レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Faria, Nina og de andre personaler i klinikken er altid favnende, varme i modtagelsen og virkelig fagligt dygtige. Jeg fÃ¥r flere forskellige behandlinger, bÃ¥de for krop og sjÊl i klinikken i Odens... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan varmt anbefale fertilitetsakupunktur hos Farida. Hun er en utrolig kÊrlig, rolig og nÊrvÊrende behandler, som virkelig formÃ¥r at skabe et trygt rum, hvor man fÞler sig set og taget hÃ¥nd o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det er virkelig en sand fornÞjelse at gÃ¥ hos Farida. Efter et p-pille stop og en periode prÊget af dyb sorg og stress, har hendes nÊrvÊr og behandlinger med akupunktur hjulpet mig tilbage til en no... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan kun anbefale Corpus Care. Jeg har nu vÊret til massage et par gange hos Nina, og hun fÃ¥r mine varmeste anbefalinger. NÊrvÊrende, interesseret og dygtig og skaber et trygt og behageligt rum. H... もっず芋る

䌁業情報

1. 鍌垫

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder professionel behandlinger med akupunktur, zoneterapi, fertilitetsbehandling, jordemoderydelser massage, wellness, gelenegle i hjertet af Odense.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

KÊmpe og varm anbefaling herfra

Jeg får flere forskellige behandlinger, både for krop og sjÊl i klinikken i Odense. Og jeg elsker at komme der, det er mit lille åndehul i en travl hverdag.

2026幎4月20日

Akupunktur

Jeg kom ind i sidste uge med hold i nakken og spÊndinger, og nu har jeg vÊret der 2 gange til akupunktur og mÃ¥ bare sige det er et dejligt sted med det sÞdeste personale. Jeg fÞler mig tilpas i min krop og min spÊndinger er nÊsten helt vÊk. Kan klart anbefales! 💜🊋

2026幎3月31日

Jeg kan varmt anbefale

Jeg kan varmt anbefale fertilitetsakupunktur hos Farida. Hun er en utrolig kÊrlig, rolig og nÊrvÊrende behandler, som virkelig formår at skabe et trygt rum, hvor man fÞler sig set og taget hånd om hele vejen igennem forlÞbet.

Jeg gik hos hende i forbindelse med et Þnske om at blive gravid, og hendes behandlinger blev et vigtigt og stÞttende element – bÃ¥de fysisk og mentalt. Farida arbejder med en stor omsorg og professionalisme, og man mÊrker tydeligt hendes engagement i ens proces.

I dag er jeg gravid og i uge 15, og jeg har fortsat med behandlingerne undervejs, hvilket har vÊret en stor stÞtte i graviditeten. Jeg er dybt taknemmelig for hendes hjÊlp og kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger.
<3 Ditte

2026幎3月27日
5぀星のうち5の評䟡

Min varmeste anbefaling - plads til det hele menneske

Det er virkelig en sand fornÞjelse at gå hos Farida. Efter et p-pille stop og en periode prÊget af dyb sorg og stress, har hendes nÊrvÊr og behandlinger med akupunktur hjulpet mig tilbage til en normal cyklus og et sind med fÊrre bekymringer.
Allerede efter blot 6 behandlinger oplevede jeg min fÞrste ÊglÞsning, som endda fÞrte til graviditet – en helt ubeskrivelig glÊde. Hos Farida fÞler jeg mig altid hÞrt, set og i trygge hÊnder, og jeg gÃ¥r derfra med en dyb ro i krop og sind.
Af hjertet tak for at skabe et rum, hvor der er plads til det hele menneske. Jeg fÞler ikke kun, at jeg kommer for akupunkturen – det fÞles nÊsten ogsÃ¥ som at gÃ¥ til psykolog, fordi der er plads til alle fÞlelser, fra sorg til glÊde.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger❀

2026幎3月11日

Varmeste anbefaling

Jeg kan kun anbefale Corpus Care. Jeg har nu vÊret til massage et par gange hos Nina, og hun får mine varmeste anbefalinger. NÊrvÊrende, interesseret og dygtig og skaber et trygt og behageligt rum.
Helt generelt er klinikken bare et rart og dejligt sted med kompetente og sÞde behandlere.

2026幎3月6日
5぀星のうち5の評䟡

Farida har hjulpet mig med at finde ro

Farida har hjulpet mig med at finde ro med akupunktur, hvilket har vÊret en kÊmpe hjÊlp i forbindelse med min fertilitetsbehandling. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har vÊret så rolig og vÊret i balance på denne måde. KÊmpe anbefaling herfra!

2026幎2月5日
5぀星のうち5の評䟡

Mit livs bedste massage hos Nina

Jeg har gÃ¥et hos Nina (verdens bedste massÞr) de seneste par uger, og jeg kan kun give hende en VARM anbefaling. Hun er hjertevarm, oprigtig interesseret og utrolig dygtig i sit hÃ¥ndvÊrk. Jeg har flere forskellige ting jeg dÞjer med, og hun “tjekker” altid ind med mig og min krop fÞr en behandling. Jeg fÞler mig SÅ set og hÞrt i min behandling hos Nina. Skynd dig at book en tid hos Nina, det er afhÊngighedsskabende! Nina - you are the best! 🩷

2026幎2月27日

KÊmpe anbefaling

Jeg har vÊret til både massage og cupping hos Nina og cupping hos Cecilie, og jeg er meget tilfreds. Endelig får jeg bearbejdet mine spÊndinger i Þvre ryg samt lÊnd, og det kan virkelig mÊrkes. Kan kun anbefale alle at besÞge Corpus Care.

2026幎2月20日
5぀星のうち5の評䟡

Dygtig behandler og godt resultat

Enormt sÞd og dygtig behandler. Jeg har nu 2 gange fået lavet lash lift og brow lamination og jeg er så tilfreds med resultatet.
Jeg har prÞvet andre klinikker, men ingen kan helt måle sig med Corpus Care i forhold til resultatet.

2026幎2月18日

Stor anbefaling af Nanna ved Corpus Care Clinic

Jeg har vÊret ved Nanna i forbindelse med to graviditeter. I fÞrste graviditet (okt. '23) henvendte jeg mig fÞrst ved Nanna i forbindelse med at vÊre gået over tid, og blev undersÞgt mhp. hindelÞsning. Nanna var meget professionel, venlig og skabte en rolig, behagelig atmosfÊre.

Det var en så behagelig og dejlig oplevelse, at jeg i anden graviditet henvendte mig allerede i ugerne op til termin (sep.-okt. '25). Her fik jeg fÞdselsmodende akupunktur i ugerne op til samt var til tjek mhp. hindelÞsning, da jeg endnu engang gik over tid.

At besÞge Nanna i så skÞnne, rolige omgivelser, med dejlig afdÊmpet musik var nÊrmest som en lille form for ''wellness getaway'' midt i en hÞjgravids hverdag med de skavanker der fÞlger med. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at ville anbefale Nanna til alle gravide, som vil gÞre noget godt for sig selv - hvad enten det drejer sig om hindelÞsning, akupunktur eller andet. Nanna har mine varmeste anbefalinger.

2025幎10月23日

Altid i zen

Jeg har efterhånden prÞvet at blive behandlet af flere forskellige behandlere, og der er aldrig noget at sÊtte fingeren på! AtmosfÊren giver zen, behandlerne er dygtige og fleksible, og det er altid et frirum at komme i klinikken. Jeg fik stedet anbefalet af en veninde, og jeg har siden anbefalet det videre af mange omgange! Her bliver man set, forstået og anerkendt. Er kommet fast i klinikken i snart 2 år.

2026幎1月19日

Akupunktur effektivt mod allergi

Jeg har i mange år lidt utrolig meget af allergi med hÊvede og irriteret Þjne og lÞbende nÊse. Efter kun få akupunkturbehandlinger hos Farida er min allergi nu vÊk, og det har vÊret sÊrdeles effektivt, mere end hvad allergipiller og nÊsespray kan klare.
Jeg kan varmt anbefale akupunktur mod allergi hos Corpus Care Clinic.

2025幎12月25日

Fertilitetsakupunktur

Jeg faldt over en reklame på Instagram, hvor der blev reklameret med akupunktur for Þgning af fertiliteten. Jeg skyndte mig at tilmelde mig, da jeg ville skabe ro og balance inden opstart i fertilitetsbehandling. Jeg har nu vÊret 7 gange hos Farida, og hver gang er lige en stor fornÞjelse, da jeg går derfra med en indre ro, jeg aldrig selv har vÊret i stand til at skabe! Behandlingerne har udover en indre ro, også vÊret medvirkende til, at jeg nu er gravid. Jeg kan kun anbefale Farida med den stÞrste varme. Hun er mild, grinene og rummer alle de fÞlelser man kan komme med i den proces man går igennem ❀

2025幎12月13日

Akupunktur hos Farida

Akupunktur hos Farida
Jeg kan kun anbefale at få akupunktur hos Corpus Care.
Det er meget professionelt, og jeg har haft gode resultater hver gang.
Der er en god atmosfÊre og stor omsorg.

2024幎12月17日
5぀星のうち1の評䟡

StÞj og manglende ro under behandling

Jeg havde glÊdet mig til at få en afslappende massage hos Jer i de nye lokaler, men desvÊrre blev behandlingen ikke den afslappende og afstressende oplevelse, jeg havde håbet.

Behandlingsrummet havde ikke en tÊt dÞr ud mod opholds- og indgangsområdet, hvor nye kunder ankommer og sidder og venter. Der var en del stÞj i form af samtaler og en telefon, der ringede. Derudover sluttede dÞren ikke tÊt, da der var ca. 5 cm åbning fra gulvet til dÞrkanten ud mod indgangspartiet.

Det betÞd desvÊrre, at der var meget lidt ro under behandlingen, hvilket gjorde det svÊrt at slappe af. Af samme grund har jeg ikke valgt at komme igen, da det er essentielt for mig at have ro og beroligende musik i baggrunden som en del af oplevelsen.

Jeg nÊvnte efterfÞlgende dette for behandleren/receptionisten, da min forventning er, at en massage foregår i rolige og afslappende omgivelser, som understÞtter selve behandlingen.

2025幎1月15日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス