CR ELECTRIC レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Christian og Eind fra CR electric har vÊret ude og opsÊtte fiber i vores ejendom. De var sÊrdeles hjÊlpsomme og lavede et pÊnt stykke arbejde i vores opgang.

䌁業が回答したした

VI havde besÞg af Daniel. Han leverede et utrolig flot stykke arbejde fra start til slut. Alt blev udfÞrt professionelt, effektivt og med stor sans for detaljerne. Resultatet er bÃ¥de pÊnt og funktio... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores ejerforening fik sat nye kabelbakker op og trukket fiberkabler op igennem ejendommen. Arbejdet er udfÞrt yderst pÊnt, og der er ikke en finger at sÊtte pÃ¥ det. Fra start har der vÊret god ko... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er ofte i kontakt med CR pÃ¥ telefon. Jeg mÞder altid venlighed og en stor vilje og evne til at hjÊlpe. Det er ogsÃ¥ det jeg oplever nÃ¥r opgaven lÞses. Tak for mange gode oplevelser til hele perso... もっず芋る

䌁業情報

1. 電気工

圓該䌁業による蚘述

CR Electric er en moderne virksomhed, der i dag beskÊftiger mere end 290 kvalificerede og veluddannede medarbejdere inden for entreprise, service, typehuse og fiber/gravearbejde. Virksomheden blev grundlagt for mere end 35 år siden og har siden vÊret i udvikling og vÊkst. Vi lÊgger stor vÊgt på den daglige kommunikation og den gode dialog med kunder, leverandÞrer og medarbejdere.

優良

通垞1週間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 15ä»¶

レビュヌを曞く

Positiv erfaring med installation af fibernet af et sender

Efter installation af fibernet sender jeg denne besked.
Jeg havde brug for et tidspunkt hvornår installationen
blev foretaget. Dagen fÞr henvendte jeg mig til medarbejderen, Mourad, vi aftalte en tid, som Mourad skrev ned og kom på aftalt tidspunkt dagen efter.
Mourad er servicemindet, faglig kompetent, imÞdekommende og venlig. God samtale om placering af boks, fibernet m.m.
Tydelig kommunikation, skriftlig besked i postkassen om dag og tidspunkt. Flot med to sedler med to ugers mellemrum.

2024幎9月19日

CR ELECTRIC からの回答

Tak for at dele din gode oplevelse med installationen af dit fibernet og specielt kommunikationen omkring arbejdet, samt din gode oplevelse med vores medarbejder.

Vi skynder os at sende informationen videre til ham og teamet omkring ham, så vi er sikre på at de får denne ros med på vejen.

DÃ¥rlig kommunikation

CR electric lavede el i vores nye hus, da det blev bygget. Ingen problemer. Det meste spillede, og hvis ikke har dialogen efterfÞlgende vÊret rigtig god og uden gnidninger.
Men. Vi har nu et Þnske om at få tilsluttet et solcelleanlÊg til eltavlen, og vi har naturligvis kontakt CR, da vi indtil nu har haft en god dialog med dem. De melder så ud, at de altså desvÊrre ikke kan finde ud af at tilkoble solcelleanlÊgget til eltavlen. "kan ikke finde ud af"! Jeg synes, at CR electric skal arbejde lidt på deres kommunikationsstrategi, og bare stå ved, hvis de ikke vil påtage sig en opgave.

2024幎4月22日

CR ELECTRIC からの回答

Tak for din feedback og de positive ord omkring vores arbejde i dit nye hus. Vi sÊtter stor pris på at hÞre, at du har haft en god oplevelse med dialogen og samarbejdet omkring dette.

El-faget har mange arbejdsområder og tilslutning af solcelleanlÊg er det desvÊrre ikke en del af vores nuvÊrende serviceområde, hvilket er grunden til, at vi har måtte afvise denne opgave.
Vi anbefaler at du kontakter en specialist inden for solcelleanlÊg for at sikre, at du får den assistance du har brug for.

Hos CR Electric strÊber vi efter at vÊre så klare og Êrlige i vores kommunikation som muligt, så vi beklager hvis du ikke fÞler det var denne oplevelse du havde.

Natasja - CR Electric

Vi har fået installeret fiber af Awais

Vi har fået installeret fiber af Awais og Adam. Vi har fÞlt os i de bedste hÊnder. Herudover meget behagelige og ikke mindst yderst kompetente. OpfÞlgningen på forlÞbet har også vÊret virkelig god.
De varmeste anbefalinger herfra!

2024幎4月19日

CR ELECTRIC からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre. Jeg skynder mig at sende beskeden videre til fiber & kabelteknik-afdelingen, hvor jeg er sikker på at dine ord vil varme rigtig lunt på sådan en kold forårsmorgen.

LysdÊmper i eltavlen

LysdÊmper i eltavlen

Har bygget et hus hvor cr stod for el arbejdet, vi tilkÞbte lysdÊmper der sidder i el tavlen, fordi det var det bedste i fÞlge jeres sÊlger, der er nu gået 3 år, og i har vÊret 6 fange for at få det til at virke, det blinker og slukket når vi tÊnder i kÞkkenet, 5. gang i var her Þdelagde i strÞmmen i vores udhus, som vi selv måtte reparerer, da vi fÞrst opdaget det da det blev mÞrkt og varmen var gået ud, i har idag vÊret her for 6 gang og lÞst opgaven, med det blinkende lys, ved at fortÊlle at vi skal bruge Philips pÊre, sjovt nok var de vi brugte fÞr også Philips pÊre, dog med et pÊnt lys, de pÊre i har sat i et dem man bruger i en slagte hal, de er så kolde i farven at de blÊnder, mÊrkeligt at man skal bruge en bestemt pÊre, vi har erfaret 2 gange i går aftes at den slukker lyset efter en time, måske skulle må se på dÊmperen om der var noget galt, når nej den har i skiftet og det hjalp ikke, trÊt af dårlige lÞsninger.

2024幎2月5日

KÊre Helle

Som du jo er bekendt med, har vi vÊret i dialog med dig igen siden denne anmeldelse, da vi jo agerer på din henvendelse til typehusfirmaet.
Vi er kede af din oplevelse og ville selvfÞlgelig aldrig installere en lysdÊmper som vi er bekendt med ikke fungerer optimalt. Produktet er ét vi benytter i de fleste typehuse, og som vi installerer hundredvis af om året, og som vi ikke har modtaget klager på fra andre.

Vi forstÃ¥r, hvor frustrerende det kan vÊre, nÃ¥r ting ikke fungerer som forventet, sÃ¥ det er dejligt at hÞre fra vores tekniker at problemet nu skulle vÊre lÞst – og hvor udfordringen lÃ¥ i at dÊmperen skulle dÊmpe bÃ¥de spots og pendler pÃ¥ samme tid og dernÊst var programmeret til at slukke uhensigtsmÊssigt. Vi hÃ¥ber du nu igen kan nyde belysningen over spisebordet.

Hvis der er yderligere spÞrgsmål, bekymringer eller feedback, du gerne vil dele, eller hvis der opstår andre problemer i fremtiden, opfordrer vi dig til at kontakte os direkte. Vi er her for at hjÊlpe og sikre, at alle dine el-installationer fungerer korrekt.

CR Electric

Firmaet har gravet i min have uden

Firmaet har gravet i min have uden tilladelse
Og har ikke bagefter gjort opmÊrksom på at de har gjort det
Den ansat som jeg fik fat i . Var ikke indforstået med at begge sider af min indkÞrelse skal se ens ud
Det svare til at de har savet et hul i mit gulv. Og bagefter dÊkket det med et tÊppe , fordi det er et gammel gulv.

2023幎8月11日
自発的なレビュヌ

Jeg håber da ikke at virksomhedens

Jeg håber da ikke at virksomhedens medarbejdere udfÞre lige så elendigt arbejde, som de opfÞre sig i trafikken. En kÞrer helt mÞrklÞdet på cykel uden lys, sjovt nok en elektrikker. En anden medarbejder er ved at kÞre mig ned, ved et hÞjre sving, uden brug af blinklys. Ved efterfÞlgende konfrontation, siges der, det så jeg slet ikke.

2022幎11月7日

Hej René
Er ked af at hÞre om din oplevelse, og håber du er sluppet uden skader - hvilket det trods alt lyder som om.
Vi forventer selvfÞlgelig at vores medarbejdere passer på sig selv og andre i trafikken.
Det har ikke vÊret muligt at afklare hvem du har haft konfrontationen med, men ligger du inde med yderligere oplysninger er du meget velkommen til at sende mig dem på nkj@crelectric.dk.
Venlig hilsen Natasja

Holder ikke aftaler, uprofessionelt og dårlig rådgivning

Holder ikke aftaler. Vi har fået leveret et hus med el arbejde udfÞrt at CR Electric i Fredericia. Flere steder mangler dåser. Vi har klargjort til ladestander i garage og her har man monteret rÞde dÊksler! Det var det de lige havde sagde elektrikeren. El forsyningskabel er ikke engang gravet i jorden. Elektrikeren sagde han vil gÞre det, men fik det ikke gjort, og det samme med fiberkabelet udenfor. De lovede desuden en sensor til vores bryggers hvilket de heller ikke har lavet. De lovede at flytte en kontakt hvilket de heller ikke har fået lavet. Jeg har betalt 130.000 kr til dette firma og jeg har mange ting som ikke er udfÞrt. Det er til grint, sÊrligt når det er danske håndvÊrkere, som man som borger gerne betaler ekstra for, men da ikke for så mange manglende ting. Nu svarer de mig ikke. Desuden er 6 stk lampeudtag i garagen ikke centreret i forhold til troldtekt. Totalt malplaceret. Datastik hÊnger bare lÞst i garagen! Man skulle tro at det var et polsk firma.

2022幎11月4日

Hej Haydar
Vi er meget kede af hvordan du har oplevet det udfÞrte arbejde, men kan ikke genkende situationerne som de beskrives.

Kan forstå at der er sket meget siden også og at I fortsat er i lÞbende dialog.
Er det ikke tilfÊldet er du selvfÞlgelig meget velkommen til at skrive til nkj@crelectric.dk.

Natasja