Vi är mycket nöjda med Dentiscal
Vi är mycket nöjda med Dentiscal. De arbetar professionellt, har bra kommunikation och levererar det de lovar – bokade och relevanta patienter. Ett smidigt och pålitligt samarbete som vi varmt kan rekommendera.
DentiScale är en specialiserad marknadsföringsbyrå för tandläkarkliniker. Vi hjälper kliniker att få fler patienter genom resultatdriven annonsering, automatiserad bokning och smarta tillväxtstrategier – utan krångel. Vår modell bygger på enkelhet, transparens och att vi endast tar betalt när vi levererar resultat.
Askersgatan 26, 12467, Bandhagen, スウェーデン
Väldigt professionella och lyhörda, man har alltid väl fungerande kommunikation och positiv återkoppling.
Jag driver en klinik som är dold för allmänhete, i ett område med trög tillväxt. Dentiscale har hjälpt mig ordna många nya patienter på kort tid, helt över våra förväntningar. Jag är väldigt nöjd med både resultatet och processen, de kommer med värdefull feedback och bra anteckningar på vad patientens önskemål är efter deras samtal.
Jag är väldigt taggad på det fortsatta samarbetet
Vi har varit igång i 3 månader, trodde först dom var en i mängden av marknadsförare som garanterar X antal patienter. På dessa 3 månader har dom levererat dubbelt av det dom utlovat och det ser inte ut att slut i närtid. Det bästa av allt är att jag besparar tiden att ringa och boka in då Dentiscales proffsiga team representerar oss vid varje samtal. Vi är supernöjda!!
Pålitliga och professionella!! Samarbetet fungerade perfekt. Ser framemot ett fortsatt bra samarbete!

DentiScale からの回答
Märkbar resultat inom mindre än en månad, proffsig och snabb hjälp när det behövs

DentiScale からの回答
Killarna är väldigt duktiga på det dom gör och det har varit snabb och enkel kommunikation. Tack för er hjälp!

DentiScale からの回答
Dentiscale har hjälpt mig sedan maj -24 och vilken skillnad det har gjort! Ett företag som bryr sig på riktigt och levererar vad som utlovas. De är engagerade, lojala och aktiva i sitt uppdrag och anpassar sig efter givna förutsättningar och resultat på ett professionellt sätt. Alltid trevliga i sitt bemötande och snabba att svara på frågor. Ett imponerande företag helt enkelt. Ta chansen till samarbete med dom innan din konkurrent gör det. 6 av 5 ⭐️

DentiScale からの回答
Vi hade behov för att få nya patienter och vi tog kontakt med Dentiscale. De har hjälpt oss på proffsigt sätt och alla patienterna som har kommit till oss har stannat och har blivit revision patienter. Jag rekommenderar dom stark. Ni kommer inte att ångra er

DentiScale からの回答
Vi har använt Dentiscale sedan starten och är otroligt nöjda! Deras insatser har genererat mängder av nya patienter till vår klinik, och vi märker tydligt resultat. Vi rekommenderar Dentiscale starkt till alla tandläkare som vill växa och synas på riktigt.

DentiScale からの回答
Ett väldigt trevligt och kompetent team som gör sitt bästa och levererar resultat! Som en nystartat verksamhet värdesätter vi det samarbetet vi haft sedan augusti 2024. Rekommenderar varmt!

DentiScale からの回答
Jag har samarbetat med Ahmed och teamet sedan 2021 kring leadsgenerering, och är hittills mycket nöjd med samarbetet. Tack vare deras insatser har vi lyckats fylla våra tidböcker med kvalitativa leads, vilket haft stor betydelse för vår verksamhet. Företaget har en mycket kompetent personalstyrka som dessutom är både trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas varmt!

DentiScale からの回答
DermaDent är extremt nöjd i samarbetet med DentiScale. Kompetent team som levererar. Det är värt varenda krona. Starkt rekommenderat.

DentiScale からの回答
Vi är mycket nöjda med samarbetet. Deras förståelse för tandvårdsbranschen och målgruppsinriktade marknadsföring har lett till en tydlig ökning av nya patienter till vår klinik. De har hjälpt oss att synas bättre digitalt och stärkt vårt varumärke på ett professionellt sätt. Kommunikationen har varit smidig och lösningsorienterad. Vi kan varmt rekommendera till andra tandläkarmottagningar som vill växa.

DentiScale からの回答
Proffsigt, smidigt, prisvärt och viktigast av allt, RESULTAT! Teamet är helt klart bäst i branschen.

DentiScale からの回答
Teamet på Dentiscale levererar det dom lovar att göra.
Kontakten är enkel och bekymmersfri.
Stark rekommendation om du vill få din klinik att växa.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。