Kiepski bank. Co roku podnoszÄ opÅaty za prowadzenie konta, za kaÅŒde subkonto walutowe itd. Strasznie duÅŒo sobie teÅŒ liczÄ za pÅacenie kartÄ w obcych walutach, za granicÄ . Suma summarum wychodzi duÅŒo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Crédit Agricole Cergy-le-Haut : simplement des voleurs ! Des frais exorbitants alors que les personnes sont en situation de fragilité financiÚre, mais câest normal. Ils ne répondent plus, bloquent les... ãã£ãšèŠã
MiesiÄ c temu zaciÄ gnÄ Åem poÅŒyczkÄ w Credit Agricole na kwotÄ 50 tys. ZdarzyÅem spÅaciÄ jednÄ ratÄ i do spÅaty pozostaÅo 49 tys. Tak siÄ ÅŒycie potoczyÅo, ÅŒe poÅŒyczkÄ mogÅem spÅaciÄ po miesiÄ cu. Nie doÅ... ãã£ãšèŠã
ObsÅuga klienta jest dramatyczna. Masz problem ? Radź sobie z nim sam. Komunikacja z bankiem fatalna. Rozmowy telefoniczne wyglÄ dajÄ jak za karÄ, czat dramatyczny. Cokolwiek tylko i wyÅÄ cznie w pla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Le site Finance et actionnaires de ce groupe bancaire. Présentation d'informations et d'actualités financiÚres, des métiers, d'un espace actionnaires, du cours de l'action en temps réel, de communiqués de presse. (Paris: 4507)
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aujourd'hui ma maman âgée de 78 ansâŠ
Aujourd'hui ma maman âgée de 78 ans avait rdv pour retirer de l argent d un placement elle a été trÚs mal reçue on a même essayé de l en dissuader.
Elle est sortie du rendez vous trÚs perturbée.
Placer de l'argent vous êtes bien reçue, essayer d en retirer vous serez mal mené. Merci le crédit agricole
Nous sommes trÚs satisfait de notreâŠ
Nous sommes trÚs satisfait de notre conseillÚre , qui es toujours à l'écoute de toute nos demande.
Chryste Panie
Chryste Panie, najgorsza apka z bankow jakie korzystalem, spamowanie mailami o dokumentach w serwisie ktorych nie ma po zalogowniu, studenci stawiali API i strone a wieczorowi aplikacje banku. Kredyty czy inne instrumenty finansowe i ich obsluga na gorszym poziomie jak u konkurencji!
Niestety nie polecam.Brak informacji oâŠ
Niestety nie polecam.Brak informacji o wykonany przelewach,nic nie mozna sprawdzic w czasie wekendu,oplaty ktore bank po cichu w prowadza za prowadzenie konta i karte.Drogie sxybkie przelewy,brak przejrzystosco.Nie polecam.Santander duzo lepszy i tanszy
Brak bonusu promocyjnego, bo nie wiadomo czemu
Reklamacja ciÄ gle nie rozpatrzona dobrze ze robiÅam screeny na rozmowach na czacie, bo nagle dziwnym trafem zniknÄÅy ÅŒeby wypÅaciÄ pieniÄ dze z lokaty na inne konto w normalnym banku czekaÅam 6 dni!!!! No rÄce opadaja, opÅaty za kartÄ której nigdy nie dostalam i to zgÅaszaÅam brak promocji na start, która na czacie pisali co miesiÄ c ÅŒe speÅniam warunki nagle siÄ okazaÅo ÅŒe nie speÅniam
Nie moge sie zalogowac do banku ,nieâŠ
Nie moge sie zalogowac do banku ,nie przychodza smsy. dzwonie na infolinie Pan mi mowi ze nie moze przyjac zgloszenia bo jedno z pytan jest niepoprawne.gdy tÅumacze,ze dziele sie tylko tym ze macie problem na koncie i nie dochodza smsy za co powinien podizkowac i zglosic to technikom, Pan milo odpowiada ze nigdzie nie zglosi bo niepoprawnie sie zweryfikowalem.choc nie uwazam zeby to bylo potrzebne. przenosze sie do innego banku.a to ze nie mozna zadzwonic na infolinie i porozmawiac z czlowiekiem to drugi problem. zenada bank.nie polecam.
I donât recommend their businessâŠ
I donât recommend their business accounts. You canât make a tax transfer in the currency of your choice through the app or online banking, you have to call an advisor. When their system breaks down, you may be unable to pay your taxes on time and risk penalties. In my case, the issue has been ongoing for two days and is still not resolved. I received little to no help from the branch or the hotline, and their IT helpdesk has been slow and unhelpful.
Jest ok z jednym ale
Sama obsÅuga w oddziaÅach rewelacja, Doradzili, wytÅumaczyli wszystko piÄknie na 6+, ale no czegoÅ nie rozumiem, bo posiadajÄ c konto w ich banku oraz kredyt który spÅacam, teÅŒ jest z ich banku. ( raty za sprzÄt ) i dokonaÅem wpÅaty za sprzÄt, a zarówno w aplikacji jak i u nich dalej widnieje status brak spÅaty obecnej raty i juÅŒ mi ponaglenia przysyÅajÄ ... A nie uÅmiecha mi siÄ pÅaciÄ dwa razy tej samej raty
Crédit Agricole centre France ça colleâŠ
Crédit Agricole centre France ça colle pas du tout,
Agence de st Eloy les Mines
Si vous confier un chÚque à votre banque le 14 novembre 2025 elle en est responsable à 100% si elle perd le chÚque la loi artc/1927 elle doit vous créditer la somme du chÚque perdus c'est la loi. vous n'avez pas à vous justifier pour demander lâapplication de la loi.
Et bien non cette banque aujourdâhui le 30/01/2026 refuse de sâexécuter devant cette loi elle joue à mon égard au pot de fer contre le pot de terre .
Attitude encore plus inacceptable car nous sommes sociétaire de la banque et de plus par l'argent que les clients déposent en cette banque fait que nous sommes indirectement leurs employeurs .
J'espÚre que Lâattitude du crédit agricole ne tient pas forcément à l 'ensemble des agences aux niveaux nationale, que ce n'est pas une politique général imposé par le siÚge.
Il y a une grosse difficulté pour entré en contacte avec des responsables,et si vous avez la possibilité de saisir le service réclamation ils vous font attendre 2 mois pour vous dire que vous êtes débouté de votre réclamation car le chÚque était mal libellé OK mais rendez moi le chÚque,mais on la perdus et alors on fait quoi ????.
J'ai saisi le service juridique ( Pacifica ) qui bien que partenaire du crédit agricole mon assuré qu'il ni aurait aucun conflit dâintérêts et qu'il défendrais ma juste cause,dans l'attente d'une solution à ce rocambolesques litige.
Si le problÚme se serait présenté à un artisan avec un chÚque perdus de plusieurs dizaines de millier d'euros il aurait déposé le bilant
DONC pour l'instant fuyez cette banque quand à moi je vais dans les jours qui suivent voir pour changer de banque.
dodatkowe opÅaty za wszystko co siÄ da
Totalnie nieÅŒyciowy bank, masa papierologi, brak moÅŒliwoÅci zaktualizowania dowodu przez aplikacjÄ i tak finalnie trzeba siÄ pojawiÄ w banku, a opÅaty za prowadzenie konta i kaÅŒdÄ
dodatkowÄ
czynnoÅÄ robiÄ
wg widzi mi siÄ, jednego miesiÄ
ca jest innego juŌ nie.
Masakra, kupa problemów i formalnoÅci
Problem z tym bankiem ciÄ g dalszy
Problem z tym bankiem ciÄ g dalszy. Po zablokowaniu konta z powodu braku aktualnego dowodu ojca (jestem wspóÅwÅaÅcicielem konta), po zaktualizowaniu dowodu na stronie banku czyli przesÅaniu skanu dowodu, po 5 dniach roboczych, po czterech telefonach na infoliniÄ i zapewnieniach konsultantów konto jest nadal zablokowane. Dzisiaj dowiedziaÅem siÄ ÅŒe skan dowodu i aktualizacja dowodu do banku nie wpÅynÄÅa, chociaÅŒ potwierdzenie wysÅania danych trzeba potwierdziÄ kodem przez sms. ZÅoÅŒyÅem reklamacjÄ i jeszcze raz przesÅaÅem aktualizacjÄ danych na których rozpatrzenie bank ma raz 5 dni a raz usÅyszaÅem ÅŒe 7 dni. Zero profesjonalizmu, zero empatii, baÅagan i odsyÅanie do przepisów a starszy schorowany czÅowiek który juÅŒ siÄ samodzielnie nie porusza jest przeszÅo miesiÄ c bez Årodków do ÅŒycia. NIE POLECAM tego banku, omijajcie szerokim Åukiem
Nie polecam lokat w tym banku
Nie polecam lokat w tym banku. ChoÄ oferta na start wyglÄ da zachÄcajÄ co, przy próbie zamkniÄcia i wypÅaty Årodków pojawiajÄ siÄ ukryte koszty. W moim przypadku bank naliczyÅ aÅŒ 7 zÅ za jeden SMS autoryzacyjny, To nieakceptowalna praktyka i brak transparentnoÅci wobec klienta.
Nie polecam.ZaÅwiadczenie o posiadaniuâŠ
Nie polecam.ZaÅwiadczenie o posiadaniu kredytu potrzebne do sÄ du szÅo z centrali trzy tygodnie(drogÄ elektronicznÄ ) i jeszcze musiÅem za to zapÅaciÄ 50 PLN -ich klient.Åmiech na sali.ByÅem akurat w sklepie i chciaÅem wziÄ ÅÄ ekspres do kawy na raty zero procent bo tak wygodniej niÅŒ wydawaÄ od razu 3000 .Mimo ,ÅŒe posiadam wiÄcej niÅŒ 50000 pln na ich koncie i nie mam karty kredytowej weryfikacja NEGATYWNA. Inny bank od rÄki daÅ. Jak najszybciej wycofuje wszelkie Årodki i jak najdalej od nich za takie traktowanie.
zamówiÅam duplikat karty (poprzedniÄ âŠ
zamówiÅam duplikat karty (poprzedniÄ zabraÅ bankomat i nie oddaÅ) w dniu 30.11.2025. DziÅ jest 18.12.2025 i nadal nie mam karty. Trzy tygodnie czekam, jest przed ÅwiÄtami a ja bez karty. Ale oczywiÅcie, pieniÄ dze za wyprodukowanie wziÄli.
Najgorszy bank jaki moÅŒe byÄ
Najgorszy bank jaki moÅŒe byÄ, juÅŒ od tygodnia nie mogÄ rozlokowaÄ Årodki na koncie, zero odpowiedzi od banku. Nie polecam.
nie polecam
proszÄ nie sugerowaÄ siÄ tzw stronami 'zapleczówkami' - gdzie CA sam sobie przybija 'piÄ tkÄ' ÅŒe jest to taki fajny nowoczesny bank. nie polecam, jest kilka powodów, szkoda siÄ rozpisywaÄ bardziej niÅŒ pozostaÅe opinie w tym serwisie... najgorszy bank z jakim miaÅem okazje wspóÅpracowaÄ.
Blokada konta bez uprzedzenia
Jestem zbulwersowana politykÄ wewnÄtrznÄ banku. Od dwóch dni jestem pozbawiona Årodków do ÅŒycia, mam zablokowane WÅASNE ÅRODKI z uwagi na co? AktualizacjÄ danych osobowych które trwajÄ juÅŒ dwa dni robocze i nadal niewiadomo kiedy bÄdÄ odblokowane. ! Jak moÅŒna bez ÅŒadnego uprzedzenia zablokowaÄ konto klientowi ? MÄ ÅŒ równieÅŒ jest klientem i jednoczeÅnie nam obu zablokowano konta! NadmieniÄ, jesteÅmy klientami tego banku od 12 lat i wÅaÅnie nadszedÅ czas to zmieniÄ! Dobrze , ÅŒe mam konta jeszcze w innych bankach lub gotówkÄ, ale nie kaÅŒdy tak ma. Jest to naraÅŒenie na utratÄ zdrowia lub nawet ÅŒycia. Co ma powiedzieÄ osoba, która niema gotówki czy konta w innym banku, a musi wÅaÅnie wykupiÄ leki niezbÄdne do ÅŒycia? Lub ma wizytÄ u lekarza, na którÄ czekaÅa rok i nie moÅŒe jej opÅaciÄ? Cokolwiek, nie moÅŒe kupiÄ poÅŒywienia, zatankowaÄ auto i moÅŒna wymieniaÄ bez przerwy. Nie wspomnÄ, ÅŒe jutro sÄ MikoÅajki i caÅa rodzina mogÅa by zostaÄ bez prezentów ! Wstyd i haÅba !
Pan MichaÅ Puszkarski jest bardzoâŠ
Pan MichaÅ Puszkarski jest bardzo dobrym pracownikiem banku Credit Agricole, jest profesjonalny, ma bardzo dobre podejÅcie do klienta i chÄtnie wrócÄ do oddziaÅu przy ul. KsiÄ ÅŒkowej w Warszawie. Polecam ten oddziaÅ
Brak standardów oczekiwanych od banku europejskiegoâŠ
Nie spotkaÅam siÄ jeszcze z tak niewiarygodnym bankiem, który charakteryzuje siÄ kompletnÄ
indolencjÄ
, bezczelnoÅciÄ
i kompletnym lekcewaÅŒeniem klienta. "Zwabiona" ofertÄ
lokaty (na 3 miesiÄ
ce) oprocentowanej ponad 7% w stosunku rocznym zaÅoÅŒyÅam tam konto co byÅo warunkiem otworzenia lokaty. Zgodnie z ofertÄ
, przed upÅywem miesiÄ
ca od zaÅoÅŒenia lokaty chciaÅam nabyÄ jako produkt banku - kartÄ kredytowÄ
(kredyt do 2000 zÅ przy zarobkach wysokich !) co jest jednym z warunków przyszÅego odnowienia lokaty na 6%. Bank przez 4 dni nie rozpatrywaÅ wniosku - celowo, tak aby upÅynÄ
Å wymagany termin nabycia produktu, miÄdliÅ go bez uzasadnienia, nie zgÅaszajÄ
c jednoczeÅnie co mu ewentualnie brakuje. W ten sposób obraca mojÄ
wysokÄ
kwotÄ
na pierwszej lokacie, wymusiÅ ponadto zaÅoÅŒenie konta na okreÅlonych, narzuconych warunkach, a nastÄpnie z premedytacjÄ
pozbawiÅ mnie w praktyce moÅŒliwoÅci przedÅuÅŒenia lokaty. TraktujÄ to jak oszustwo. Do tego Dyrektor OddziaÅu Warszawa, w sposób niezrozumiaÅy i nieprzyjÄty w normalnych stosunkach urzÄdowych wydzwaniaÅ do mnie na prywatny telefon opowiadajÄ
c jakieÅ dyrdymaÅy, nie zawierajÄ
ce ÅŒadnej logicznej treÅci i niewyjaÅniajÄ
ce w istocie sedna sprawy, zamiast chociaÅŒby mailem lub w aplikacji bankowej, którÄ
równieÅŒ na ÅŒÄ
danie banku otworzyÅam, zamieÅciÄ stosownÄ
decyzjÄ z jej uzasadnieniem. Przestrzegam przed tym bankiem. Klienta majÄ
za nic, arogancja, indolencja i caÅkowite lekcewaÅŒenie. Nie trzeba nam takich banków w naszej Polsce.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã