Venlig og rolig atmosfÊre og behageligâŠ
Venlig og rolig atmosfÊre og behagelig behandling
Hos Corpus Treatment tilbyder jeg en behandlingsform, der går langt dybere end det, man mÞder de fleste steder. Jeg arbejder med manuel behandling, som både fokuserer på de fysiske spÊndinger og de fÞlelsesmÊssige lag, der ofte ligger gemt i kroppen. Det her er ikke en hyggebehandling. Det er Êrligt kropsarbejde for dig, der er klar til at mÊrke, at kroppen rent faktisk arbejder og slipper. Mine klienter kommer for at få en krop, der ikke bare fungerer, men trives. Min tilgang er direkte. Jeg lÊser din krop og bruger teknikker, der bryder med dybe smerter, kronisk stivhed og fysiske begrÊnsninger. Jeg behandler alle. Fra eliteidrÊtsudÞvere med akutte skader til dem, der har haft ondt i årevis og fÞler, de har prÞvet alt. Her får du ikke mere af det samme. Du får en behandling, der flytter noget. Hos Corpus Treatment arbejder jeg med årsagen, ikke kun symptomet. Jeg skaber fundamentet, så din krop kan prÊstere optimalt igen.
Himmelev Bygade 53, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Venlig og rolig atmosfÊre og behagelig behandling
Enormt behagelig behandler som sÊtter sig ind i dit behov og giver dig den bedst mulige behandling. Hun har en god energi som hun glÊdeligt vil dele ud af.
Meget imÞdekommende og Êrlig omkring "diagnose" og hvilke muligheder der lå for lÞsning. Derudover en skÞn personlighed
Fantastisk oplevelse som fÞrste gang for mig af en sådan behandling. Jeg kunne med det samme mÊrke en forandring. Det skal prÞves igen.
Professionel og kompetent behandling af Anna.
Jeg havde det virkelig godt efter terapien.
Hun gÞr sit arbejde rigtig godt, hun ved prÊcis hvilken vene hun skal påfÞre det på. Jeg kan anbefale...