Cookingandstuff レビュー

1. キッチン用品店
  2. カトラリー専門店
  3. 刃物店

当該企業による記述

Welkom bij Cooking and Stuff, jouw specialist in hoogwaardige keukenproducten! Sinds onze oprichting in 2018 zijn we toegewijd aan het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde keukengerei, met als doel jouw kookervaring te verbeteren. Of je nu een professionele chef-kok bent of een enthousiaste thuiskok, bij ons vind je de ideale producten om elke maaltijd tot een succes te maken. In onze webshop ontdek je een breed scala aan kwalitatieve pannen, messen, keukengadgets en meer. We kiezen onze producten met veel aandacht, waarbij we focussen op duurzaamheid, functionaliteit en stijl. We geloven dat hoogwaardig keukengerei een wereld van verschil kan maken in je keuken, en daarom werken we uitsluitend samen met merken die deze waarden delen. Bij Cooking and Stuff staat klanttevredenheid voorop. We streven naar een persoonlijke service, met snelle levering en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden of advies te geven over de beste keuzes voor jouw keuken. Dankzij onze passie voor koken en ons oog voor kwaliteit hebben we sinds 2018 al vele klanten geholpen om hun keuken uit te rusten met de beste producten. Ontdek vandaag nog ons assortiment en ervaar zelf waarom Cooking and Stuff de favoriete keuze is van culinaire liefhebbers overal. Je keuken verdient het allerbeste, en wij zijn er om je daarbij te helpen!

連絡先

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち4の評価

Eind goed, al goed

Laat ik beginnen om te zeggen dat dit bedrijf de interne processen op dit moment niet op orde heeft. Er wordt niet binnen 24 uur geleverd zoals op de website wordt beloofd, en er wordt ook geen statusupdate gegeven. Na andere reviews hier gelezen te hebben, was ik zelfs bang met oplichters van doen te hebben. Maar na wat heen-en-weer gemail is de bestelling uiteindelijk netjes geleverd, 3 dagen later, en voor een goede prijs. Eind goed, al goed zullen we maar zeggen dan.

2025年12月7日
5つ星のうち1の評価

Bestelling ‘verdwenen’

Ik heb op 27 november een grote gaspit besteld. ‘Vandaag besteld, morgen in huis’ wordt niet waargemaakt. De pit is nog niet geleverd. E-Mail wordt niet op gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen.
Het kan natuurlijk zijn dat er leveringsproblemen zijn, maar niet reageren vind ik niet netjes.
Update, ik kreeg, nadat ik een voicemail had ingesproken en een e-mail gestuurd had dat ik de bestelling binnen een week in huis wilde hebben en dat ik aangifte van oplichting ging doen als dat niet gebeurde, een bericht via de shop-app, dat mijn geld zou worden teruggestort. Dat is inmiddels gebeurd. Geen bericht van de zaak zelf. Wat mij betreft bijzonder klantonvriendelijk

2025年12月2日
5つ星のうち1の評価

1 ster – Slechte ervaring met bestelling en service
Ik heb een verkeerd product ontvangen en vervolgens werd ik onvriendelijk en onprofessioneel behandeld door de verkoper. In plaats van een oplossing aan te bieden, kreeg ik vage antwoorden en werd ik zelfs onbeleefd benaderd. Geen verantwoordelijkheid nemen voor je eigen fouten is geen manier van zakendoen.
Zeer teleurstellende ervaring. Ik raad deze winkel niet aan en bestel hier nooit meer.

2025年6月14日
5つ星のうち3の評価

Moeizaam, maar goed opgelost

Na 2 weken is het product geleverd, in de verkeerde kleur. Ik heb nooit een mail ontvangen met bestelbevestiging of een factuur of een verzendbewijs. Daarom ging ik bellen en mailen.
Mijn telefoontjes werden nooit beantwoordt, ook mijn mail is nooit beantwoord. Pas na een slechte review
op Trustpilot en, daags daarna, mijn aangifte bij de politie werd ik gebeld door de verkoper. Hij was vriendelijk en bood diverse malen zijn excuus aan. Door een verhuizing en wat administratieve problemen was het misgegaan met mijn bestelling. De volgende dag ontving ik alsnog het door mij gekochte product welliswaar in de verkeerde kleur maar dat maakte niet meer uit. Deze had ik
inmiddels niet meer nodig want ik was inmiddels voorzien. Daarom heb ik ook bericht gekregen dat mijn geld wordt teruggestort. Met het vriendelijke verzoek van de verkoper om mijn aangifte in te trekken en deze review aan te passen. De verkoper heeft het probleem uiteindelijk netjes opgelost. Ik hoop dat mijn casus een incident zal blijken te zijn en dat het bedrijf ervan leert en een mooie toekomst heeft.

2025年4月21日

Zeer goede ervaring

Een dag na de bestelling van een inductiekookplaat, kreeg ik een mail dat er nog maar 1 was. Daarvan was dendoos beschadigd. Of ik die wel wilde en zo ja, of ik,als compensatie, korting wilde of een messenset. De plaat en de messenset werden keurig afgeleverd.
Prima levering en uitstekend contact.

2024年11月11日

Tevreden klant!

Ik heb de Royal Swiss Elektrische Vleesmolen 2000W gekocht bij Cookingandstuff.com en ben er heel blij mee. Hij is krachtig en maalt vlees snel en makkelijk. Het apparaat is stevig, maar toch eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. De verschillende maalschijven zijn handig voor variatie.

Wat ook top was, is dat op de site staat “voor 4 uur besteld, morgen in huis”, maar ik heb hem om 6 uur besteld en kreeg hem alsnog de volgende dag! Super service! Ik ben er zo blij mee dat ik er nog een heb besteld om aan iemand cadeau te doen.

Kortom, een top product voor iedereen die zelf vlees wil malen!

2024年10月21日
5つ星のうち5の評価

Na het zien van de advertentie op…

Na het zien van de advertentie op facebook, besloot ik de desbetreffende vleesmolen te bestellen.

Over de snelle levering was ik natuurlijk erg tevreden en ook het product zelf deed mijn verwachtingen te boven.

Wat een waanzinnige prijs/kwaliteit verhouding!

Zeker een aanrader!

2024年10月18日

cookingandstuff.com

Ik heb onlangs een 10-delige pannenset gekocht bij cookingandstuff.com en ben zeer tevreden met mijn aankoop! De kwaliteit van de pannenset is uitstekend, de materialen voelen stevig aan en de pannen zien er prachtig uit. Ze voldoen aan al mijn verwachtingen en meer.

Voordat ik mijn bestelling plaatste, had ik nog een paar vragen. Ik belde het telefoonnummer dat op de site staat vermeld en werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. De medewerker heeft me snel en duidelijk geholpen, wat ik erg op prijs stelde.

Wat ook noemenswaardig is, is de snelle levering. De volgende dag had ik de pannenset al in huis! Al met al een geweldige ervaring en ik zal zeker in de toekomst nog eens bij Cookingandstuff.com bestellen. Zeker een aanrader!

2024年10月22日

Trustpilot エクスペリエンス