Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacÄ, conÈtient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. DacÄ, d... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste catev... ãã£ãšèŠã
O companie serioasÄ care îÈi respectÄ condiÈiile contractuale Èi are servicii foarte prompte. Ãn plus mai oferÄ Èi dobânzi promoÈionale Èi concursuri cu tombolÄ. Pentru mine e foarte bine cÄ atunci câ... ãã£ãšèŠã
AplicaÈia nu merge , iniÈial par profesioniÈti , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei Èi am transferat cuantumul platii in euro nu în lei Èi am cerut restiuirea banilor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ééè¡ç³»éèãµãŒãã¹
- 代æ¿éèãµãŒãã¹
- ã¯ã¬ãžãã ã«ãŠã³ã»ãªã³ã° ãµãŒãã¹
- éèã³ã³ãµã«ã¿ã³ã
- éèæ©é¢
- ããŒã³ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
CreditPrime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poÅ£i apela în situaÅ£ii financiare neprevÄzute. Ne dorim sÄ Ã®Å£i oferim o soluÅ£ie simplÄ Åi eficientÄ, suport pas cu pas, Åi sÄ dezvoltÄm o prietenie de lungÄ duratÄ.
é£çµ¡å
ECOFINANCE IFN S.A., Str. Constantin Ghercu, nr. 1B, The Bridge - Faza III/ClÄdirea C, et. 8, Sector 6, 060201, BucureÈti, ã«ãŒããã¢
- *7788
- info@creditprime.ro
- creditprime.ro
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Foarte stresanÈi dacÄ nu plÄteÈti laâŠ
Foarte stresanÈi dacÄ nu plÄteÈti la timp , îÈi sunÄ telefonul din 5 în 5 minute
Everything was transparent
Everything was transparent, quick and reliable.
UÈor Èi rapid
Foarte buna
Din pacate e hartuire modul in careâŠ
Din pacate e hartuire modul in care sunati. Eu ziceam ca achit in 14, eram constienta ca e intarziere mare, tot eu plateam dobanda penalizatoare. E inacceptabil sa fiu sunata de 10 ori pe zi sau de mai multe ori ca sa imi tot reamintiti. Din moment ce oricum nu ajutati sa pit achita, nu mi-ati oferit ocazia sa platesc in rate ca sa nu mi se mai adune dobanda, desii in total am platit dobanzi de zeci de mi de lei. Daca asa consideratiâŠ. Eu nu v-as recomanda nimanui dupa asemenea experienta. Mi-a fost f greu da achit, mama singura, un salariu, v-am implorat sa imi dati ocazia sa platesc in rate sa nu mi se adune inca 1000-1500. Banii astia , in trei luni sunt salariul meu
Este de folos cand rÄmâi in pana cuâŠ
Este de folos cand rÄmâi in
pana cu banii,de ajutor!
acordare rapida DAR
dobânda foarte mare!mÄcar clienÈilor mai vechi
care au fost cu plÄÈile
la timp sa faceÈi o dobânda
personalizatÄ...mÄcar atât...
dat fiind ca platesc la timp si o gramada de dobândÄ...
BunÄ seara!
BunÄ seara!
Numele meu este Botezatu Ciprian Ionel, CNP 1720718100078 Èi vÄ rog sÄ luaÈi la cunoÈtinÈÄ Èi sÄ Èi rezolvaÈi urmÄtoarele situaÈii inacceptabile:
1. AstÄzi am obÈinut de la dvs. suma de 6000 pe un nou contract de creditare Èi am fost informat cÄ Ã®n urmÄtoarele 5 zile trebuie sÄ mÄ prezint la una din sucursalele BCR pentru a ridica banii, în numerar.
2. Sunt la al 3-4 - lea contract cu dvs. Èi NICIODATÄ, repet NICIODATÄ nu am fÄcut o astfel de solicitare de a primi banii în numerar.
3. Mai mult decât atât solicitarea a fost clar exprimatÄ Ã®n contul de client ca suma sÄ-mi fie remis pe cardul cu terminaÈia ...1496, card care de altfel este înrolat de multÄ vreme în contul subsemnatului de client.
4. Am sunat, iar din call center, am fost informat în mod absolut mincinos cÄ eu aÈ fi solicitat aceastÄ modalitate de remitere a sumei (la sediul BCR în numerara) dar cÄ se va încerca rezolvarea situaÈiei ceea ce ÈTIU BINE cÄ este exclus. Nu va face NIMENI NIMIC! De unde Ètiu? Simplu - din experienÈa cu dvs.!
5. Nu Ètiu dacÄ aveÈi habar sau nu dar, cel mai sigur nu, orice discuÈie cu oricine de la dvs. devine absolut inutilÄ NICIODATÄ neexistând o minimÄ rezolvare a indiferent ce solicitare am fÄcut de-a lungul timpului. CredeÈi sau nu, aveÈi o mare problemÄ Èi va trebui sÄ o rezolvaÈi.
6. De cca 10 zile primesc zilnic cel puÈin câte 2 SMS-uri cu tot felul de oferte de creditare Èi coduri de reducere a dobânzii. NICIUNUL nu a funcÈionat!
7. Sunt sunat pentru aceeaÈi chestiune (indiferent care) de câte 2,3,5...10 operatori de parcÄ NIMENI nu are cunoÈtinÈÄ despre NIMIC.
SUNT CONÈTIENT DE FAPTUL CÄ NU VEÈI FACE NIMIC ÈI NICI NU VEÈI RECUNOAÈTE NIMIC DAR MAI ÈTIU SIGUR CÄ ÈTIÈI CÄ CEEA CE AM SCRIS ESTE ADEVÄRAT. AVEÈI PROBLEME ÈI DIC CELE MARI.
PÄCAT!
Cu dezgust Èi dezamÄgire profunde,
dr. Ciprian Ionel BOTEZATU
Nu am primit banii
Nu am primit banii ! Am retras banii ieri Èi nici acum nu au intrat . Dar dobânda pe azi deja mi s a pus ⊠când o sÄ pot intra în posesia banilor ?
Very easy to acces it and credit primeâŠ
Very easy to acces it and credit prime offers excelent support
Info 0% dobândÄ la primul credit a fostâŠ
Info 0% dobândÄ la primul credit a fost 406 lei
Contract negociat si nerespectat
Am negociat ceva si nu se respecta
In loc de 0,6% dobanda apare tot 1%.
nu am primit nici un ban deoarece nu amâŠ
nu am primit nici un ban deoarece nu am trimis extras de cont cum trebuia trimis!
Foarte mulÈumitÄ
Am primit banii foarte rapid dupÄ o verificare preliminarÄ uÈoarÄ. Persoane amabile care îÈi oferÄ toate informaÈiile necesare
Nu prea mio fost de ajuns încÄ amâŠ
Nu prea mio fost de ajuns încÄ am nevoie de 2000 sam termin interiorul casei
Am crezut cÄ e dobânda de 0.55 %
Am crezut cÄ e dobânda de 0.55 %, nu aÈa de 1%,
Sunati ca disperatii cand intarzii 1 ziâŠ
Sunati ca disperatii cand intarzii 1 zi cu plata! Nu recomand!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ