レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Bliver mÞdt af de sÞdeste og professionelle flyttemÊnd. Der passede pÃ¥ mine ting, var hurtige og hÃ¥ndterede de tunge flyt meget professionelt. Chefen er sÞd at snakke med og imÞdekommer dig som kun... もっず芋る

Super god flytning med Let-flyt. Kommunikationen gik smertefrit og flytteholdet kom til aftalt tidspunkt. Det var nogle super sÞde fyre som knoklede r... ud af bukserne I 8 timer. Og samlet flytning... もっず芋る

Jeg har brugt let-flyt til en flytning fra villa til lejlighed pÃ¥ 3. sal i VanlÞse. Jeg er meget tilfreds bÃ¥de med flytningen og prisen. Firmaet var nemme at kommunikere med og besvarede alle mine spÞ... もっず芋る

Super hurtigt og effektivt! Vi fik flyttet to hjem pÃ¥ en dag og vi fÞlte os trygge igennem hele processen. De var hurtige til at improvisere da et uforudset job ankom og tilkaldte hurtigt en tredje m... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業
  2. 䟿利屋
  3. 茞送䌚瀟
  4. 茞送業
  5. 運茞サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

LET-FLYT flyttefirma tilbyder hÞjt serviceniveau til lave priser. Vores dygtige og kompetente flyttemÊnd sÞrger altid for at du får den bedste service i forbindelse med din flytning. Vi sÊtter kundetilfredshed som fÞrste prioritet og vi vil gerne give dig den bedste flytteoplevelse gennem god service til en ordentligt pris. Billig & effektiv.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

396件のレビュヌ

Bliver nÞdt af de sÞdeste og

Bliver mÞdt af de sÞdeste og professionelle flyttemÊnd. Der passede på mine ting, var hurtige og håndterede de tunge flyt meget professionelt.
Chefen er sÞd at snakke med og imÞdekommer dig som kunde på en behagelig, ordentlig og fleksibel måde.
NÊste gang jeg skal flytte vil jeg bruge dem igen!

2026幎3月16日
自発的なレビュヌ

Super god flytning med Let-flyt.

Super god flytning med Let-flyt.
Og samlet flytning var 30% billigere end andre tilbud jeg havde fået.

2026幎2月17日

Professionelt og prisvenligt flyttefirma

Jeg har brugt let-flyt til en flytning fra villa til lejlighed på 3. sal i VanlÞse. Jeg er meget tilfreds både med flytningen og prisen. Firmaet var nemme at kommunikere med og besvarede alle mine spÞrgsmål inden flytningen. På selve flyttedagen kom der to flyttemÊnd prÊcis kl. 10 som aftalt. De arbejdede effektivt og koncentreret under hele flytningen, så det hele gik hurtigt og nemt og uden skader. Vi hjalp selv til med flytningen, og flyttemÊndene var meget hÞflige og behagelige at arbejde sammen med. Jeg vil bestemt bruge let-flyt igen.

2026幎1月31日

Fredag aften kl 18:00 blev jeg brÊndt

Fredag aften kl 18:00 blev jeg brÊndt af, af det flyttefirma, der ellers skulle vÊre kommet imellem 12:00 og 15:00. De havde ellers lovet det ville blive fredag da de ringede kl 14:45 og sagde at de ikke nåede det til kl 15:00. De sagde så at de ville komme lÞrdag, hvis der altså var nogen, der ville tage turen. Det turde jeg ikke lÞbe an på, så jeg begyndte at ringe rundt. Ingen tog telefonen fÞr jeg ringede til LET-FLYT.
Det var verdens mest hjÊlpsomme flyttemand jeg kom i kontakt med, som ikke alene lovede at de ville komme dagen efter, men han omarrangerede også hele sin plan for at kunne starte hos mig kl 10:00 da jeg nu var i kÊmpe tidspres. Det var jo på ingen måde hverken hans skyld eller problem at jeg var i tidspres men han brugte alligevel sin fredag aften for at få det hele til at lykkes så de kunne starte hos mig nÊste morgen.
På slaget 10:00 stod der 3 stÊrke og virkelig hÞflige flyttemÊnd på min adresse. De gik i gang med det samme og var fÊrdige to timer senere. Alle mine ting blev behandlet som var det deres egne og de smilede hele vejen selvom de skulle mange gange op og ned til fjerde sal uden elevator.
5 stjerner er ganske enkelt ikke nok til den behandling jeg fik! De burde have haft minimum 10 stjerner!

2025幎11月28日

Fantastisk indsats fra denne

Fantastisk indsats fra denne flyttefirma, ikke at de er billig de er super effektive, dygtige og venlige . Min sÞn er autist og de har haft fuldt forståelse for hans diagnoser, de tog det i min sÞns tempo og alt var som skulle vÊre ❀ kÊmpe tak og vi ses om 2 uger igen . Kan varmt anbefales

2025幎10月29日
自発的なレビュヌ

Vi har brugt LET-FLYT tre gange

Vi har brugt LET-FLYT tre gange: Da vi flyttede, da vi kÞbte nye sofaer og fornyligt da jeg skulle afhente en motorcykel fra KorsÞr.
De er utrolige venlige og Mano er virkelig flink.
Det aldrig svÊrt at finde en dato / lave en aftale med dem.
Vi har haft så gode erfaringer med dem at vi også har anbefalet dem til andre bekendte som skulle flytte.
Alt i alt 5/5 i service, de er venlige og fleksible. Deres priser er også fair.

2025幎10月8日

Super positiv oplevelse

Super positiv oplevelse med en flytning som bare fungerede på alle parameter . Meget venlige og smilende flyttemÊnd som spredte deres gode humÞr tiltrods for hårdt arbejde i 29 graders varme . De var yders påpasselige med mine mÞbler. Super effektive og prisen var virkelig god . Mine bedste anbefalinger herfra

2025幎8月15日
自発的なレビュヌ

Jeg vil gerne give en stor tak og ros

Jeg vil gerne give en stor tak og ros til Let-Flyt. Hele teamet var utroligt sÞde, meget professionelle, og min mor, som vi flyttede for, fÞlte sig i trygge hÊnder under hele forlÞbet. Vi skal snart flytte igen, og der vil vi uden tvivl kontakte Let-Flyt. Vi kan varmt anbefale dem til andre – det var en sÊrdeles behagelig oplevelse fra start til slut.

2025幎5月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。