企業情報

1. オンライン マーケティング代理店

当該企業による記述

DentiScale är en specialiserad marknadsföringsbyrå för tandläkarkliniker. Vi hjälper kliniker att få fler patienter genom resultatdriven annonsering, automatiserad bokning och smarta tillväxtstrategier – utan krångel. Vår modell bygger på enkelhet, transparens och att vi endast tar betalt när vi levererar resultat.

4.6

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rekommenderar starkt

Jag driver en klinik som är dold för allmänhete, i ett område med trög tillväxt. Dentiscale har hjälpt mig ordna många nya patienter på kort tid, helt över våra förväntningar. Jag är väldigt nöjd med både resultatet och processen, de kommer med värdefull feedback och bra anteckningar på vad patientens önskemål är efter deras samtal.

Jag är väldigt taggad på det fortsatta samarbetet

2026年1月1日

Vi har varit igång i 3 månader

Vi har varit igång i 3 månader, trodde först dom var en i mängden av marknadsförare som garanterar X antal patienter. På dessa 3 månader har dom levererat dubbelt av det dom utlovat och det ser inte ut att slut i närtid. Det bästa av allt är att jag besparar tiden att ringa och boka in då Dentiscales proffsiga team representerar oss vid varje samtal. Vi är supernöjda!!

2026年1月28日

Pålitliga och professionella!

Pålitliga och professionella!! Samarbetet fungerade perfekt. Ser framemot ett fortsatt bra samarbete!

2025年11月4日

DentiScale からの回答

Stort tack för din recension Nakaroz, vi uppskattar det verkligen! /Teamet på DentiScale

Dentiscale 6 av 5 stjärnor

Dentiscale har hjälpt mig sedan maj -24 och vilken skillnad det har gjort! Ett företag som bryr sig på riktigt och levererar vad som utlovas. De är engagerade, lojala och aktiva i sitt uppdrag och anpassar sig efter givna förutsättningar och resultat på ett professionellt sätt. Alltid trevliga i sitt bemötande och snabba att svara på frågor. Ett imponerande företag helt enkelt. Ta chansen till samarbete med dom innan din konkurrent gör det. 6 av 5 ⭐️

2025年6月5日

DentiScale からの回答

Stort tack för dina fina ord Pierre, vi uppskattar det verkligen! /Teamet på DentiScale

Mycket proffsigt företag

Vi hade behov för att få nya patienter och vi tog kontakt med Dentiscale. De har hjälpt oss på proffsigt sätt och alla patienterna som har kommit till oss har stannat och har blivit revision patienter. Jag rekommenderar dom stark. Ni kommer inte att ångra er

2025年2月20日

DentiScale からの回答

Tack snälla för din recension Dan, vi uppskattar det verkligen! /Teamet på DentiScale

Mun tandvård

Vi har använt Dentiscale sedan starten och är otroligt nöjda! Deras insatser har genererat mängder av nya patienter till vår klinik, och vi märker tydligt resultat. Vi rekommenderar Dentiscale starkt till alla tandläkare som vill växa och synas på riktigt.

2025年6月1日

Tack snälla för de fina orden! /Teamet på DentiScale

Rekommenderas

Ett väldigt trevligt och kompetent team som gör sitt bästa och levererar resultat! Som en nystartat verksamhet värdesätter vi det samarbetet vi haft sedan augusti 2024. Rekommenderar varmt!

2025年5月21日

DentiScale からの回答

Vi uppskattar verkligen feedbacken, vi är jätteglada att vi kunnat hjälpa till! /Teamet på DentiScale

Bästa teamet

Jag har samarbetat med Ahmed och teamet sedan 2021 kring leadsgenerering, och är hittills mycket nöjd med samarbetet. Tack vare deras insatser har vi lyckats fylla våra tidböcker med kvalitativa leads, vilket haft stor betydelse för vår verksamhet. Företaget har en mycket kompetent personalstyrka som dessutom är både trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas varmt!

2025年5月27日

DentiScale からの回答

Stort tack för de fina orden, vi uppskattar det verkligen! /Teamet på DentiScale

TACK verkligen

DermaDent är extremt nöjd i samarbetet med DentiScale. Kompetent team som levererar. Det är värt varenda krona. Starkt rekommenderat.

2025年5月22日

DentiScale からの回答

Tack snälla för er feedback, vi är väldigt tacksamma! /Teamet på DentiScale

5つ星のうち5の評価

Vi är mycket nöjda med samarbetet

Vi är mycket nöjda med samarbetet. Deras förståelse för tandvårdsbranschen och målgruppsinriktade marknadsföring har lett till en tydlig ökning av nya patienter till vår klinik. De har hjälpt oss att synas bättre digitalt och stärkt vårt varumärke på ett professionellt sätt. Kommunikationen har varit smidig och lösningsorienterad. Vi kan varmt rekommendera till andra tandläkarmottagningar som vill växa.

2025年5月21日

DentiScale からの回答

Stort tack för er recension, vi är otroligt tacksamma för de fina orden! /Teamet på DentiScale

10/10

Proffsigt, smidigt, prisvärt och viktigast av allt, RESULTAT! Teamet är helt klart bäst i branschen.

2025年5月20日

Tack snälla för er recension! /Teamet på DentiScale

Smidig marknadsföring

Teamet på Dentiscale levererar det dom lovar att göra.
Kontakten är enkel och bekymmersfri.
Stark rekommendation om du vill få din klinik att växa.

2025年5月20日

DentiScale からの回答

Tusen tack för era fina ord, vi är väldigt tacksamma! /Teamet på DentiScale

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。