䌁業情報

1. ハンドバッグ店

圓該䌁業による蚘述

Unikke bÊredygtige tasker til brug i hverdagen. Flere af modellerne har i alt 7 rum/lommer, som sikrer overblik over indholdet. Tasker til den miljÞbevidste bruger, som lÊgger vÊgt på bÊredygtighed i hverdagen. Alle modellerne er produceret af 98% RPET (genanvendte plastikflasker), og de kan vaskes. Tasker til brug på indkÞbsturen, på weekendturen, på trÊningsturen, på studieturen, på festival, på strandturen.

4.5

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

God funktionalitet og service

Har Cobags til cyklen. Fungerer fuldstÊndigt!
Her netop bestilt til en gave (hvor der endda var en ekstra gratis per kÞbt pose).
DesvÊrre fik jeg ikke hentet pakken, og skrev til cphbags om de ville sÊlge mig et nyt fragtmÊrke - men de sendte bare igen samme dag, uden ekstra omkostninger. Det er go’ service!

2025幎10月19日

KÊre Eva,
Mange tak for de fine 5 stjerner - vi bliver SÅ glade.
CPHBAGS-teamet

Jeg er vild med min taske.

Jeg er vild med min taske og bruger den meget, isÊr når jeg skal nogen steder med min Dandie Dinmont terrier. Så skal jeg ofte have skål og mad med mere med. En perfekt taske

2024幎5月26日

KÊre Vibeke,
Så skÞnt du har glÊde af din taske, og den kommer afsted sammen med din Dandie Dinmont terrier, som er en rigtig dejlig hund! Og mange tak for at tage dig tid til at sende en så flot anmeldelse vores vej - det er vi meget glade for!

virkelig fin service

virkelig fin service, både når man kÞber og skal bytte ...

2023幎11月15日

KÊre Jette,
1000 tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse - det glÊder os, du fÞler dig godt behandlet!

Jeg er vild med dem!

Fantastiske produkter, simple, klassisk stil som passer til de fleste lejligheder.
Min crossbody kan rumme ALT hvad jeg har brug for at tage med mig - kÞbte den faktisk fÞrste gang, fordi den kan rumme mine store solbrille etuier+ "alt det andet" jeg altid har med mig.
Siden hen er det også blevet til indkÞbsnettet og strandtasken - fordi de rummer ALT er super stÊrke i kvaliteten = ingen hanke der knÊkker eller borer sig ned i min skulder, fordi de er brede.
Mine toilettaske og make-up tasker er uundvÊrlige! Hele låget kan lånes op, så der er frit udsyn til alt - og der kan vÊre meget - der er pakket!
Bedst af alt er, at den er blÞd og smidig, så den smukker nemt ned i tasken eller kufferten og "former" sig som der nu er plads til!
KÊmpe anbefaling til produkterne, kvaliteten og ikke mindst til materialet som jo er genanvendte plastflasker = bÊredygtigt - GENIALT!

PS... Der er gratis fragt og min ordre kom dagen efter jeg havde bestilt !
BONUS... hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet på hjemmesiden, får du 10% rabat på din fÞrste ordre!

2023幎6月25日

KÊre Bettina,
Du forstår så sandelig at gÞre os ekstra glade med denne flotte anmeldelse - 1000 tak! Hvor er det bare dejligt at hÞre, at du har så stor glÊde af mange af vores tasker :-)

Alt ok og fint

Alt var ok. Bestilt nÞglesnor. Hurtig levering. Retur var der ingen problemer med. Alt godt herfra.

2023幎7月25日

KÊre Marijana,

Mange tak for den flotte anmeldelse - den er vi meget glade for :-)

CPHBAGS-teamet

a great bag just wat i was looking for

a great bag just wat i was looking for! received it nice and tidy! hope in future maby also in another color ?

2023幎1月29日

cphbags からの回答

Hi Peggy, So glad to hear you like the bag - and thank you so much for the 5 stars. We too hope for more colors in future :-)

2023幎1月20日

cphbags からの回答

KÊre Marianne, Mange TAK! Vi er meget glade for, at du giver dig tid til at sende så mange fine stjerner i vores retning :-)

Stor hjÊlpsomhed da jeg fik to ens

Stor hjÊlpsomhed da jeg fik to ens produkt i julegave og Þnske at bytte den ene til et andet produkt.
Tak til Maria for hjÊlpen.
Min weekendtaske et blev min hverdags taske, til arbejde, sport indkÞb.

2023幎1月6日

cphbags からの回答

KÊre Gitte, Hvor er det skÞnt at hÞre, at den nye weekendtaske er blevet til din hverdagstaske! Og selvfÞlgelig hjÊlper vi meget gerne med at bytte, og med din fine anmeldelse bringer du ekstra glÊde til cphbags-teamet - 1000 tak :-)

Hurtig levering. Flot taske - som klart lever op til forventningerne.

2022幎12月23日

cphbags からの回答

KÊre Sabrina, SÃ¥ SKØNT at hÞre, at tasken lever op til forventningerne :-) Og 1000 TAK for den flotte anmeldelse!

Cph bags cross body bag

Cph bags cross body bag
Mit livs fedeste bag, elsker at den er ren genbrug altså recycled bottles, elsker hvad det betyder for miljÞet at jeg har en taske hvor der er tÊnkt over alt fra materialer til design
Den kan bruges både til hverdag og når man skal styles lidt
Genialt koncept som DU må eje

2022幎9月22日

cphbags からの回答

KÊre Karina, Sikke en flot anbefaling - 1000 tak!

Jeg er vild med Cphbags.

Jeg er vild med Cphbags.
Jeg er den heldige ejer af shopperen og crossbody tasken. Begge er enormt rummelige og genialt inddelt med 7 rum.
Taskerne er anvendelige til alt og jeg har lige haft dem med på ferie, hvor de var uundvÊrlige.
Samtidig en kÊmpe win-win at Cphbags er lavet af 98% genanvendelig plast.

cphbags からの回答

KÊre Helle, Glad for du også har haft glÊde af at have taskerne med på ferie! Og dejligt du lÊgger vÊgt på det gode bÊredygtige materiale - 1000 tak! :-)

I couldn’t recommend Cphbags more

I couldn’t recommend Cphbags more, they are timeless , clever design and most of all thinking about the environment. They are great in every way!

cphbags からの回答

Hi Annie, Thank you so much for your warm recommendation - we really appreciate it :-)

Meget tilfreds og glad for min taske

Flot, robust, let og praktisk taske der lever op til mine forventninger .
Jeg har en weekendtaske der virkelig kan rumme en del men samtidig er så let i materialet .
Jeg har også brugt den flere gange til indkÞbs varer hvor den nemt bÊrer flere liter mÊlk uden problemer .
Hvis man spilder noget kan den nemt tÞrres af med en fugtig klud .
Den har er flot design der nemt passer til mine hverdags outfits .
Gode brede stropper og god lÊngde.

Jeg har fået hurtigt svar på mine henvendelser og fik også hurtigt tilsendt min taske.

En mega lÊkker taske jeg er meget glad for og en god oplevelse med CPH Bags .

Varmeste anbefalinger herfra

cphbags からの回答

KÊre Majken, Dejligt du har glÊde af weekendtasken og kan anvende den til flere gode formål - det er vi meget glade for at hÞre :-)

Cphbags =skÞnne tasker 💚

Cphbags =skÞnne tasker i genanvendelig plast ♻ God service, hurtig levering og hÞj kvalitet! Meget tilfreds med min taske, og planlÊgger allerede nÊste kÞb! 💚

2022幎9月15日

cphbags からの回答

KÊre Birgit, Mange TAK - og du skal vÊre meget velkommen tilbage i cphbags-shoppen :-)