Crédit agricole SA レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Kiepski bank. Co roku podnoszą opłaty za prowadzenie konta, za kaÅŒde subkonto walutowe itd. Strasznie duÅŒo sobie teÅŒ liczą za płacenie kartą w obcych walutach, za granicą. Suma summarum wychodzi duÅŒo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Crédit Agricole Cergy-le-Haut : simplement des voleurs ! Des frais exorbitants alors que les personnes sont en situation de fragilité financiÚre, mais c’est normal. Ils ne répondent plus, bloquent les... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Miesiąc temu zaciągnąłem poÅŒyczkę w Credit Agricole na kwotę 50 tys. Zdarzyłem spłacić jedną ratę i do spłaty pozostało 49 tys. Tak się ÅŒycie potoczyło, ÅŒe poÅŒyczkę mogłem spłacić po miesiącu. Nie doś... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Obsługa klienta jest dramatyczna. Masz problem ? Radź sobie z nim sam. Komunikacja z bankiem fatalna. Rozmowy telefoniczne wyglądają jak za karę, czat dramatyczny. Cokolwiek tylko i wyłącznie w pla... もっず芋る

䌁業情報

1. 銀行
  2. 金融コンサルタント
  3. 投資サヌビス
  4. 非銀行系金融サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Le site Finance et actionnaires de ce groupe bancaire. Présentation d'informations et d'actualités financiÚres, des métiers, d'un espace actionnaires, du cours de l'action en temps réel, de communiqués de presse. (Paris: 4507)

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 101ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Koszt kredytu konsumenckiego wyŌszy niŌ kredyt

Niestety jak ktoś napisał ten bank to kpina i to prawda. Spłata za zakupy kredytowe w sklepie to poraÅŒka, naliczyli sobie przy zakupie na 2000 tysiące złotych, 1100 prowizji (prowizji). Koszt prowizji i odsetek przewaÅŒa kwotę kredytu. To gorzej niÅŒ parabanki

2025幎11月16日

Ten bank to jakaś kpina

Ten bank to jakaś kpina, na początku listopada załoÅŒyliśmy konto firmowe, musieliśmy jeździć do placówki 3 razy bo 2 razy wyszły jakieś błędy z ich strony. Mieliśmy mieć konto zaraz po podpisaniu dokumentów a musieliśmy czekać 9 dni ÅŒeby się dowiedzieć ÅŒe jest jakiś błąd u nich i trzeba podpisać dokumenty kolejny raz a po 3 dniach okazało się ÅŒe jest kolejny błąd u znowu trzeba jechać. Dzisiaj mam swoje konto firmowe i nie mogę się połączyć z portalem sprzedaÅŒowym bo uwaga mają jakiś błąd

2025幎11月1日

Wszędzie komplikacje

Żeby było zwięźle:
1. Miało nie być opłat na koncie za prowadzenie i inne rzeczy, a były OPŁATY
2. Nieintuicyjna aplikacja - wszelkie saldo minusowe powinno być widoczne na 1. rzut oka oraz w historii konta, a nie po otwarciu pierdyliarda zakładek w nieintuicyjnej kolejności - nawet dość młoda osoba moÅŒe nie ogarnąć, a co dopiero senior mający problemy z nową techniką
3. Seniorka otwierała konto w placówce. Oprócz zwykłego RORu ze zwykłą karta płatniczą, bank otworzył klientce takÅŒe kartę kredytową, o której nie wiedziała - mają szczęście, ÅŒe przy braku uÅŒywania za kartę i za konto przypisane do tej karty nie wygenerowało ÅŒadnych kosztów.
4. Na połączenie z konsultantem czekałyśmy dziś prawie 25 minut, a AI nie chce za ÅŒadne skarby przepuścić dalej, zanim nie podasz danych uwiarygadniających - a jak klient woli od początku rozmawiać z "ÅŒywym człowiekiem"? Pan na infolinii OK, ale to za mało ,aby dać więcej niÅŒ jedną gwiazdkę
5. Coraz mniej placówek, a wiele spraw załatwisz albo w placówce albo trzeba wysyłać list. Jak mieszkasz w mieście, to dasz radę, ale jak poza duÅŒym miastem, to juÅŒ się robią problemy

2025幎11月5日

BankCredit Agricole Trójmiasto.

Bank nie lubi seniorów Odział w Sopocie został zamknięty.Odzial Przymorze nie przyjmuje wpłat w euro ,Dopiero we Wrzeszczu miałam moÅŒliwość wpłaty Jedyna pozytywną iskierka jest personel Niestety we Wrzeszczu to tylko dwa stanowiska Jestem bardzo rozczarowana obecna polityka banku

2025幎11月3日

Zdecydowanie NIE POLECAM

Zdecydowanie NIE POLECAM. Sprawa zakłądania konta dla firmy trwa od ponad dwóch tygodni. Po podpisaniu umowy w oddziale banku we Wrocławiu przez ponad tydzien ÅŒadnej odpowiedzi pracowników banku. Brak szacunku wobec klientów banku oraz brak kultury osbistej pracowników banku . SZCZERZE ODRADZAM

2025幎11月3日
5぀星のうち1の評䟡

Najgorszy bank ze wszystkich, jakie poznałam do tej pory

Z doświadczeń rodzinnych: początkiem 2020 krewna zakładała u nich konto, bo miało to mieć pozytywny wplytlw na raty kredytu. Co z tego, jak kaÅŒdy duperel trzeba było płacić, co w kaÅŒdym miesiącu generowało koszty ponad 20 zł? A teraz jak sobie z opóźnieniem zaksięguje wpływ raty (rata wyszła z naszego banku w terminie), od razu kierują sprawę do windykacji z upomnieniem. Czy Ceredit Agricole w ogóle wie, co się na ich kontach dzieje? Czy po prostu liczą na dodatkowe wpłaty, bo klienci od nich uciekają i na kawę prezesom brakuje? ODRADZAM!

2025幎10月21日
5぀星のうち1の評䟡

Przy zakładaniu konta przez pierwsze

Przy zakładaniu konta przez pierwsze parę dni wszystko działało jak powinno. Jeszcze banku zaleÅŒało na nowym kliencie. A co po prawie 3 latach? Tragedia, przez cały ten okres zero ofert kredytowych w aplikacji, opiekun konta odezwał się tylko raz po pierwszym dniu od załoÅŒenia konta, raz środki zostały zablokowane i musiało się skończyć wizyta w oddziale. Aplikacja niby jest ale i tak trzeba wszystko załatwiać przez telefon i zamawiać rozmowę z doradcą. Kredyt w pełni online? MoÅŒna zapomnieć. Takie rzeczy tylko w konkurencyjnych bankach. Całe szczęście niedługo się ÅŒegnamy.

2025幎10月27日
5぀星のうち1の評䟡

Blokada pieniędzy z zasiłków socjalnych

Nie polecam tego banku. Miałam nie spłacony debet ,umowa debetu mi sie skończyła bo nie spełniam warunków.Zablokowali mi pieniądze z zasiłków dla dzieci od dwóch dni do nich piszę dzwonie zeby odblokowali, niby piszą w odziale email codziennie o odblowanie ,niestety nic nie pomaga ! Nie mają prawa blokować pieniędzy z zasiłków rodzinnych i z 800+ złodzieje. Najgorszy bank !!!!!

2025幎10月20日

Zablokowane konto od 2 tygodni pomimo

Zablokowane konto od 2 tygodni pomimo uaktualnienia nr dow. osob. i 3 wizyt w placówce, zapewnieniu o odblokowaniu max w ciągu 48h. Infolinia i czat kilka razy nic nie zmieniły. Dzisiejsza informacja to, ÅŒe mogę się odwołać do Rzecznika Finansowego. A zakupów dalej nie mogę zrealizować bo brak gotówki.

2025幎10月20日
5぀星のうち1の評䟡

Blokuja wiecej kasy niz 3.500 .

Blokuja wiecej kasy niz 3.500 .. zostawiaja 2.350 po czym mozna skladac oswiadczenie zeby odblokowali reszte pensji to nic nie daje przychodzi 1 dzien kazdego miesiaca oddaja wyrownanie do tego 3,500 komornik pobiera tylko 500 bo jest napisane na pasku z pensji reszte blokuje ten bank

2025幎10月10日

Bank poniÅŒej krytyki

Bank poniÅŒej krytyki. Naliczyli złotówkę odsetek za dwa dni zwłoki w opłacaniu rat. Wpisali to do BIK przez co moja ocena z rewelacyjnej zleciała do najgorszej. Na pytanie dlaczego nie przysłali sms czy maila powiedzieli, ÅŒe nie mają takiego obowiązku. W trakcie trwania umowy zmienili teÅŒ harmonogram spłat i nie wiadomo na jaki mail mi go przysłali. Postanowiłem spłacić kredyt i zaŌądać wycofania zgód na przekazywanie informacji do BIK, itp, to okazało się- Uwaga, ÅŒe mam 174 zł nadpłaty, ale nie mają mojego numeru konta aby ją oddać. Tu wpisują Cię do BIK, na infolinii twierdzą, ÅŒe masz 5zl nadpłaty i wpłacasz kwotę pozostałych rat a nagle okazuje się, ÅŒe masz 174zl nadpłaty a nie 5zl. Reasumując sami kretyni nie wiedzą ile spłaciłeś kredytu, bo wpisują Cię do BIK za 1zl a okazuje się, ÅŒe masz nadpłatę na koniec. Nigdy więcej kontaktu z tym syfem.

2025幎10月7日

Credit agricole d'Hayange, 57700

Credit agricole d'hayange, avec une conseillÚre nulle, incompétente et grossiÚre, je ne sais pas pourquoi l'appeler conseillÚre alors qu'elle ne veut rien faire, ne répond pas aux téléphones, ni aux mails, ne tient pas parole, ça fait plus d'un mois qu'elle me balade parce que je cherche un rendez-vous avec un responsable.
Quelle honte et quelle déception !
Né mérite même pas 0 étoile

2025幎5月9日
5぀星のうち1の評䟡

bank bez przyszłości.zaporowe problemy przy najprostszych sprawach .Ponad 15 lat byłem w tym banku ,poprosiłem tylko o historię z zeszłego roku z października

totalne dno brak słów do opisania.telekody , niepotrzebne aplikacje w telefonach ,brak pieniędzy na dobrych informatyków.Moze AI tam wszystko nadzoruje a jego nikt,przepraszam moÅŒe jakiś celebryta z reklamy .

2025幎9月10日
5぀星のうち1の評䟡

Je me suis faite arnaquer sur internet

Je me suis faite arnaquer sur internet 616€ de voler. DépÃŽt de plainte, blocage cartes, comptes etc...
2 mois aprÚs pas de nouvelle. Mail envoyé à la conseillÚre qui m'informe que le service fraude considÚre qu'il n'y a pas fraude ! Bah oui c est une fraude par virement (qui existe bien puisque nous avons trouver d autres personnes qui ont connu les mêmes problÚmes).
Bref, de toutes façons c est notre faute.
Le crédit agricole centre val de Loire ne fait pas confiance à ses clients (clients depuis 26 ans...).

2025幎8月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ