CreditPrime Romania (Ecofinance IFN S.A.) レビュー

217
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

O experiență excelentă! Serviciile sunt de calitate, aplicația funcționează foarte rapid, iar procesul de plată este simplu și fără bătăi de cap. Recomand cu încredere!

5つ星のうち5の評価

Am fost ajutat atunci când am avut nevoie, chiar dacă, conștient fiind de riscurile financiare crescute ale unui astfel de ajutor, mi-am creat singur, acceptând, anumite probleme suplimentare. Dacă, d... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sunt foarte multumita de serviciile companiei dvs. procesul de creditare, rambursare merge foarte usor. Faptul ca poti scoate doar cat ai nevoie si apoi mai retragi iar, daca mai ai nevoie peste catev... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Aplicația nu merge , inițial par profesioniști , dar sunt niste gunoaie . Am avut de platit o rata la un credit cu ei și am transferat cuantumul platii in euro nu în lei și am cerut restiuirea banilor... もっと見る

企業情報

1. 非銀行系金融サービス
  2. 代替金融サービス
  3. クレジット カウンセリング サービス
  4. 金融コンサルタント
  5. 金融機関
  6. ローン代理店

当該企業による記述

CreditPrime este înainte de toate un prieten de încredere, la care poţi apela în situaţii financiare neprevăzute. Ne dorim să îţi oferim o soluţie simplă şi eficientă, suport pas cu pas, şi să dezvoltăm o prietenie de lungă durată.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 150

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Stati departe de ei

Daca as putea sa dau minus cateva stele as face-o. Nu pierdeti timpul cu ei. In afara de dobanzi exagerate va vor trata ca pe ultimul client. Nu raspund la telefon , promit ca va vor contacta si nu o fac, promisiunile de pe site cu bani in cateva minute sunt false .

2022年11月9日

Vreau să acord 5 stele serviciului

Vreau să acord 5 stele serviciului de împrumut online CreditPrime. Spre deosebire de bănci, nu este nevoie să mergi nicăieri și să vorbești cu angajații. Nu trebuie să convingi pe nimeni că ești un cetățean decent și solvabil. Totul are loc de la distanță. Am completat cererea în 5 minute, am așteptat 30 de minute pentru verificarea documentelor, iar după alte 10 minute, cererea mi-a fost aprobată și banii mi-au intrat instant pe card. Pentru că am rambursat împrumutul la timp, nu s-a pus problema vreunei plăți în plus sau penalități.

2022年9月5日
5つ星のうち5の評価

Ca un card de credit, doar cu termeni mai transparenți

Am folosit deja de mai multe ori linia de credit de la CreditPrime. Acum mi s-a mărit limita la 6.000 de lei, pentru că sunt client fidel și iau împrumut atunci când nu-mi ajung banii să plătesc chiria. Venitul instabil și munca independentă au anumite dezavantaje – veniturile sunt greu de anticipat. Astfel, deschid o linie de credit pentru câteva săptămâni, iar atunci când primesc bani de la clienți, returnez liniștit împrumutul. Este ca un card de credit, doar cu termeni mai transparenți. Sunt destul de mulțumit.

2022年2月2日
5つ星のうち5の評価

Procesarea solicitării de împrumut este…

Procesarea solicitării de împrumut este foarte rapidă, mai ales dacă ceri un împrumut repetat, nu prima dată. Este nevoie de doar câteva minute pentru a completa solicitarea. Imediat după asta obții un răspuns și după asta și banii. Aș vrea să menționez de bine serviciul de asistență unde lucrează oameni adecvați și binevoitori, în special domnișoarele. Nu oferă răspunsuri formale, ci încearcă mereu să soluționeze cu adevărat problema apărută. Explică totul foarte răbdător – am avut de câteva ori întrebări despre modul de rambursare a ratelor și de fiecare dată am primit răspunsuri rapide și foarte clare.

2022年6月26日
5つ星のうち5の評価

Aș vrea să spun câteva cuvinte bune…

Aș vrea să spun câteva cuvinte bune despre serviciul de asistență al companiei. Am folosit un astfel de site pentru prima dată în viață și, în linii generale, încerc să folosesc internetul cât se poate de rar. Dar pentru că nu am avut o altă posibilitate de a împrumuta bani, m-am văzut nevoit să mă adresez la CreditPrime – această companie mi-a fost sugerată de rude mai tinere. Când nu am reușit să completez cererea, am decis să apelez serviciul de asistență. O domnișoară cu voce plăcută mi-a explicat foarte clar și simplu ce trebuie să fac. M-a ghidat pas cu pas cum să completez cererea și ce să fac mai departe. Îi mulțumesc!

2022年6月17日

Bună-ziua cu stimă

Bună ziua doresc un credit de nevoi personale pt mama mea pe termen scurt vă mulțumesc cu stimă Dniela accept și semnez

2022年6月10日
CreditPrime Romania (Ecofinance IFN S.A.) ロゴ

CreditPrime Romania (Ecofinance IFN S.A.) からの回答

buna ziua! Cererea poate fi depusa pe https://creditprime.ro/
Va asteptam cu drag!

5つ星のうち5の評価

M-aș bucura să cred ceea ce spuneți

M-aș bucura să cred ceea ce spuneți, dar mă tem de hackeri că, ar putea să culeagă datele noastre,adică imeiluri, parole,date personale cum arfi cood numeric personal, și nr de telefon. La care se poate prezenta drept persoană în cauză adică, acel utilizator, chipurile cu toate datele ,și poate să fure indentitatea, și să ceară în prumuturii de zeci de mii și dupaiea se fac nevăzuți. Tot așa și ei poate să pună o copie de pe actul de identitate +imeil,parolă +alte documente,să da drept persoană în cauză, și cere în prumutul, pacalindune ,și în urma acestor chestii suntem bunii de plată fără să știm ce se întîmplă, Așa că fiți foarte atenți la tot ce faceți că, internetul este foarte vulnerabil, și plin de hackeri periculoși. TOCMAI DE ACEEA NOI UTILIZATORII NU PREA M-AI RISCĂM DATELE PERSONALE, VOM FI FOARTE ATENȚI INTOATE.💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

2022年5月11日

Trustpilot エクスペリエンス