BRUG IKKE DETTE FIRMA! Min kæreste og jeg havde booket dem til at flytte for os d. 28. marts og havde fået bekræftet på skrift at de ville komme ml. Kl. 7-9. Vi venter hele morgenen og ringer til... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
De reddede os da et andet flyttefirma aflyste på dagen, mens alle vores møbler stod klar på gaden til at blive hentet. Professionelle og venlige mennesker, kan kun anbefales.
Stor fleksibilitet og kundeservice helt i top! Ene flyttemand var dog lidt hårdhændet med et par kasser og billeder, hvilket medførte et par ødelagte ting( fad og billedramme) Men bortset fra det,... もっと見る
På trods af en lidt bøvlet start med forsinkelse pga nedbrud på flyttebilen, blev min flytning med cph logistikhuset til en super god oplevelse. Pga forsinkelsen kom der 4 meget arbejdsomme mænd. De h... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
CPH-Logistikhuset er en veletableret flyttevirksomhed, og vi sætter en ære i at give vores kunder en god service og flytteproces. Med vores erfaring og ekspertise har vi været en pålidelig partner for en bred vifte af kunder, der har valgt os til at håndtere deres flytninger i løbet af de sidste 7 år. Vi går den ekstra mil for vores kunder, fordi vi tror på, at en flytning ikke bare handler om at transportere ejendele fra et sted til et andet. Det handler om at skabe en behagelig overgang til et nyt hjem.
Rugvænget 19, 2630, Taastrup, デンマーク
- info@cph-logistikhuset.dk
- cph-logistikhuset.dk
ネガティブなレビューの 22%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Tusind tak for fantastisk flytning fra…
Tusind tak for fantastisk flytning fra Lyngby til Randers.
Præcis til tiden og ekstremt hurtige.
Super venlige flyttefolk.
Kan til enhver tid anbefales.
Value for money!😊
Vi har kun positivt at sige om cph…
Vi har kun positivt at sige om cph logistik. Flittige medarbejder, sød at kommunikere med og flygtningen gik som smurt. Intet blev ødelagt og alt var i den skønneste orden. De hjalp også med at sætte tingene på plads. Vi fik en god pris og dem kan vi varmt anbefale fremover til andre der skal flytte.
Stærkt hold og god energi ☺️
Fuldført til perfektion
Fuldført til perfektion
Jeg kan med gode vilje anbefale Cph Logistikhuset. De kom til tiden og fuldført arbejdet nemt til punkt og prikke :)
Tak for god oplevelse, i kan stærkt regne med jeg vælger jer til alle mine fremtidige flytte opgaver :)
Mvh
Meget tilfredsstillende oplevelse
Meget tilfredsstillende oplevelse
De kom til tiden
Høflige flyttemænd, der lyttede til, hvad jeg gerne ville have
Opmærksomme på, at mine ting skulle flyttes til hhv opbevaring og lejlighed
Alt for alt var perfekt,godt
Alt for alt var perfekt,godt
Arbejde meget søde flyttemænd,jeg kunne bare anbefale dem.
Jeg kan virkelig anbefale Cph…
Jeg kan virkelig anbefale Cph Logistikhuset. De gjorde det super nemt at flytte vores 4-værelses hus. Alt blev klaret hurtigt og uden bøvl, og de var både dygtige og hjælpsomme. Rigtig god oplevelse!
Jeg kan varmt anbefale Cph…
Jeg kan varmt anbefale Cph logistikhuset som den bedste flyttemænd og det bedste kunderservic, jeg har 4 værelses huset blev flyttet hurtigt og med høj kvalitet med stor erfaring med at bruge godt teknisk hjælpemidler til at løfte tunge luft
Jeg har bestilt dem til at flytte min…
Jeg har bestilt dem til at flytte min lejlighed sidste uge , jeg kan bare anbefale dem , flinke flytte mænd meget hurtige og professionelle👍👍
Klodset og uprofessionelt
Flyttefolkene var flinke nok, men savnede instruktion og hjælpemidler, så de forårsagede en del skader på såvel adgangsvejen som bohavet. Virksomheden virker uprofessionel og uden kendskab til almindelig forretningsgang. Chefen var uvillig til at sende en formel faktura og ville have betaling på stedet.
Så alt i alt: klodset og uprofessionelt

Cph Logistikhuset からの回答
Det var en bedre oplevelse at flytte end vi havde troet
Der kom en meget effektiv ung mand og begyndte at bære ned fra 2. Sal (uden elevator). Det gik hurtigt.
1 time senere kom der en mand mere de knoklede.
Da vi ikke er helt unge mere bad vi dem skille vores seng ad og samle den i den nye lejlighed,
Det blev gjort uden problemer og uden ridser.
De var effektive og søde og smilende.
Vi var meget glade.
TAK - TAK og endnu et TAK
Det blev til en oplevelse at flytte, en god oplevelse. CPH logistikhuset var precise, omhyggelige og det hele med en smil. De 2 unge mennesker kom på slaget, der var lovet, og de knoklede på til lejligheden var flyttet.
Ikke et skår eller rise i et møbel - de var bare så gode.
Kan kun anbefales her fra Taastrup, fin pris og høj service.
Flytning ved hjælp af 2 unge flyttemænd…
Flytning ved hjælp af 2 unge flyttemænd i højt humør. Alt blev klaret, punktering blev håndteret med optimisme. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem.
Jeg anbefaler dem gerne 🙏
Flytning
Flyttemændene kom til tiden, og pakkede bilen hurtigt og effektivt. Der blev passet pænt på vores ting og flytningen var også effektiv og som ønsket.
Alt i alt en god oplevelse til en rimelig pris. Kan anbefales.
Det var en oplevelse med denne…
Det var en oplevelse med denne virkesomhed, da medarbejde aflevere varene til tiden. Varmt anbefaling
Rigtig godt flyttefirma
Rigtig godt flyttefirma, jeg kan varmt anbefale dem
meget sødt personale, de flyttede vores hus d. 11/10
En meget god oplevelse, vi vil bruge dem igen og igen
Servicen var meget god
Servicen var meget god, den ankom til tiden og kundeservicen var fantastisk
Magen til ubehøvlet medarbejder
Magen til ubehøvlet medarbejder!
Kørte i bilen med nummerplade:
DB 12 339
Måske I skulle overveje at afholde ansættelsessamtaler med de folk i ansætter? Og lære dem almen service??
Vi har i dag d. 17/10 kl. 17.18 fået leveret ikeavarer hjem til os, til kantstenen skulle det gerne have være.
Det starter med at medarbejderne kører forlæns ind i indkørelsen så bagklappen holder lige på kanten af indkørelsen og den offentlige vej. Vi spørger ham pænt om han ikke kan vende bilen på den lille vendeplads ude foran. Vi når ikke at sige sætningen færdig før han meget defensivt forklarer at han læsser dem af der og er ikke til at hugge eller stikke i.
Han er rigtig ubehagelig og truer med at tage varerne med retur for "han er jo ligeglad". Han taler meget om at vi mangler respekt, men det ved han tydeligvis ikke selv hvad er!
Han ender med at smide varerne ned på den bare, fugtige jord. Ikke i nærheden af en kantsten som der står i aftalen fra ikea.
Aldrig har vi mødt en person med lavere servicegen!
Alt hvad manden skulle gøre var jo blot at bakke ind i indkørelsen og så havde alt været fint og uden problemer.

Cph Logistikhuset からの回答
Trustpilot エクスペリエンス