レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Mig og min Kone havde den bedste oplevelse med CPH Murano og med Christoffer. Ham og hans kone guidede os til den rigtige beslutning omkring lamperne. Kan varmt anbefales

5つ星のうち5の評価

Vi har købt en smuk lampe hos CPH Murano og den svarede fuldstændig til billederne, vi er meget tilfredse. Vi har oplevet god kundeservice og ville klart handle hos CPH Murano igen :)

企業情報

1. 照明専門店
  2. インテリア デザイン店
  3. セカンドハンド ショップ

当該企業による記述

Hos CPH Murano finder du et stort udvalg af Murano lamper, der alle er nøje udvalgte og hentet hjem fra Italien til København. Vi har både Murano pendler, plafonder, væglamper, bordlamper og lysekroner - alle i forskellige farver, former og størrelser. På vores shop finder du nøje udvalgte fund, som vi personligt opstøver i Italien og importerer til Danmark. Det handler ikke kun om lamper. Det handler om at bringe et strejf af italiensk charme, historie og autenticitet ind i dit hjem. Hver lampe, vi håndplukker, bærer en fortælling om tradition, kompromisløst håndværk og den magi, Murano-mestrene har skabt gennem århundreder. Vi viser gerne lamperne frem i vores showroom på Gammel Kongevej 35 i København og ellers tilbyder vi fri fragt på alle vores lamper ☀️

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

God kvalitet og service

Flot udvalg af smukke vintage murano lamper og god service! Jeg købte en lampe, som gav et lidt mørkere lys end ønsket og fik den uden problemer byttet til en, som blev hentet hjem fra Italien! Det har været super let med kommunikationen og fleksibelt i forhold til at få byttet min lampe. Stor anbefaling herfra. 💫

2025年10月19日
自発的なレビュー

Perfekt kunde-support

Vi købte to lamper til en udstilling i Århus. Vi fik en rigtig fin fremvisning, og de var meget fleksible. At kunne se lamperne i virkeligheden inden man køber, gav os en fantastisk mulighed, vi aldrig havde fået i en normal webshop. Lamperne passer perfekt ind, og tiltrækker ret meget positiv opmærksomhed, så vi fik alt hvad vi kunne ønske os.

2025年8月9日
自発的なレビュー