レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

100 kr. i gebyr for dobbel betaling av faktura fra Credicare. Ved bruk av credicares digitale betalingsløsning fikk jeg først oppgitt at betalingen feilet, derfor betalte jeg en gang til. Det viser se... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Når leger bruker credicare som standard til å sende faktura er det helt uholdbart at credicare ikke skriver hvilken lege fakturaen gjelder! Kontaktet selskapet og etterlyste innberetning til Helfo... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Fikk plutselig Vipps varsel om at regningen min var sendt til inkasso. Jeg fikk sjokk og viste seg at CrediCare hadde sendt fakturaen og inkassovarselet på digipost, og jeg visste ikke hva digipos... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 27件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Opplever selskapet som ren svindel

Opplever selskapet som ren svindel. En betalt faktura som sendes om igjen med jevne mellomrom, skjønner at de blir søkkrike på slikt på bekostning av spesielt eldre mennesker. Rart at Vestre Viken, Bærum sykehus mm inngår avtale med slike selskap!

2025年10月23日
5つ星のうち1の評価

Credicare tjener på at du fomler

Credicare legger åpenbart opp til at det skal være komplisert og lett å gjøre feil, i betalingsprosessen. De oppdaterer heller ikke ditt telefonnummer fra Helsenorge, slik at det er svært enkelt å gå glipp av betalingsoppfordring. Tre, fire ganger har jeg ikke fått varsel fra selskapet om betaling, men har måtte logge inn på selskapets sider og sjekke selv om noe er utestående.

Credicare tjener ikke penger på innkreving, men på inkassosaker som følge av uteblitt betaling, og har derfor en åpenbar interesse av at folk skal oversitte betalingsfristen.

Jeg vil oppfordre alle som irriterer seg, til å gå inn på Din Side hos selskapet, og avlyse samtykket til elektronisk kommunikasjon. Da vil du stå mye sterkere, når det gjelder dokumentasjon i en eventuell inkassosak.

2025年10月23日
5つ星のうち1の評価

CREDIPAR DE STELLANTIS DANGER.

CREDIPAR DE STELLANTIS c'est un financement crapuleux, surtout ne pas leur faire confiance si vous
devez acheter une voiture chez un concessionnaire de
Citroën il vont vous mettre en relation pour financer
l'achat de votre voiture. Surtout ne le faites pas, aller
plutôt voir votre banquier ce sera certainement plus sérieux et sécurisant. ( Méfiance avec Citroën )

2025年9月18日

Service honteux et inhumain

Service honteux et inhumain! ils font payer des frais sur des choses qui n'ont jamais eu lieu. Même après avoir tout payé, ils ont pris par eux meme l'argent su mon compte et après remboursement ont gardé 100 kr. honteux!

2025年8月7日

Betalte samme faktura 2 ganger

Betalte samme faktura 2 ganger (begge Kr. 488,-) Jeg sendte en forespørsel om dette, og fikk beskjed om at de hadde oppdaget dette og sendt kr. 388,00 til min konto og selv beholdt kr. 100,- som tilbakebetalingsgebyr. Frekkheten lenge leve....

2025年7月22日

Null kontroll

Fikk inkassovarsel på en faktura som ikke tilhørte meg. Noen andre hadde brukt mitt telefonnummer og credicare sendte faktura til meg. Ingen internkontroll hos dette selskapet.

2025年7月7日

UETISK inkasso

Tragisk. På nettsidene står det at CC jobbar med "etisk inkasso" og "vi ser mennesket bak" - ja, særleg. CC evnar ikkje bruke skjønn eller vise forståing for feil som har oppstått. Er det berre robotar som jobbar der?

2025年7月7日
5つ星のうち1の評価

Her skulle det stått minus uendelig

Her skulle det stått minus uendelig. De evner å sende ut inkassokrav til døde folk, til folk som ikke har vært til påstått legekontor, de skriver ikke hvem lege man skal ha besøkt. De truer og stresser med inkasso. Når man forsøker å rydde i deres ubehageligheter så gidder de ikke svare, de bryr seg ikke med å ta telefonen engang men de legger bare på røret. Dette er en bedrift som burde saksøkes for å forstyrre privatlivets fred og orden, for å tulle til med personverndata og svindle folk for penger fordi mange kan bli å betale urettsmessige krav for å unngå inkasso... men dette firma kan man risikere at de ikke registrerer at du har betalt og du får inkasso likevel....

2025年6月13日

Svindlere

Svindlere. Sendte klage på et feilaktig inkassokrav. Helt umulig å få noen respons fra de, så måtte bare betale for å ikke få enda flere gebyrer.

2025年6月2日
5つ星のうち1の評価

Shocking and unethical practices.

Their online system seems very floored, difficult to navigate and it froze when I was trying to pay 379kr. I received no notification of my payment so I thought it hadn’t gone through.

Therefore I ended up paying through my bank instead. However in the end that meant I paid twice.

They refunded some money but took out 100kr as their fee. So that was 25% of the total bill.

I have been in contact with them to no avail. They take no responsibility for dodgy website and say they need 100kr because it costs them that much in admin fees to return my own money.

I am discussing the issue with Forbrukerrådet and they said they have an extreme number of complaints and cases involving this company.

I am going to try and avoid them but very hard when doctor clinics use them and there is no choice.

This is a warning to others to stay away from them if you can.

2025年3月28日

Unødvendig vanskelig å betale

Jeg synes de gjør det unødvendig vanskelig å betale.

1. Det fungerer ikke å betale med Apple Pay på automaten deres.
2. Ingen støtte for Vipps
3. Har ikke eFaktura

Meldinger kommer i Digipost. Det er ikke et sted jeg sjekker veldig ofte.

Det virker litt som om dette gjøres unødvendig vanskelig for at dere skal tjene mer på gebyrer.

Jeg får stort sett aldri en purring eller inkassokrav fra noe annet sted, da alle andre gir meg mulighet til å betale med en gang eller sender kravet som eFaktura rett inn i Vipps / Nettbank. Da er det null problem å betale.

2025年6月13日

Ren svindel

Ren svindel. De sender ut sms med betalingskrav til personer som er +80 år kl. 1020 en lørdag. Med betalingsfrist på 48 timer. Hvis en ikke betaler innen fristen, sender de faktura med eget fakturagebyr. Lørdag er det ikke mulig å komme gjennom på kundeservice. Og når mandagen kommer og foreldrene mine har ventet noen timer på å komme gjennom på kundeservice med 40 andre i kø, har en passert 48 timer. Burde vært mulig å gi null stjerner.

2025年5月26日
5つ星のうち1の評価

Skulle gått an å gi minus i stjerner

Skulle gått an å gi minus i stjerner! Sender regning til inkasso uten å i det hele tatt sende ut verken regning eller inkassovarsel. Men de påstår de har gjort det uten at det står registrert på mine sider. Svarer med svada at dersom ikke regningen har kommet i retur til dem anser de den som mottatt og jeg må betale omkostninger på regninger de ikke ei gang har sendt meg! Kjenner jeg koker!!!

2025年5月5日

レビューの対象になっている企業の方へ