Costes Fashion レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Ik koop regelmatig leuke kleding bij Costes. Alleen erg jammer dat de sale alleen in de winkel is en het per winkel verschilt welk item in de sale is en hoeveel korting je krijgt. Had een leuke br... もっと見る

5つ星のうち1の評価

In Costes Tilburg is de services aan de kassa heel slecht. Koord in de tailleband van een blouse zat er niet in. Was het laatste exemplaar. Werd niet meegedacht om koord terug te laten plaatsen door c... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Ik heb een bestelling geplaatst. 10 minuten later kom ik erachter dat er een beter alternatief is. Dus ik wil, voordat ik überhaupt nog een mail had gekregen met je bestelling is binnengekomen, annule... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Costes Hasselt steeds heel onvriendelijk personeel die erg zuur kijken die geen goedendag zeggen en dus blijkbaar zonder opvoeding ook bij afrekenen kassa en zo u zin om te winkelen vanzelf doen verdw... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店

当該企業による記述

Costes is a boutique style brand and offers a total concept for women who are looking for a complete wardrobe. Costes offers different looks and collections to dress for every occasion. Whether it's an office look or the perfect party dress, everything can be found at Costes. Collections exclusively designed for Costes are: City Chic, Rebel Luxe, Casual Mix and Uptown Glam.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 29

レビューを書く

Super goed!!

De online webshop is erg overzichtelijk en heeft een mooi design.
De bestel serves is super, de volgende dag al in huis!!

5つ星のうち4の評価

Mijn bestelling van Coster verliep erg vloeiend

Ik ben erg tevreden over de online bestelling welke ik heb geplaatst bij Costes en hoe deze is afgeleverd.

Het online bestellen op de website van Costes is erg duidelijk, dit komt doordat de site en de winkelwagen beide erg overzichtelijk zijn.
Toen de bestelling bezorgd was, wat dan ook redelijk snel gebeurde, was de bestelling volledig en kon ik het makkelijk terugzenden. Het terugzenden was dan ook kosteloos en was erg makkelijk. Enige puntje vind ik dat het retourformulier wel iets overzichtelijker kan, dit was namelijk niet helemaal het geval.

Al met al ben ik erg tevreden en heb ik dan ook zeker 80% van mijn 13 shirtjes welke ik heb besteld gehouden!

erg tevreden!

Al meerdere keren iets besteld bij Costes, altijd erg tevreden over de service. Pakketjes komen snel naar je toe en het ruilen/terug sturen is ook erg duidelijk. Een keer duurde het erg lang voordat ik mijn pakketje kreeg, meteen werd ik via de mail benaderd en kreeg ik excuses aangeboden.

Super winkel!

Ik ben al vanaf het begin fan van deze winkel! De service is uitstekend en de collectie is keer op keer leuk. Keep the good work going!

Super snel!

Vaak bestel ik bij de costes en laat het dan bezorgen in een winkel. Het ligt de volgende dag voor je klaar en krijgt een sms als je het kunt ophalen. Super handig en je betaald helemaal niks! Goede ervaringen mee gehad en ik verwacht dit ook bij al mijn volgende bestellingen!

Prima

Bestellen via de site is zeer simpel en mijn pakketjes worden inderdaad de volgende dag bezorgd. Ook afhalen in de winkel is mogelijk, dat is een fijne optie en werkt ook prima.

Minpunt is dat de topjes uit mijn laatste bestelling stonken: een muffig geurtje zat er aan.

Costes Fashion ロゴ

Costes Fashion からの回答

Beste Wies,

Wat vervelend dat de topjes een vreemde lucht hadden. Soms kan het door het verfbad/behandeling komen, maar heel erg mag niet de bedoeling zijn. Bij twijfel volgende keer kun je altijd een bericht sturen naar service@costesfashion.com.

Team Costes

Prima online winkel

Costas is een prima online winkel. Klantvriendelijk, veel keus, duidelijke site, betaalbare prijzen en een goede service.
Artikelen worden binnen de afgesproken tijd netjes ingepakt bezorgd. Ga zo door!!!

Goed, zoals het hoort!

Geen problemen gehad, meermaals laten bezorgen in de winkel zodat ik geen verzendkosten had en daar was het een dag later altijd al aanwezig!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。