Crédit agricole SA レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Miesiąc temu zaciągnąłem poÅŒyczkę w Credit Agricole na kwotę 50 tys. Zdarzyłem spłacić jedną ratę i do spłaty pozostało 49 tys. Tak się ÅŒycie potoczyło, ÅŒe poÅŒyczkę mogłem spłacić po miesiącu. Nie doś... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Obsługa klienta jest dramatyczna. Masz problem ? Radź sobie z nim sam. Komunikacja z bankiem fatalna. Rozmowy telefoniczne wyglądają jak za karę, czat dramatyczny. Cokolwiek tylko i wyłącznie w pla... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Very, very bad experience because of Ms Marzena Górska in Bytom. The customer service of this bank worker is horrible. She shouted at me every time when I was there. She didn't respect me and the fac... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Sama obsługa w oddziałach rewelacja, Doradzili, wytłumaczyli wszystko pięknie na 6+, ale no czegoś nie rozumiem, bo posiadając konto w ich banku oraz kredyt który spłacam, teÅŒ jest z ich banku. ( raty... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行
  2. 金融コンサルタント
  3. 投資サヌビス
  4. 非銀行系金融サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Le site Finance et actionnaires de ce groupe bancaire. Présentation d'informations et d'actualités financiÚres, des métiers, d'un espace actionnaires, du cours de l'action en temps réel, de communiqués de presse. (Paris: 4507)

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 101ä»¶

レビュヌを曞く

Zdecydowanie odradzam ten bank

Zdecydowanie odradzam ten bank. Reklamacje - trzeba sobie robić screeny. Aplikacja beznadziejna, nieczytelna, nielogiczna, autoryzacja skanami to poraÅŒka, wiedza o ochronie danych osobowych ÅŒadna. Zabezpieczenie dot wysyłania skanów - do dziś nie mam informacji co się ze skanami stało, wysłane i ... . Odpowiedzi są co najmniej wymijające.... Å»enada i tyle, nigdy więcej

2026幎7月10日
5぀星のうち1の評䟡

Niestety bank którego w ÅŒadnym wypadku

Niestety bank którego w ÅŒadnym wypadku nie mogę dalej polecić. Pracownik w banku był bardzo uprzejmy...ale nic nie załatwiłem. Aby załoÅŒyć konto potrzebny jest polski dowód osobisty albo paszport którego nie mam....europejski dowód toÅŒsamości nie jest w systemie akceptowany. Czułem się zdyskryminowany w tej,,elitarnej,,placówce dla tubylcow. Pomieszane z poplątaniem...takiego czegoś nie rozumiem i nie widziałem.

2026幎7月9日

Agence de Castres Malroux

Agence de Castres Malroux : Entre incompétence et pratiques douteuses.

Je rejoins les nombreux avis pointant du doigt une gestion désastreuse. Mon expérience avec cette agence est un cas d'école de ce qu'il ne faut pas faire.

Les faits sont graves :
Signature sur documents vierges : Contraint de me déplacer en agence sous prétexte que le distanciel était impossible, j'ai été accueilli par un agent qui ne m'avait jamais vu, sans vérification d'identité, me faisant signer des formulaires... intégralement vierges.

Opacité totale : Malgré mes demandes répétées, je n'ai reçu aucune copie des documents signés, ni en agence, ni lors de la visite de la directrice à mon domicile.

Contradictions de la direction : La directrice, venue à mon domicile pour "rattraper" la situation, a prétendu que j'avais signé au "mauvais endroit" alors qu'elle soutenait au téléphone qu'il s'agissait d'une "signature complémentaire". Ce manque de cohérence confirme l'improvisation totale.

Blocages injustifiés : Mes comptes ont été bloqués sans explication préalable, m'exposant à des impayés de loyer, pour une prétendue erreur de courrier dont je n'ai jamais eu la preuve.

Si les virements ont fini par être débloqués suite à ma pression, le dossier reste une zone d'ombre totale. Je n'ai aucune trace écrite de la clÎture du compte joint ni de ce que j'ai réellement signé sous la pression.

C'est une gestion qui manque cruellement de transparence et de professionnalisme. Entre l'incompétence de certains agents d'accueil et le mépris de la direction, cette agence semble fonctionner en dehors des rÚgles bancaires élémentaires.

J'exige la transmission sans délai de l'ensemble des copies des documents que j'ai signés.

Je ne recommande absolument pas cette agence. Fuyez si vous cherchez une banque fiable.

2026幎6月10日

Jakbym mógł to dałbym 0,5

Jakbym mógł to dałbym 0,5. Z reguły omijam banki promowane przez celebrytów ale wziąłem udział w promocji na zniÅŒkę na OC w formie cashbacków przez 10 miesięcy.
Niestety tylko jeden cashback został poprawnie wypłacony. Co miesiąc muszę kontaktować się z bankiem i składać reklamację licząc, ÅŒe łaskawie zostanie rozpatrzona a cashback przyznany.

Wniosek? bank ÅŒeruje na klientach licząc, ÅŒe nie zauwaŌą, ÅŒe brakuje bonusa. To jest bardzo niefajne zagranie z ich strony!

Druga sprawa to tabela opłat i prowizji. SMS potwierdzający przelew kosztuje... 7zł? w 2026 roku??

Proszę omijać ten bank szerokim łukiem lub bardzo uwaÅŒnie czytać warunki umów i sprawdzać ustawienia aplikacji

2026幎7月7日
5぀星のうち1の評䟡

Najgorszy bank jeśli chodzi o klienta z

Najgorszy bank jeśli chodzi o klienta z windykacja. Nie chcą się dogadać w kwestii polubownej na całym etapie postępowania. 5 letni wpis w BIK zgodny z prawem bankowym . A przecieÅŒ bank mógłby usunąć taki wpis jednym kliknięciem ÅŒeby klient mógł budować swoją zdolność kredytową od nowa

2026幎6月11日

Uwaga na ten bank!!!

bank zablokował środki na koncie starszej osoby bez próby nawiązania kontaktu telefonicznego z powodu nieuaktualnienia dokumentów przez nieÅŒyjącego współposiadacza rachunku. Z powodu blokady nie zostało na czas opłacone ubezpieczenie.

2026幎5月18日
5぀星のうち5の評䟡

Depuis 30 ans au C-A dont 25 ans à

Depuis 30 ans au C-A dont 25 ans à l’agence d’Arcachon où j’ai été reçu ce matin par ma nouvelle conseillÚre banquaire récemment arrivée sur cette agence..
Mme C.Clara..je ne peux que souligner sa qualité d’accueil ainsi que son écoute..ses grandes compétences car elle m’a déjà traitée..avec succÚs..un dossier épineux..avec un grand respect de ma personne.
Des qualités devenues trÚs rare aujourd’hui..que je voulais mettre en avant..c’est véritablement une perle dans le secteur banquaire où elle fera une belle carriÚre sans aucun doute si les hiérarchies savent reconnaître toutes ses belles valeurs professionnelles..
Je suis vraiment reconnaissante à Mme C.Clara..
Bonne continuation.
Mme Mallet Claudine d’Arcachon.

2026幎5月28日

Incompétence GAILLARD

Mon épouse désire "entrer" sur son compte, qui n'a jamais été en découvert d'une part et d'autre part celui ci est ouvert de les années 1970. TrÚs mécontent de leur service. Alors qu'ils ont dit que le compte de mon épouse était débloqué ( par suite d'une fraude) or celui ne peut pas être actif sur internet. je ne conseille pas l'agence de GAILLARD (Haute Savoie) qui fait preuve d'incompétence en milieu bancaire. il y a trop de changement et les jeunes qui travaillent ne connaissent rien en milieu bancaire. A revoir

2026幎5月19日

Miara się przebrała

Miara się przebrała, przymykałam oko na to co robią z klientem.Aktualizacja danych i blokada na koncie, patrzysz W aplikacji a tam środków 0, wiedząc ÅŒe pieniędzy na koncie są i taki incydenty co kilka miesięcy.
Absurd za absurdem kosztem klienta.

2026幎5月7日
5぀星のうち1の評䟡

Drogie opłaty i prowizje za uÅŒytkowanie

Drogie opłaty i prowizje za uÅŒytkowanie konta (10 zł miesięcznie, jeśli nie otrzymujesz na konto ustalanej przez bank kwoty przelewu) oraz za uÅŒytkowanie karty (równieÅŒ 10 zł !). No i równieÅŒ usługa SMS o informowaniu o wpływach na rachunek 7 zł. To jest bank? Złodziejstwo. Tym bardziej, ÅŒe jestem osobą prawnie niepełnosprawną i ÅŒyję na zasiłku, której wpłata nie przekracza kwoty przelewu ustalonej przez owy bank. Z jakiej racji pobierają mi taką kwotę? Pora szukać innego banku.

2026幎5月4日
5぀星のうち1の評䟡

Bardzo mi się nie podoba

Bardzo mi się nie podoba, ÅŒe w przypadku kredytu konsumenckiego nie przychodzi ÅŒadna informacja o opóźnieniu spłaty. Zamiast tego przychodzą jakieś pierdy na maila i w sms, ale nie to co jest istotne. O zapomnieniu dowiaduję się dopiero z Biura Informacji Kredytowej gdzie moja zdolność w tym momencie maleje. Jakoś inne firmy nie mają z tym problemu, nawet wysyłają smsy z linkiem do zapłaty. DRAMAT!!!

2026幎4月30日
5぀星のうち1の評䟡

RównieŌ nie polecam tego banku

RównieÅŒ nie polecam tego banku . Mam zbieg egzekucjibna kacie I bank wykonał przelew do komornika gdzie na kacie jest zbieg egzekucji I komornicy między sobą nie ustalili kto przejmuje zbieg . Jak zadzwoniłem na infolinię Pani zrobiła zgloszenie o wyjaśnienie to dostałem odpowiedź ÅŒe ze względu na błąd systemu bank wygenerował automatycznie przelew na konto komornika . A za kaÅŒdy błąd po stronie banku to odpowiada Bank I oni muszą naprawić błąd i szkodę wyrządzoną zczyli utrata srodkow . I jak im to mówię to oni kazali zlozyc reklamacje na którą mam czekać 30 dni na odpowiedź. To sa zarty z ich strony . Ludzie uciekajcie jak najdalej od tych złodzieji

2026幎4月17日
5぀星のうち3の評䟡

Client depuis 2018

Client depuis 2018 dans la banque familiale, je constate des changements fréquents de conseillers, souvent sans en être informé, en raison d’un fort turn-over. Si c’est une trÚs bonne banque pour les opérations courantes, elle reste en revanche rigide, avec des frais élevés sur l’ensemble de ses produits d’investissement.

2026幎4月26日
5぀星のうち1の評䟡

OPINIA o złodziejskim banku!

OPINIA: Credit Agricole – Finansowy skansen i naciąganie klienta
Ocena: 1/5 ⭐
„Zamykam konto w tym banku po dwóch latach i rzetelnie ostrzegam kaÅŒdego: trzymajcie się od Credit Agricole z daleka, jeśli szanujecie swoje pieniądze. To bank, który ÅŒyje z absurdalnych, archaicznych opłat, które u konkurencji od dawna wynoszą 0 zł.
Brutalna matematyka moich strat:
Co miesiąc bank bez mrugnięcia okiem pobierał z mojego konta 32 PLN za absolutne podstawy:
10 zł – uÅŒytkowanie karty debetowej (absurd!),
10 zł – prowadzenie konta,
7 zł – powiadomienia SMS (w dobie darmowych powiadomień PUSH),
5 zł – opłata za rachunek walutowy.
To rzetelne 384 PLN rocznie wyrzucone w błoto. Za co? Za system, który nic nie oferuje w zamian.
Dodatkowo rzetelnie odradzam ich fundusze inwestycyjne. Obietnice stabilnego i szybkiego wzrostu to czysta manipulacja – po dwóch latach zyski są mizerne, a w połączeniu z kosmicznymi opłatami za konto, rzetelnie wychodzi się na minusie.
Ten bank to naciąganie ludzi na kaÅŒdym kroku. Jeśli nie chcesz fundować bankowi prawie 400 zł rocznie za 'nic', omijaj Credit Agricole szerokim łukiem !

2026幎4月17日

Dramat bank

Dramat bank. mam kilka firm i przez to kilka zakladek na poszczegolne firmy ,na aplikacji w komputerze. od 2miesiecy dzieja sie cyrki. wyrzuca z aplikacji w najmniej spodziewanym momencie. a czasami trzeba sie logowac kilkanascie razy zeby zrobic choć jeden przelew. zglaszane było do doradcy biznesowego,2x na infolinie. i co... odpisali ze poprawili a nic sie nie zmienilo. Wysłałem im pismo ze zglaszam taki problem i i jesli sie nie poprawi w ciagu 45dni to rozwiaze umowe .I nic cisza.Musze poszukac innego banku. Ich informatycy maja klientów w glebokim powaÅŒaniu. SZczerze nie polecam.

2026幎4月16日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ