Lagde en ordre sent onsdag aften, som kunne afhentes i pakkeshoppen fredag formiddag. Havde valgt en babybody med eget billede pÃ¥ og trods for tvivlsom kvalitet af billedet, blev jeg kontaktet af firm... ãã£ãšèŠã
Cooltryk.dk tager betydningen af ordet service til nye hÞjder. Stod i en haste situation. Lars fik designet to body'er samt produceret dem pÃ¥ under 2 timer. Ikke nok med dette. Da han selv skulle I... ãã£ãšèŠã
Fantastisk! jeg skulle have en hagesmÊk med et logo pÃ¥. Da jeg ikke kunne finde den mulighed pÃ¥ deres hjemmeside ringede jeg til dem. Jeg fik fat i sen sÞdeste mand som hjalp mig og allerede nÊste dag... ãã£ãšèŠã
Jeg har oplevet god service fÞr, men slet ikke pÃ¥ niveau med denne service. Jeg fik én opgave og huske at kÞbe en t-shirt til et babyshower min kone havde arrangeret, men skÊbnen ville at jeg glemmer... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Cooltryk er en webshop, der sÊlger tÞj til bÞrn og voksne med sjove tryk.
Jacob Petersens Vej 11, 9240, Nibe, ãã³ããŒã¯
- info@marskmarketing.dk
- cooltryk.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Et dejligt produkt
Et dejligt produkt, fÞrste gang jeg handler derðð» og hurtigt levering til lige med, det bliver ikke bedre
1000 ud af 10
Rigtig god service
Rigtig god service, T-shirten er prÊcis som jeg gerne vil have den.
Jeg har oplevet god service fÞr
Jeg har oplevet god service fÞr, men slet ikke på niveau med denne service.
Jeg fik én opgave og huske at kÞbe en t-shirt til et babyshower min kone havde arrangeret, men skÊbnen ville at jeg glemmer det og så var jeg på spanden. Men jeg fik fat i cooltryk og fik hjÊlp med det samme bestilte t-shirten og fik pakken dagen efter! Super service.
Kan varmt anbefale Cooltryk
Det svarede til mine forventninger
Det svarede til mine forventninger. Nemt og hurtigt.
Anbefaler cooltryk.dk
Virkelig god oplevelse, er meget tilfreds.
Rigtig fint arbejde og hurtig levering ð
Hurtig levering og kvaliteten i top ð
Fra varen blev lagt i kurven til selve leveringen, gik der knap 2 dageðð
Super god billedkvalitet pÃ¥ den lille baby-body ð¶ ð
Rigtig god oplevelse og bestiller helt sikkert pÃ¥ denne side igenð¥³âšïž
Tak for de meget fine savle smÊkker
Tak for de meget fine savle smÊkker, meget pÊnere end jeg havde regnet med, og tak for hurtig levering ð
Kvaliteten på det hele var helt i top.
Cooltryk.dk tager betydningen af ordetâŠ
Cooltryk.dk tager betydningen af ordet service til nye hÞjder. Stod i en haste situation. Lars fik designet to body'er samt produceret dem på under 2 timer. Ikke nok med dette. Da han selv skulle I nÊrheden af min bopÊl tilbÞd han i samme ombÊring at tage dem med til mig.
Cooltryk.dk er forbilledet af god service. Kan kun anbefale. Kunne de have modtaget 10 stjerner havde de fået det.
God og hurtig
God og hurtig. Flot og smarte vare. Ikke sidste gang jeg bestiller fra cooltryk