3.1

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk nemt produkt.

Fantastisk nemt produkt.

Jeg er for nyligt skiftet over til Contec Coating, og sikke en forskel. Effektivt som bare pokker, super nemt at arbejde med. Samt et hav af muligheder. Jeg er vild med du selv kan vælge hvordan du påføre produktet. Ud over det kommer det hele i pulver så absolut intet spild hvis du blot blander tingene korrekt op. Ud over det er det super slidstærkt.

Jeg er skiftet over til at bruge dette hver gang nu og det skuffer bare aldrig.

Guide og vejledning er os i top, så har man nogle spørgsmål er det nemt at få svar.

2026年4月13日

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Vi fik i sommers lagt contec coating på hele vores gulv samt væggene på vores to badeværelser efter en omfattende renorvering af vores hus. Vi fik det udført "professionelt" af et gulvfirma, men vidste på dette tidspunkt IKKE, at der var tale om hobbyprodukter, der kunne købes i diverse byggemarkeder.
Vores gulv får pletter af ingenting og er på INGEN MÅDER slidstærkt. Vi har ridser/spor over hele gulvet fra, hvor vores robotstøvsuger har kørt. Vi har endda købt ny støvsuger, da vi i første omgang troede det var den, der var noget galt med. Taber du service på gulvet, laver det mærker. Kører du en højstol eller bedside crib på hjul over gulvet laver det ridser. Har du en gulvspand med vand stående på gulvet i længere tid, kommer der mærker. Kvaliteten er simpelthen for dårligt.

2026年4月3日

Platugler og dårlige forklaringer

Platugler og dårlige forklaringer. Jeg har fået lave 2 badeværelser og et brygger med produkter fra Contec Coating. Det er lavet om 2 gange og er nu begyndt at miste hæftningen i vådrum og den oprindelige lysegrå farve er blevet gul. De gider ikke engang komme ud og se på det og giver håndværkerne skylden.
Hold Jer væk eller lav det selv, så skal man i det mindste ikke trækkes med uvederhæftige leverandører.

2026年3月9日

Fantastisk.

Vi har anvendt Contec Coating på gulv og fået vores drøm i opfyldelse.

Meget nemt og påføre. Vi malede et lag og spartlede et lag.

Det er blevet så flot.

2026年2月27日

Skamligt dårligt.

Skamligt dårligt.
Kan ikke anbefales!
Trods manualer og procedure er fulgt til punkt og prikke, står jeg tilbage med et resultat, som ligner jeg ved ikke hvad, og værst af det hele, så er deres top coating til vådrum ikke tæt!
Manualen siger at det skal have to tynde lag, og efter fire lag, er det stadig ikke tæt.
PU top sealer koster 529,95,- pr. box, og man skal blande alt, da blandingsforholdene skal være som de forskriver.
Altså har jeg nu brugt for 2.119,80,- PU top (på et badeværelse på cirka 7 kvm. væg - og jeg skal nu IGEN ud og investere i yderligere to bokse, for at give det to lag ydereligere for at forsegle, da fire gange endu ikke er nok.

Hold jer fra det.
Det holder ikke hvad det lover!

2026年1月17日

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse – ingen ansvarsfølelse

Vi har købt mikrocement fra Conteccoating og fulgt deres vejledning til punkt og prikke. Alligevel opstår der pletter i gulvet, så snart vi tænder for vandet. Da vi kontakter dem, får vi blot at vide, at problemet skyldes, at vi ikke har lagt et tykt nok lag lak – på trods af at der i deres egen vejledning tydeligt står, at lakken skal påføres i tynde lag.

Deres løsning? At vi selv skal købe og påføre to ekstra lag lak, selvfølgelig for egen regning. Ingen kompensation, ingen indrømmelse af at deres vejledning kan være misvisende, og ingen forståelse for konsekvenserne – vi kan nu ikke engang bruge vores bad i de næste 5 dage.

Det er dybt frustrerende, at man som kunde står tilbage med både et defekt resultat, ekstra udgifter og følelsen af, at virksomheden fuldstændig fralægger sig ansvar. Når et produkt og tilhørende vejledning ikke fungerer i praksis, bør virksomheden tage ansvar i stedet for bare at sende regningen videre til kunden.
R2 farver var til gengæld super firma som var søde og venlige og på deres regning gav os 50% som desværre for dem sælger jeres produkter.

Kan desværre ikke anbefales.

2025年12月21日
5つ星のうち4の評価

Super godt produkt!

Super lækkert produkt at arbejde med, nemt at påføre!
Har man et ujævnt underlæg (fx gamle klinker) skal man huske at bruge CC Filler med sand, da Pure i sig selv er for tynd til at dække dette, men gør man dette, bliver resultatet virkelig godt!

Derudover er de super søde på hovedkontoret, og er altid klar til at hjælpe, hvis man har spørgsmål.
Har man mulighed for at besøge dem i Århus, er de også altid klar til en snak! ☺️

2025年10月14日
5つ星のうち2の評価

Sløjt resultat

Lidt forvirrende vejledning, men det er til at finde ud af. Jeg kunne også godt have brugt flere tips til anvendelse på noget lidt gammelt, skævt og uregelmæssigt. Desværre er resultatet ikke som lovet og jeg måtte ud og købe ekstra materiale for at få afsluttet nogenlunde. Alt i alt havde jeg valgt noget andet, hvis jeg havde vidst at jeg skulle bruge så mange penge, så meget tid og havde set resultatet.
Har haft fat i firmaet, hvilket var en lidt sløj oplevelse.

2025年1月20日
5つ星のうち5の評価

Jeg har fået virkelig god vejledning…

Jeg har fået virkelig god vejledning hos Contec Coating, efter jeg blev i tvivl om hvordan jeg ville få det bedste resultat.
Jeg manglede også noget sort pulver farve, som endnu ikke kunne købes. Det var ikke noget problem - en meget hjælpsom medarbejder sørgede for, at det landede i min postkasse et par dage efter.
Jeg brugte det til en bordplade som bare er blevet rigtig flot 🤩

TAK!

2025年4月14日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk produkt med en læringskurve, der er det hele værd!

Jeg har arbejdet med Contec Coating og kan kun sige, at det er et superfedt produkt. Selvfølgelig kræver det lidt øvelse, især hvis man er ny til materialet, men det er virkelig fantastisk, når man først får styr på det.

Mit bedste råd: Læs brugsanvisningen grundigt, tag dig god tid, og start med små områder for at få føling med teknikken. Ingen grund til at stresse – når man arbejder roligt og metodisk, bliver resultatet virkelig flot!

En stor tak til Contec Coating, der har været utrolig hjælpsom under hele processen. Kan varmt anbefales!

2024年12月7日
5つ星のうち5の評価

Det føles seriøst som et helt nyt køkken

Jeg havde grønne klinker på bagvæggen i køkkenet, og en hvid kedelig bordplade fra ikea. Jeg havde et ønske om at bagvæg og bordplade fik samme overflade og farve, for at gør det mere roligt for øjet og mere stilfuldt.
Jeg har brugt Contec Coating i farven Illume. Det føles seriøst som et helt nyt køkken og ser mega lækkert ud!! Påføringen var overraskende let, og produktet dækkede flot. Jeg er super tilfreds med resultatet, og det har helt forvandlet mit køkken. Jeg oplever at overfladen er slidstærk og nem at rengøre. Et godt resultat, starter med gode produkter. Meget tilfreds :-)

2024年8月16日
5つ星のうち5の評価

Vi har haft en fantastisk oplevelse

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Contec Coating og kan varmt anbefale deres produkter. Det var utroligt nemt at påføre, og arbejdsprocessen var både sjov og ligetil. Vi har anvendt Contec Coating på både gulve og bordplader, og resultatet har været super godt.

Kvaliteten er i top, og vi kunne ikke være mere tilfredse med, hvordan vores projekter er endt. Contec Coating har virkelig leveret et produkt, der lever op til vores forventninger og mere til. Vi elsker det og fortryder på ingen måde vores valg. Samtidig har Contec Coating været en stor hjælp i forbindelse med rådgivning. Kæmpe anbefaling herfra

2024年5月1日
5つ星のうち5の評価

Genialt produkt - og generelt god kundeoplevelse

Det her produkt er genialt!

I 2020 fik vi lavet bordplader ved Contec - og de bliver bare flottere og flottere med tiden. De målte op, leverede den, og salgsdirektøren Dennis var sågar med og viste os, hvordan vi skulle pleje den (i øvrigt super nemt i forhold til mange alternativer)

I år skulle vi have lavet betongulv i vores entre og bryggers. Denne gang sprang min mand selv ud i det. Produktet købte vi i Bauhaus - den udførlige beskrivelse fra deres hjemmeside fulgte vi, og nu har vi det flotteste gulv.

Vi har et par venner som har købt produkter ved en af Contecs konkurrenter og de har har mange problemer med, at det er misfarvet og revner.

I øvrigt er deres kundeservice helt i top. Vi var lidt i tvivl om vi havde fået købt den rigtige rulle, og de var rigtig søde til, at hjælpe.

2024年4月12日

Utilfredsstillende coating

Dårligt resultat af coatingen. Der er efter tørretid kommet en hel del mørke pletter på gulvet, hvilke er temmelig grimme eftersom, vi har benyttet os af den lyse farve. Contec coating bryster sig af at kunne dække alle overflader, hvilket absolut ikke har været tilfældet her, øv! Spildt arbejde og penge.

2022年5月31日

Trustpilot エクスペリエンス