ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har haft otaliga mailkonversationer med Credifi sista mÃ¥naderna. Jag har en uppsagd kredit och beloppet dÀr kan jag inte betala hela summan pÃ¥. Jag bad dÃ¥ att fÃ¥ deras bankgiro gör att delbetala e... ãã£ãšèŠã
Se upp med Credifi ! De undanhÃ¥ller mycket viktig information dÃ¥ det gÀller Ã¥terbetalning de nÀmner inte att Ã¥terbetalningstiden inte fast utan den kan vara vilken dag som helst mellan den 1:a och 31... ãã£ãšèŠã
AnmÀld lÃ¥neföretagen credifi till Konsumentverket eller AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN) ! Tog ett lÃ¥n pÃ¥ 5000kr totalt belopp vid första betalning tillfÀlligt första mÃ¥naden betalade jag in 350... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag har haft en vÀldigt dÃ¥ligâŠ
Jag har haft en vÀldigt dÃ¥lig upplevelse av Credifi.se. Jag lÃ¥nade 20000kr och betalade tvÃ¥ fakturor â den första pÃ¥ 2500 kr och den andra pÃ¥ 3700 kr. Trots detta visar deras system efter uppdatering att min totala skuld Àr uppe i hela 19 000 kr, vilket kÀnns helt orimligt och oacceptabelt.
Det hÀr Àr enligt mig rent av idiotiskt och vÀldigt otydligt. Jag upplever att kostnaderna ökar utan rimlig förklaring, och det kÀnns som att man som kund inte har någon kontroll alls över skulden.
Jag kan absolut inte rekommendera Credifi.se till någon. Var vÀldigt försiktig innan du lånar hÀr.
Jag rekommenderar att inte låna hÀr
Jag rekommenderar att inte låna hÀr! De Àr bedragare på riktigt.
Se upp med Credifi !
Se upp med Credifi !
De undanhåller mycket viktig information då det gÀller återbetalning de nÀmner inte att återbetalningstiden inte fast utan den kan vara vilken dag som helst mellan den 1:a och 31:e I månaden. Och att det ej tar någon som helst hÀnsyn till om du får lönen efter förfallodagen i vÀrsta fall kan förfallodagen bli så att det kan vara upp till 2 till 3 veckor kvar till lön som du betalar dyr rÀnta för. Och de gör inget för att hjÀlpa till med att Àndra någon tidsplan så det passar med löneutbetalningen.
Varning för Credifi!
Jag har haft otaliga mailkonversationer med Credifi sista månaderna. Jag har en uppsagd kredit och beloppet dÀr kan jag inte betala hela summan på. Jag bad då att få deras bankgiro gör att delbetala ett belopp (4.000:-) Efter telsamtal med dom idag 23/1-26 så skulle jag maila kvittens på betalningen. Har nu gjort det och mailat att det Àr gjort. Jag får då svar att jag fortfarande Àr skyldig högsta beloppet. Verkar som att dom har automatutskick. Nu vet jag inte vad som hÀnder med dom 4.000:- jag betalat!!
AnmÀld lÃ¥neföretagen credifi tillâŠ
AnmÀld låneföretagen credifi till Konsumentverket eller AllmÀnna reklamationsnÀmnden (ARN) !
Tog ett lån på 5000kr totalt belopp vid första betalning tillfÀlligt första månaden betalade jag in 3500kr min totalt återstående belopp ska vara 1750kr jag går in kollar står totala belopp 3995kr vart tog min 3500kr vÀgen hur går det ens ihop kollade fakturan för nÀsta månad står dolt avgift 789kr varje månad utöver det rörliga rÀnta nÀsta på 25% upp till 300% Àr ett bedrÀgeri låneföretagen se upp akta dig alla låntagare på credifi anmÀl
Varning
Varning! Kan inte rekommendera någon Credifi/Lumify vet att dem har fler namn men kÀnner dock inte till dem.
Skulle absolut inte rekommendera dem får någon hade ett lån under 30000 hade månadsbetalningar på 8000:-/7500:- etc och givetvis betalningsdatum innan pension,lön etc
Credifi - lån till 497% effektiv rÀnta!!!
HÀr har vi ytterligare ett "SMS-lån" bolag som inte borde få existera. Credifi, ett systerbolag till Lumify och ett av Luma Finans (med Daniel Stenberg i spetsen) ockerbolag lånar ut pengar till utsatta personer utan inkomst till ockerrÀnta. Enligt hemsidan (precis som Lumify) utlovas rÀnta på 22% men den effektiva rÀntan Àr enligt sammanstÀllningen jag fick ta del av Àr på 497%!!! Ja, det framgår alltså att den Àr på 497%! Givetvis rapporteras Àven Credifi till FI och jag hoppas att de vidtar åtgÀrder. Daniel Stenberg skrattar såklart hela vÀgen till banken medan redan utsatta personer får lida rejÀlt. Helt otroligt att det kan gå till så hÀr 2025 med SMS-lån perioden inte alltför långt bak i backspegeln...
Never take a loan from them they areâŠ
Never take a loan from them they are the biggest scammers!
Kan bekrÀfta tidigare inlÀgg
Kan bekrÀfta tidigare inlÀgg. Sök alla tÀnkbara alternativ innan ni tar ett lån från dessa. Då menar jag alla.
SÀmsta trÀsket att fastna i
Gör er sjÀlva en tjÀnst och fastna aldrig någonsin i detta hemska trÀsk! Påminnelseavgifter, dröjsmålsrÀnta och inkassoavgifter tillkommer direkt. De gör absolut 0 för att hjÀlpa sina kunder. Ska betala av så fort som möjligt och aldrig någonsin mer komma i nÀrheten. Gör det du med.
Håll er borta från detta företag!
Håll er borta från detta (och alla dotters företag: Lumify, Binly, Tomly etc).
Tar ut skyhöga rÀntor och avgifter (fast det idag Àr olagligt, efter den 1 mars 2025).
Ringer, smsar och skickar mail redan dagen efter förfallodatumet och fortsÀtter varje dag tills pengarna har registrerats.
Liknar inget annat Àn lånehajar/ maffia!!!
Hotar med inkasso och kronofogden redan innan betaldatumet förfallit.
Helt orimliga att ha och göra med.
HÃ¥ll er lÃ¥ngt borta frÃ¥n dessa företagâŠ
Betalade av hela min skuld 6 dagar försent och fick då 1795kr i avgift för att jag ingått i ett avtal om avbetalningsplan??? VÀgrar att skriva av avgiften och hotar med inkasso och kronofogden igen.
Så fruktansvÀrt oseriöst företag.
Kommer att anmÀla detta till finansinspektionen och KonsumentverketâŠ
Varning âŒïž varning â ïž.
Varning âŒïž varning â ïž.
Ta aldrig lån från de Àr största bedragare
Utelåst utan hjÀlp i sikte...
Ã
ngrar det jag skrev tidigare. KundtjÀnst har fortfarande inte skickat pappersfaktura trots att jag uttryckligen bad om det. Vill bara betala av det hÀr nu.
DOCK! SÃ¥ har du tryckt pÃ¥ begÀran att Ã¥terstÀlla lösenord vid inloggning sÃ¥ blir du utelÃ¥st och kan inte logga in. Ã
terstÀllningsmail dyker aldrig upp trots att man stÀnger av spamfilter och ber dem som Àger maildomÀnen att se om de fått in någon trafik.
Vid mailkontakt med credifi så får man samma standardiserade ai-liknande svar som egentligen inte svarar på ens fråga eller begÀran.
Så nu nÀr du Àr utelåst från ditt konto finns det inget sÀtt att komma åt det igen så lÀnge du inte kan få återstÀllningsmailet och det finns inget credifi kan göra åt saken. Du kan inte logga in via bank-id eller liknade som 99,9% av alla andra kreditgivare låter en göra.
Det som följer på det Àr mail och sms-påminnelser om att ditt belopp förfallit, och att man måste logga in på sina sidor för att betala. Hem i brevlådan kommer en påminnelse med och nummer och belopp men inget bg-nummer. Utan det står att man ska logga in på sina sidor för att betala.
KundtjÀnsten var inte hjÀlpsam och sa att de skulle skicka hem faktura som fortfarande inte har kommit. Dock så tycker jag det Àr ytterst oseriöst att man med en axelryckning nu bara konstaterar att jag Àr utelåst och så Àr det med det. Inte kan de skicka hem en återstÀllningskod, inte heller via sms eller manuellt i mailvÀxlingen man Àndå har haft till den registrerade mailen.
Jag skulle inte rekommendera någon att anvÀnda deras tjÀnster enbart baserat på detta tyvÀrr. Jag var nöjd fram till jag blev utelåst och riskerar betalningsanmÀrkning trots att jag gjort allt i min makt för att betala och har skött mina betalningar felfritt hela livet.
ð¡ dummer
Rekommenderar absolut inte. Mitt konto Àr låst utan anledning trots att jag har inga krediter hos de!
Idioter
Dyrt ,otrevlig kundtjÀnst
Dyrt ,otrevlig kundtjÀnst
Som inte ens vet om de Àr lumify eller credifi kund
Omöjliga att prata med om Àndra betal datum
GÃ¥r inte att skjuta fram i 2 dagar
Inkasso kommer direkt man inte betalar rÀtt datum
Riktigt dåligt bemötande
Riktigt dåligt bemötande. Hemsidan och dess återstÀllnings funktion för lösenord fungerar ej, deras betalningstjÀnst går ej att logga in med. Inget fel på kundens sida. Kodat av sommarjobbare - helt enkelt en vÀrdelös tjÀnst! Kontakta Konsumentverket samt skicka in ett mail till Finansinspektionen.
Detta bolag som går under Luma Finans AB borde ej få existera! AnmÀl!
Största bedrÀgeri bolag
Största bedrÀgeri bolag
Jag har ett lÃ¥n pÃ¥ 40.000 kr jag jag betalade in fakturan pÃ¥ 12 tusen efter en dag uppdateras hemsidan att jag har skuld 36 tusen var gick 12 tusen dÃ¥ plus kan inte göra uttag fattar noll hur dom rÀknar jag för lön den 25e och deras faktura ligger den 19e varje gÃ¥ng man betalar minskar datumet fattar inte jÀvlas ni med oss eller vadÃ¥ plus eran kund service jag tycker ni borde lÀgga ner den Ànda saken dom sÀger tyvÀrr vi kan inte varför har ni kundservice dÃ¥. Ã
ngrar den dagen jag behövde låna från er
Jag fick ett lån på 6000 kr
Jag fick ett lån på 6000 kr. Efter 3 mån var halva lånet betalat. ca 1500 kr per månad. Nu månad 4 Àr lånet högre efter inbetalningar, Àn beloppet jag lånade. jag Àr pensionÀr, får pension den 19 som i Maj Àr på en Söndag.Dessutom Àndrar dom datum hela tiden, som ligger 2-3 dagar före min pension. Dom Àndrar betalplanen varje månad. Bedragare
Konstig ansökan dÀr man fÃ¥r ett mejlâŠ
Konstig ansökan dÀr man får ett mejl dÀr det står "Din ansökan om ett lån har godkÀnts" Sedan om man kompletterar uppgifter så godkÀndes inte ansökan? Snacka om missvisande. Låna inte hÀr.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ