Bestilt ved to anledninger og begge gangene har pakker allerede vært sendt samme dag! Bor i Nord, og det tok bare 2 dager så var pakken her. Fornøyd med produktene, her finner man noe til seg selv ell... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har bestilt fra coolstuff både som privatperson og som bedrift. Som privatperson fikk jeg varene raskt uten problem. Som bedriftskunde bestilte vi mye og i en eske manglet det en del. Når jeg... もっと見る
Jeg sjekket Trustpilot etter jeg hadde bestilt varen. Ble umiddelbart bekymret da jeg så anmeldelser om svindel, tollavgift og elendig kundeservice. Jeg sendte en mail til Coolstuff og forklarte min b... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Nordens morsomste gavebutikk! Hos oss finner du unike dingser, personlige gaver og deilig godteri til hverdag, fest og høytider.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bestilte på mandag
Bestilte på mandag.
Jeg bestilte på mandag da jeg betalte for elstra rask frakt da sto det 1-4 daga å den er enda ikke koment framm nå på torsdag da det sto at den vart sendt samme dag da man bestilte så så tidlig.
Dette er ikke tilstrekelig så man begynner å tvile på dem.
Jeg har ladet min pakke gå retur
Jeg har ladet min pakke gå retur. Firmaet kører 3 for 2's pris men så lægger de det hele sammen og så får man kun 3 for 2 på den billigste vare man har købt. Tænk hvis jeg har købt 3 ting til 1 kr..... Nu venter jeg bare på en refundering af pengene til mit kort...
God leveringstid, produkt som viste
Eg tinga to gonger frå Coolstuff.no i løpet av jolatida 2022.
Alt var sendt umiddelbart og leveringstid var mindre enn ei veke etter kjøp. Ingen forsinkingar. Og alt eg tinga var akkurat som viste på nettside.
Gode opplevingar.
Great customer service
I ordered an inflatable kayak, but the parcel got lost somewhere on the way. I contacted their customer services and got a quick response. They sent me the same kayak again and also urged the delivery company to search for the first parcel. In the end both parcels arrived. Instead of going through the hassle of sending it back, I was offered to keep both of them. One free of charge. Really happy about the outcome.
Stawberry daquiry mix i bøtte.
Stawberry daquiry mix i bøtte.
Anbefales IKKE.
Pulvret løser seg ikke opp ordentlig, Dessuten er smaken veldig kunstig og ligner på.ingen måte strawberry daquiry. Dette er bortkastede penger, samt man løser bort dyr alkohol ved å mix med dette produktet.
Da jeg klagde på produktet og ville ha pengene tilbake, fikk jeg beskjed om at de ikke anså dette som klage på produktet men en smakssak. Dette svaret vitner om særs dårlig og ignorant kundebehandling, ergo poster jeg denne anmeldelden som jeg håper så mange som mulig leser før de vurderer å bestille dette produktet.
God oversikt over produkter på…
God oversikt over produkter på nettsiden, bra priser og god kvalitet. De er raske med å sende og gir informasjon når bestilling er mottatt og er sendt.
Love it!
Elsker denne butikken. Så mye gøy til gaver eller til seg selv. Har handlet mye her og det har alltid vært tipp topp og rask levering. Kun en gang fikk jeg et produkt som ikke virket. Men fikk raskt svar fra kundeservice og det ble ordnet opp i med en gang.
Bestilte alle julegaver herfra og får de ikke i tide
Jeg bestilte julegaver den 14. desember. Dagen etter fikk jeg beskjed om at pakken er forhåndsmeldt av posten. I morgen er det lille julaften og det har fortsatt ikke kommet noen oppdateringer.
Jeg har prøvd å ringe og sende e-post uten svar.
Skulle for en gang skyld gjøre julehandelen enkel og bestilte alle julegavene fra Coolstuff siden de lovet 1-4 dager leveringstid.
Da var denne jula ødelagt! Skal aldri mer bestille herfra.
Rask levering - ok kvalitet
Kvalitet på produktene er så som så, men du får det du har bestilt, og du får rask levering, bestilt derfra flere ganger.
God service
Rask levering. Jeg kjøpte en himalaya saltlampe som var pen og som virket, men var litt treg på bryteren. Sendte inn en video og fikk alle pengene igjen samme dag uten å måtte returnere varen, og uten å måtte mase 👍
Lang leveringstid og ingen kommunikasjon
Jeg bestilte varer på lørdag, og så da at leveringstiden er fra 1 til 4 virkedager. 6 dager seinere har jeg enda ikke mottatt pakken, og jeg er redd jeg ikke får dem hjem før jeg drar på juleferie.
Jeg måtte be om ordrebekreftelse, og jeg har bedt om forklaring på hvorfor varene ikke har kommet enda, men har ikke fått svar. Det er for dårlig, å ikke holde egen frist på levering, og isåfall ikke opplyse kunden om at noe har gått galt.
Rask levering, men dårlig innpakning
Rask levering, bestilte mandag kveld og torsdag var pakken fremme (og jeg bor ikke spesielt sentralt). Varene var som forventet, men et lite trekk for at det kunne vært bedre pakket inn! Begge varene var bare lagt opp i en stor eske uten noe til å fylle ut esken med, og det var et hull/rift i siden når jeg hentet pakken.
Veldig lang leveringstid
Veldig lang leveringstid. 9 dager fra jeg kjøpte til hentemelding kom…..
Kjøpte 21/5, sendt avgårde-mail kom den 23/5 og pakken var klar til henting 31/5.
Sendte feil varer
Sendte feil varer, de kunne ikke sende varene på nytt.
Mine varer skulle veie 3 kg, og pakkens sporing viste at den var langt under halvparten, men likevel måtte jeg bevise at jeg ikke hadde fått riktige varer.
Det første man hører på automatisk svarer når man ringer er "gjelder det at du har fått feil varer" så skjønner man at de ikke gidder å prøve å forbedre seg.
Jeg fikk kreditnota, men vil aldri handle av et så useriøst firma igjen.
Dette var ikke bra
Dette var ikke bra, kjøpte 10 pk med Boson korona hurtigtester.. Nå har jeg prøvd to å de virker ikke 🙄😡
Mange randome bra varer fra dere
Mange randome bra varer fra dere. Alltid noe interessant å finne.
Ekstremt skuffende og dårlig kundeservice
Hei! Dette er fullstendig krise vi har fått feil pakke, som ikke inneholder noen av de produktene som vi har bestilt. Nå er det snart jul, og vi er skikkelig skuffa av coolstuff. Forventingene mine var store, men opplevelsen min er svært dårlig. Massage pistolen er til bestefaren min som har leukemi kreft, og det er muligens han siste jul. Derfor er dette utrolig trist og ikke få gitt gaven til han på julaften. Dette håper og forventer jeg dere ordner så fort dere bare kan før julaften.
Jeg får ikke kontakt med dere på mail eller tlf. Vennligst svar meg så fort som overhode mulig. Så kan jeg eventuelt slette denne anmeldelsen.
Veldig skuffende!!
Butikk med mye morsomt 😃👍 Rask…
Butikk med mye morsomt 😃👍 Rask leveringstid! Anbefales 😃
Trustpilot エクスペリエンス