ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste catev... ãã£ãšèŠã
O companie serioasÄ care îÈi respectÄ condiÈiile contractuale Èi are servicii foarte prompte. Ãn plus mai oferÄ Èi dobânzi promoÈionale Èi concursuri cu tombolÄ. Pentru mine e foarte bine cÄ atunci câ... ãã£ãšèŠã
AplicaÈia nu merge , iniÈial par profesioniÈti , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei Èi am transferat cuantumul platii in euro nu în lei Èi am cerut restiuirea banilor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ééè¡ç³»éèãµãŒãã¹
- 代æ¿éèãµãŒãã¹
- ã¯ã¬ãžãã ã«ãŠã³ã»ãªã³ã° ãµãŒãã¹
- éèã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
- éèæ©é¢
- ããŒã³ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CreditPrime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poÅ£i apela în situaÅ£ii financiare neprevÄzute. Ne dorim sÄ Ã®Å£i oferim o soluÅ£ie simplÄ Åi eficientÄ, suport pas cu pas, Åi sÄ dezvoltÄm o prietenie de lungÄ duratÄ.
é£çµ¡å
ECOFINANCE IFN S.A., Str. Constantin Ghercu, nr. 1B, The Bridge - Faza III/ClÄdirea C, et. 8, Sector 6, 060201, BucureÈti, ã«ãŒããã¢
- *7788
- info@creditprime.ro
- creditprime.ro
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÄ mulÈumesc mult cu recunoÈtinÈÄ.
VÄ mulÈumesc mult cu recunoÈtinÈÄ.
FÄrÄ ajutorul dumneavoastrÄ,nu Ètiu cum m-aÈ fi descurcat.
Excelent
A fost o experienÈÄ foarte bunÄ, m-a ajutat la nevoie.
Desi au dobanzi mari am facut treaba cuâŠ
Desi au dobanzi mari am facut treaba cu ei si m-au scos din impas financiar.
Sunt foarte multumita de relatia peâŠ
Sunt foarte multumita de relatia pe care o am cu Credit prime, sunt promti la orice solicitare, si au multe premii si reduceri la dobanzi pe care le acorda.
It's like a spare tire
It's like a spare tire: "there when you need me". On top of that, they have plenty of offers and interest rate discounts, even prize draws. Their app is quite easy to use.
Am avut o experienÈÄ unicÄ alÄturi deâŠ
Am avut o experienÈÄ unicÄ alÄturi de credit prime mulÈumesc!
Sunt foarte promti
Experienta nu a fost una placuta
Experienta nu a fost una placuta!
Am apelat la multe IFN uri dar voiâŠ
Am apelat la multe IFN uri dar voi sunteÈi singuri care nu m aÈi stresat cu telefoane mesaje Èi plata minimÄ a fost destul de acceptabilÄ la suma care am avut o mulÈumesc mult sunteÈi cei mai tari
The best and more
All about was ok.
I am very pleased with my experienceâŠ
I am very pleased with my experience with the customer service.
CÄmÄtari cu acte în regula
CÄmÄtari cu acte în regula ! Nu luaÈi de la ei , va spameaza cu telefoane , minim 20 pe zi , Èi dobânda de hoÈi , extrem de mare ! Nu va recomand din inima !
Flexible credit line
Flexible credit line. If they have an interest rate reduction offer, it's worth it because they are fast and fair. I recommend it for emergency situations and small amounts.
Bani rapid in cont
Bani rapid in cont, oferta de prima deschidere foarte buna

CreditPrime Romania (Ecofinance IFN S.A.) ããã®åç
Comunicare super
Comunicarea super, seriozitatea super, dar dobânzile sunt prea mari!

CreditPrime Romania (Ecofinance IFN S.A.) ããã®åç
serviciul este foarte transparent siâŠ
serviciul este foarte transparent si foarte bine implemenat, aplicatia desi are cateva buguri functioneaza perfect in proportie de 90% din timp.
Èi totuÈi...
Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacÄ, conÈtient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. DacÄ, dobânzile ar fi mai mici, conform legi IFN urilor, cea aprobatÄ anul trecut, ar fi mai bine Èi pentru dumneavoastrÄ Èi pentru clienÈi. VÄ mulÈumesc Èi succese pe mai departe.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ