binnen 4 dagen was onze nieuwe PlayStation 5 binne. Helemaal blij
Op tijd binnen alles zat er in top bedrijf!!! Geef het zeker 5 sterren
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ