Crédit agricole SA レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kiepski bank. Co roku podnoszą opłaty za prowadzenie konta, za kaÅŒde subkonto walutowe itd. Strasznie duÅŒo sobie teÅŒ liczą za płacenie kartą w obcych walutach, za granicą. Suma summarum wychodzi duÅŒo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Crédit Agricole Cergy-le-Haut : simplement des voleurs ! Des frais exorbitants alors que les personnes sont en situation de fragilité financiÚre, mais c’est normal. Ils ne répondent plus, bloquent les... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Miesiąc temu zaciągnąłem poÅŒyczkę w Credit Agricole na kwotę 50 tys. Zdarzyłem spłacić jedną ratę i do spłaty pozostało 49 tys. Tak się ÅŒycie potoczyło, ÅŒe poÅŒyczkę mogłem spłacić po miesiącu. Nie doś... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Obsługa klienta jest dramatyczna. Masz problem ? Radź sobie z nim sam. Komunikacja z bankiem fatalna. Rozmowy telefoniczne wyglądają jak za karę, czat dramatyczny. Cokolwiek tylko i wyłącznie w pla... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行
  2. 金融コンサルタント
  3. 投資サヌビス
  4. 非銀行系金融サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Le site Finance et actionnaires de ce groupe bancaire. Présentation d'informations et d'actualités financiÚres, des métiers, d'un espace actionnaires, du cours de l'action en temps réel, de communiqués de presse. (Paris: 4507)

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 101ä»¶

レビュヌを曞く

Aujourd'hui ma maman âgée de 78 ans

Aujourd'hui ma maman âgée de 78 ans avait rdv pour retirer de l argent d un placement elle a été trÚs mal reçue on a même essayé de l en dissuader.
Elle est sortie du rendez vous trÚs perturbée.
Placer de l'argent vous êtes bien reçue, essayer d en retirer vous serez mal mené. Merci le crédit agricole

2026幎2月19日

Chryste Panie

Chryste Panie, najgorsza apka z bankow jakie korzystalem, spamowanie mailami o dokumentach w serwisie ktorych nie ma po zalogowniu, studenci stawiali API i strone a wieczorowi aplikacje banku. Kredyty czy inne instrumenty finansowe i ich obsluga na gorszym poziomie jak u konkurencji!

2026幎2月14日
5぀星のうち1の評䟡

Brak bonusu promocyjnego, bo nie wiadomo czemu

Reklamacja ciągle nie rozpatrzona dobrze ze robiłam screeny na rozmowach na czacie, bo nagle dziwnym trafem zniknęły ÅŒeby wypłacić pieniądze z lokaty na inne konto w normalnym banku czekałam 6 dni!!!! No ręce opadaja, opłaty za kartę której nigdy nie dostalam i to zgłaszałam brak promocji na start, która na czacie pisali co miesiąc ÅŒe spełniam warunki nagle się okazało ÅŒe nie spełniam

2026幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Nie moge sie zalogowac do banku ,nie

Nie moge sie zalogowac do banku ,nie przychodza smsy. dzwonie na infolinie Pan mi mowi ze nie moze przyjac zgloszenia bo jedno z pytan jest niepoprawne.gdy tłumacze,ze dziele sie tylko tym ze macie problem na koncie i nie dochodza smsy za co powinien podizkowac i zglosic to technikom, Pan milo odpowiada ze nigdzie nie zglosi bo niepoprawnie sie zweryfikowalem.choc nie uwazam zeby to bylo potrzebne. przenosze sie do innego banku.a to ze nie mozna zadzwonic na infolinie i porozmawiac z czlowiekiem to drugi problem. zenada bank.nie polecam.

2026幎2月4日
5぀星のうち1の評䟡

I don’t recommend their business

I don’t recommend their business accounts. You can’t make a tax transfer in the currency of your choice through the app or online banking, you have to call an advisor. When their system breaks down, you may be unable to pay your taxes on time and risk penalties. In my case, the issue has been ongoing for two days and is still not resolved. I received little to no help from the branch or the hotline, and their IT helpdesk has been slow and unhelpful.

2026幎1月29日
5぀星のうち3の評䟡

Jest ok z jednym ale

Sama obsługa w oddziałach rewelacja, Doradzili, wytłumaczyli wszystko pięknie na 6+, ale no czegoś nie rozumiem, bo posiadając konto w ich banku oraz kredyt który spłacam, teÅŒ jest z ich banku. ( raty za sprzęt ) i dokonałem wpłaty za sprzęt, a zarówno w aplikacji jak i u nich dalej widnieje status brak spłaty obecnej raty i juÅŒ mi ponaglenia przysyłają... A nie uśmiecha mi się płacić dwa razy tej samej raty

2026幎1月30日

Crédit Agricole centre France ça colle

Crédit Agricole centre France ça colle pas du tout,
Agence de st Eloy les Mines
Si vous confier un chÚque à votre banque le 14 novembre 2025 elle en est responsable à 100% si elle perd le chÚque la loi artc/1927 elle doit vous créditer la somme du chÚque perdus c'est la loi. vous n'avez pas à vous justifier pour demander l’application de la loi.
Et bien non cette banque aujourd’hui le 30/01/2026 refuse de s’exécuter devant cette loi elle joue à mon égard au pot de fer contre le pot de terre .
Attitude encore plus inacceptable car nous sommes sociétaire de la banque et de plus par l'argent que les clients déposent en cette banque fait que nous sommes indirectement leurs employeurs .
J'espÚre que L’attitude du crédit agricole ne tient pas forcément à l 'ensemble des agences aux niveaux nationale, que ce n'est pas une politique général imposé par le siÚge.
Il y a une grosse difficulté pour entré en contacte avec des responsables,et si vous avez la possibilité de saisir le service réclamation ils vous font attendre 2 mois pour vous dire que vous êtes débouté de votre réclamation car le chÚque était mal libellé OK mais rendez moi le chÚque,mais on la perdus et alors on fait quoi ????.
J'ai saisi le service juridique ( Pacifica ) qui bien que partenaire du crédit agricole mon assuré qu'il ni aurait aucun conflit d’intérêts et qu'il défendrais ma juste cause,dans l'attente d'une solution à ce rocambolesques litige.
Si le problÚme se serait présenté à un artisan avec un chÚque perdus de plusieurs dizaines de millier d'euros il aurait déposé le bilant
DONC pour l'instant fuyez cette banque quand à moi je vais dans les jours qui suivent voir pour changer de banque.

2026幎1月30日
5぀星のうち1の評䟡

dodatkowe opłaty za wszystko co się da

Totalnie nieÅŒyciowy bank, masa papierologi, brak moÅŒliwości zaktualizowania dowodu przez aplikację i tak finalnie trzeba się pojawić w banku, a opłaty za prowadzenie konta i kaÅŒdą dodatkową czynność robią wg widzi mi się, jednego miesiąca jest innego juÅŒ nie.
Masakra, kupa problemów i formalności

2025幎12月31日
5぀星のうち1の評䟡

Problem z tym bankiem ciąg dalszy

Problem z tym bankiem ciąg dalszy. Po zablokowaniu konta z powodu braku aktualnego dowodu ojca (jestem współwłaścicielem konta), po zaktualizowaniu dowodu na stronie banku czyli przesłaniu skanu dowodu, po 5 dniach roboczych, po czterech telefonach na infolinię i zapewnieniach konsultantów konto jest nadal zablokowane. Dzisiaj dowiedziałem się ÅŒe skan dowodu i aktualizacja dowodu do banku nie wpłynęła, chociaÅŒ potwierdzenie wysłania danych trzeba potwierdzić kodem przez sms. ZłoÅŒyłem reklamację i jeszcze raz przesłałem aktualizację danych na których rozpatrzenie bank ma raz 5 dni a raz usłyszałem ÅŒe 7 dni. Zero profesjonalizmu, zero empatii, bałagan i odsyłanie do przepisów a starszy schorowany człowiek który juÅŒ się samodzielnie nie porusza jest przeszło miesiąc bez środków do ÅŒycia. NIE POLECAM tego banku, omijajcie szerokim łukiem

2026幎1月19日
5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam lokat w tym banku

Nie polecam lokat w tym banku. Choć oferta na start wygląda zachęcająco, przy próbie zamknięcia i wypłaty środków pojawiają się ukryte koszty. W moim przypadku bank naliczył aÅŒ 7 zł za jeden SMS autoryzacyjny, To nieakceptowalna praktyka i brak transparentności wobec klienta.

2026幎1月15日

Nie polecam.Zaświadczenie o posiadaniu

Nie polecam.Zaświadczenie o posiadaniu kredytu potrzebne do sądu szło z centrali trzy tygodnie(drogą elektroniczną) i jeszcze musiłem za to zapłacić 50 PLN -ich klient.Śmiech na sali.Byłem akurat w sklepie i chciałem wziąść ekspres do kawy na raty zero procent bo tak wygodniej niÅŒ wydawać od razu 3000 .Mimo ,ÅŒe posiadam więcej niÅŒ 50000 pln na ich koncie i nie mam karty kredytowej weryfikacja NEGATYWNA. Inny bank od ręki dał. Jak najszybciej wycofuje wszelkie środki i jak najdalej od nich za takie traktowanie.

2026幎1月1日

nie polecam

proszę nie sugerować się tzw stronami 'zapleczówkami' - gdzie CA sam sobie przybija 'piątkę' ÅŒe jest to taki fajny nowoczesny bank. nie polecam, jest kilka powodów, szkoda się rozpisywać bardziej niÅŒ pozostałe opinie w tym serwisie... najgorszy bank z jakim miałem okazje współpracować.

2025幎12月8日

Blokada konta bez uprzedzenia

Jestem zbulwersowana polityką wewnętrzną banku. Od dwóch dni jestem pozbawiona środków do ÅŒycia, mam zablokowane WŁASNE ŚRODKI z uwagi na co? Aktualizację danych osobowych które trwają juÅŒ dwa dni robocze i nadal niewiadomo kiedy będą odblokowane. ! Jak moÅŒna bez ÅŒadnego uprzedzenia zablokować konto klientowi ? MÄ…ÅŒ równieÅŒ jest klientem i jednocześnie nam obu zablokowano konta! Nadmienię, jesteśmy klientami tego banku od 12 lat i właśnie nadszedł czas to zmienić! Dobrze , ÅŒe mam konta jeszcze w innych bankach lub gotówkę, ale nie kaÅŒdy tak ma. Jest to naraÅŒenie na utratę zdrowia lub nawet ÅŒycia. Co ma powiedzieć osoba, która niema gotówki czy konta w innym banku, a musi właśnie wykupić leki niezbędne do ÅŒycia? Lub ma wizytę u lekarza, na którą czekała rok i nie moÅŒe jej opłacić? Cokolwiek, nie moÅŒe kupić poÅŒywienia, zatankować auto i moÅŒna wymieniać bez przerwy. Nie wspomnę, ÅŒe jutro są Mikołajki i cała rodzina mogła by zostać bez prezentów ! Wstyd i hańba !

2025幎12月3日
5぀星のうち1の評䟡

Brak standardów oczekiwanych od banku europejskiego

Nie spotkałam się jeszcze z tak niewiarygodnym bankiem, który charakteryzuje się kompletną indolencją, bezczelnością i kompletnym lekcewaÅŒeniem klienta. "Zwabiona" ofertą lokaty (na 3 miesiące) oprocentowanej ponad 7% w stosunku rocznym załoÅŒyłam tam konto co było warunkiem otworzenia lokaty. Zgodnie z ofertą, przed upływem miesiąca od załoÅŒenia lokaty chciałam nabyć jako produkt banku - kartę kredytową (kredyt do 2000 zł przy zarobkach wysokich !) co jest jednym z warunków przyszłego odnowienia lokaty na 6%. Bank przez 4 dni nie rozpatrywał wniosku - celowo, tak aby upłynął wymagany termin nabycia produktu, międlił go bez uzasadnienia, nie zgłaszając jednocześnie co mu ewentualnie brakuje. W ten sposób obraca moją wysoką kwotą na pierwszej lokacie, wymusił ponadto załoÅŒenie konta na określonych, narzuconych warunkach, a następnie z premedytacją pozbawił mnie w praktyce moÅŒliwości przedłuÅŒenia lokaty. Traktuję to jak oszustwo. Do tego Dyrektor Oddziału Warszawa, w sposób niezrozumiały i nieprzyjęty w normalnych stosunkach urzędowych wydzwaniał do mnie na prywatny telefon opowiadając jakieś dyrdymały, nie zawierające ÅŒadnej logicznej treści i niewyjaśniające w istocie sedna sprawy, zamiast chociaÅŒby mailem lub w aplikacji bankowej, którą równieÅŒ na Ōądanie banku otworzyłam, zamieścić stosowną decyzję z jej uzasadnieniem. Przestrzegam przed tym bankiem. Klienta mają za nic, arogancja, indolencja i całkowite lekcewaÅŒenie. Nie trzeba nam takich banków w naszej Polsce.

2025幎11月21日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ