Fantastiskt bra, lÀttförstÃ¥eligt och alltid lÀtt att fÃ¥ svar om man undrar nÃ¥got i community, allt Àr uppbyggt steg för steg och man kan alltid spela tillbaka pÃ¥ förinspelade videos om man inte hÀnger... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Man fÃ¥r mycket hjÀlp pÃ¥ vÀgen nÀr man fastnar och det funkar verkligen om man följer allting rÀtt steg för steg i CourseBuild, sen kan det ibland vara att man kan behöva Àndra mÃ¥lgrupp för sin kurs me... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk verktyg för att skapa en digital kurs! Jag Àr sÃ¥ glad att jag tog steget i rÀtt riktning och super nöjd med suporten och sÃ¥ kul att fÃ¥ hÀnga med denna digitala utveckling! Jag kan verk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Launch & scale your own course business with AI. Strategy, systems & support in one place.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastiskt bra
Fantastiskt bra, lÀttförståeligt och alltid lÀtt att få svar om man undrar något i community, allt Àr uppbyggt steg för steg och man kan alltid spela tillbaka på förinspelade videos om man inte hÀnger med, enkelt tom för en person som jag som Àr helt oteknisk som jag. Kan verkligen rekommendera:)
Man fÃ¥r mycket hjÀlp pÃ¥ vÀgen nÀr manâŠ
Man får mycket hjÀlp på vÀgen nÀr man fastnar och det funkar verkligen om man följer allting rÀtt steg för steg i CourseBuild, sen kan det ibland vara att man kan behöva Àndra målgrupp för sin kurs men det hjÀlper dom i CourseBuild dig med utan problem.
Jag Àr otroligt nöjd med kursen
Jag Àr otroligt nöjd med kursen! Jag fick sÃ¥ mycket hjÀlp och stöd under hela tiden, och det gjorde verkligen skillnad för mig. Det kÀndes verkligen som att kursledarna brydde sig om varje deltagares utveckling. Jag hade verkligen tur som hittade just den hÀr kursen â den har övertrÀffat alla mina förvÀntningar!

JÀttenöjd
Jag Àr jÀttenöjd! Allt Àr vÀldigt tydligt och strukturerat. Stöttning finns hela vÀgen nÀr man kÀnner att man fastnar eller bara vill bolla. Kan varmt rekommendera CourseBuild.

CourseBuild ããã®åç
Helt fantastisk verktyg för att skapaâŠ
Helt fantastisk verktyg för att skapa en digital kurs! Jag Àr så glad att jag tog steget i rÀtt riktning och super nöjd med suporten och så kul att få hÀnga med denna digitala utveckling! Jag kan verkligen rekommendera detta till alla som kÀnner att dem har något de vill skapa och dela med vÀrlden oavsett nisch. Jag ser verkligen fram emot den hÀr resan och framtiden! Tack för att ni finns!

Very good support.âŠ
Good structure.Very good support,very helpful.

CourseBuild ããã®åç
Jag Àr jÀtteglad att jag hittadeâŠ
Jag Àr jÀtteglad att jag hittade coursebuild. Se har hjÀlpt mig att komma igång med en dröm jag haft lÀnge. Jag får support inspiration och verktyg att ta mig från visioner till verklighet. Sen Àr det så fruktansvÀrt roligt också

CourseBuild ããã®åç
No-brainer om man vill lÀra sig hur manâŠ
No-brainer om man vill lÀra sig hur man bygger en stabil kurs. VÀldigt flexibla nÀr de kommer till att anpassa undervisningen efter de Àmne man vÀljer att skapa kursen kring. HjÀlpsamma och duktiga mÀnniskor i Coursebuild teamet. Kunde inte vara mer nöjd!

Supernöjd och imponerad!
CourseBuild ger mig verktygen att skapa premiumstandard på utformandet och hjÀlper mig med alla de praktiska bitarna så att jag bara behöver följa instruktioner. Jag har fått gott om stöd och support. Det Àr dessutom jÀttekul!
Ãverlag sÃ¥ har CourseBuild hjÀlpt mig skapa förutsÀttningarna för att kunna mÃ¥ngdubbla min försÀljning ganska snart. Jag rekommenderar detta högt!

Rekommenderar verkligen Coursebuild!
Till en början tÀnkte jag att "det låter för bra för att vara sant" men var beredd att testa. Men det Àr verkligen riktigt bra! Strukturerat, proffsigt och framförallt att man faktiskt får riktig hjÀlp av Coursebuild sjÀlva. De Àr måna om att det går bra för en och det mÀrks. Rekommenderar!

CourseBuild ããã®åç
Very happy with the weekly calls andâŠ
Very happy with the weekly calls and the support. Better than other courses and programs I've bought before. The step-by-step guide makes it easy to follow and implement. Thank you Daniel and the team!!!

CourseBuild ããã®åç
VÀldigt bra organiserat och med sÃ¥ braâŠ
VÀldigt bra organiserat och med sÃ¥ bra support att det blir svÃ¥rt att misslyckas som kursdeltagare ð

CourseBuild ããã®åç
En riktigt bra kurs för att göra en egen kurs!!
Har lÀrt mig att göra egna kurser med mycket mer. Kursen erbjuder många olika steg dÀr man kan lÀra sig hur olika plattformar fungerar. Man får hjÀlp och stöd under tiden man gör och sÀljer kursen som gör att man kan få bÀttre resultat på båda delarna.

CourseBuild ããã®åç
CourseBuild is the future in online-coursebuilding
CourseBuild is a no-brainer "just get on the train"-course. I am not yet all the way through this course (I am two days short of a month in) but I have complete trust in the process.
If you want to start a practical online-course I don't understand why you would do it on your own when this support is availabe for you. This course has a good backbone of support, both from admin and other members in the comunity. CourseBuild is well worked through, has brilliant structure that is easy to follow and they have thought trough the process for us so that everything has a place while we are working.
CourseBuild is the modern AI-niche coursebuildning-course that builds your confidence while you build your business.

LÀtt att lÀra för mig som Àr 40+
Coursebuild har en genomarbetad och god struktur på sin kurs. LÀtt att lÀra, Àven för en som Àr född på 1900-talet som jag :-)
Trots att jag har ett ganska upphackat arbetsschema dÀr jag inte kunnat jobba på 6 veckor med kursen så var det vÀldigt enkelt att ta upp verktygen igen.

CourseBuild ããã®åç
Jag har följt Daniel i flera år
Jag har följt Daniel i några år och sett vilken kunskap och kapacitet den killen besitter, trots sin unga ålder så har han mer kunskap Àn många andra som Àr 2-3 gånger Àldre Àn vad han Àr och som har många flera års erfarenhet Àn Daniel.
Att jag skulle samarbeta med denna kompetenta kille och ta hjÀlp av hans kunskap och driv visste jag redan får några år sedan, men det Àr först nu i mitt entreprenörsliv som jag verkligen gett tid och möjlighet att jobba med den nisch som jag brinner för, och dÀr Daniel och CourseBuild finns med hela vÀgen med det stöd och den ovÀrderliga kunskapen teamet ger.
Jag skulle aldrig kommit såhÀr långt om det inte var för Team CourseBuild!

CourseBuild ããã®åç
Detta Àr det bÀsta jag investerat i migâŠ
Detta Àr det bÀsta jag investerat i mig sjÀlv! Med fantastisk support och coaching finns dom för mig och gör att jag kÀnner att jag klarar att nå mina Mà L! Stort tack för allt bÀsta CourseBuild//Jenny

âïžâïžâïžâïžâïž 5 av 5
âïžâïžâïžâïžâïž 5 av 5
CourseBuild har varit en positiv överraskning för mig.
Inte för att det lovar snabba genvÀgar â utan för att det ger struktur, klarhet och stöd pÃ¥ ett sÀtt som faktiskt kÀnns mÀnskligt.
Som någon som vÀrdesÀtter nÀrvaro, enkelhet och riktning har jag uppskattat hur CourseBuild hjÀlper mig att samla mina idéer och göra dem begripliga för andra, utan att pressa fram något som inte Àr moget Àn. Det finns ett lugn i plattformen som gör att processen får ta den tid den behöver.
För mig handlar skapande inte om att prestera, utan om att uttrycka det som Àr sant. DÀr har CourseBuild varit ett verkligt stöd.
Jag ger CourseBuild 5 av 5 â inte för att det Àr perfekt, utan för att det kÀnns genomtÀnkt, respektfullt och byggt för mÀnniskor, inte bara för system.
â André Fagerman

CourseBuild ããã®åç
The team behind CourseBuild knows whatâŠ
The team behind CourseBuild knows what they are talking about!
Great presentations and feedback! My course is almost done!

Unna mig en Mentor
Att gå med i Coursebuild samtidigt som jag bygger min onlinekurs har varit avgörande för att kÀnna mig trygg och behålla beslutsamheten som jag behöver för att faktiskt ta mig från ide till en kurs som faktiskt ger mig en hållbar inkomst!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ