3.6

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち4の評䟡

God service

Der har vÊret en ventetid på 14 dage, uden respons, men produkterne er meget meget fine og helt klart en anbefales vÊrd. Hver opmÊrksom på der er ventetid.

God service, vi modtog en sms fra Nicole om udsolgte farver, så hvad vi Þnskede i stedet.

2022幎11月12日

Rigtig god service

Rigtig god service - og hurtig kontakt hvis man har lavet en fejl i bestilling så den bliver rettet op.
Jeg kÞbte den fÞrste nissehue med navn for 6 år siden og det er stadig mit favoritsted❀

2021幎11月26日

Kan klart anbefales

Super god service!
Skulle bruge en julekjole inden fÞrste advent, jeg kontakter stedet og får fat på Nicole, som smider hvad hun har i hÊnderne for at få min ordre fÊrdig. Efter to dage er pakken hos min datter og jeg og vi kan få taget julebilleder, som nu bliver fÊrdige inden jul!

Tusind tak!

Desuden stod der det kunne tage op til seks uger hvis man bestilte juleting, hvilket jeg var indforstået med, men en lille mail også fik jeg mine ting på to dage! Og plus det var min datters kjole, hagesmÊkke, nissehue og julesok i meget god stand og kvalitet.

Mvh.
Julie Laursen

2020幎11月18日

Super fint

Super fint sted
Bestilte gave til min niece i fredags d. 29 november, igår d. 6 december, under en uge kunne jeg hente min pakke, på trods af der stod en leveringstid på 1-2 uger, og den var så fin😍. Skrev bare som kommentar til min ordre at det skulle bruges inden jule aften

2019幎12月6日
5぀星のうち3の評䟡

DÃ¥rligt men postnord var godt

Jeg bestilte min vare d.4/8 og lÊste at der godt kunne gå 1 til 2 uger inden den kom, tÊnkte det var fint, jeg skulle fÞrst bruge varen d.1/9. Der går 2 uger og får ingen mail om at nu bliver den sent, jeg giver den et par dage mere for at se hvad der sker. Men da jeg ikke for nogen mail, vÊlger jeg at tage kontakt d.21/8 for at hÞre, hvad der sker med min varer, hun lover at sende den senest d.27/8. Så jeg venter endnu en uge, men den dukke ikke op, så jeg tager kontakt igen d.29/8, og får at vide at den har hun glemt at sende da hun har lagt syg, men at hun laver den fÊrdig, også kan jeg komme og hente den lÞrdag d.31/8, tÊnker at det er lÞgn, hun har haft den ordre liggende en måned, også vil have at jeg skal hente den på Fyn. Men har ikke tid til at kÞrer til fyn lÞrdag. Så jeg skriver til hende at jeg ikke har tid til kÞrer til Fyn, men om hun ikke kan aflever den det sted i Odense vi skal vÊrre om sÞndagen. Men får at vide at nu har hun sendt den (fredag 30/8) og at den meget gerne skulle komme lÞrdag ( det er postnord vi snakker om her, som om den kommer dagen efter også på en lÞrdag, men det gjorde den) så jeg fik min min varer dagen fÞr jeg skulle bruge den.
Det er måske lige at strÊkke den lige lovligt meget. Men varen var rigtig fin

2019幎9月14日
5぀星のうち5の評䟡

God service og hurtigt svar

Min pakke er desvÊrre forsvundet i posten. Jeg kontakter Kidztown på mail, og får hurtigt svar.
De tilbyder mig at sy en ny dragt og sende til mig, så vi ikke skal bÞvle med at efterlyse den anden pakke.
Rigtig god service 👍🏻☺

2019幎6月21日

Laaaaannnggg levering

Bestilte 27. Marts, modtager en sms hvor man kan skrive til et nummer hvis det haster med levering, tÊnker god service og skriver straks. DesvÊrre ender min bestilling i Jylland og jeg får valget mellem selv at hente det bestilte i Tommerup eller vente til efter weekenden. Jeg vÊlger at vente, da jeg ikke har tid til at kÞre efter det selv. Ugen efter modtager jeg heller ikke noget og rykker for det, nu har jeg lige modtaget mail fra postnord at den ankommer mandag d. 8. April.
Nu håber jeg bare den så faktisk ender hos mig denne gang.
Positivt var at det er nemt at kommunikere med firma over sms og at pakken nu bliver sendt hjem til mig i stedet for posthus.
GlÊder mig til at fÃ¥ mine vare hjem. 😀

2019幎4月6日

Helt i top!

Har lige modtaget 2 bÞrnerygsÊkke med navn - helt perfekt handel! Virker som super kvalitet og navnet er syet på i modsÊtning til visse andre butikker hvor det bare limes på. RÞrende billigt, 99 kr pr stk. inkl broderi. Meget fin dialog med sÊlger og hurtig forsendelse. Handler gerne her igen.

2015幎6月2日
5぀星のうち5の評䟡

Super sÞd og god service

Kontaktede virksomheden, efter jeg havde bestilt en vare, og pengene var trukket, men ikke havde hÞrt noget om, om ordren var modtaget. Fik hurtigt svar, at ordren var modtaget og ved at blive lavet.
Nogle dage efter pakken skulle ha vÊret modtaget, men manglede, kontaktede jeg virksomheden igen. Og igen var der hurtigt svar og en nu vare blev sendt afsted.
Jeg har nu modtaget, den fineste body med tryk.

Jeg kan varmt anbefale Kidztown til alle!

2015幎4月23日
5぀星のうち3の評䟡

Langsom levering og manglende information

Jeg bestilte den 4/12. Den 9/12 blev belÞbet trukket på mit kreditkort. Den 13/12 rykkede jeg, for jeg havde intet hÞrt siden bestillingen, og det havde gjort mig noget bekymret. Jeg fik en mail fra Kidztown om, at PayPal var årsagen til den langsomme ekspedition, men jeg kunne ikke vÊlge andre betalingsmåder.
FÞrst den 17/12 landede pakken på posthuset.

2015幎1月10日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ