Christian og Eind fra CR electric har vÊret ude og opsÊtte fiber i vores ejendom. De var sÊrdeles hjÊlpsomme og lavede et pÊnt stykke arbejde i vores opgang.
äŒæ¥ãåçããŸãã
VI havde besÞg af Daniel. Han leverede et utrolig flot stykke arbejde fra start til slut. Alt blev udfÞrt professionelt, effektivt og med stor sans for detaljerne. Resultatet er bÃ¥de pÊnt og funktio... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores ejerforening fik sat nye kabelbakker op og trukket fiberkabler op igennem ejendommen. Arbejdet er udfÞrt yderst pÊnt, og der er ikke en finger at sÊtte pÃ¥ det. Fra start har der vÊret god ko... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er ofte i kontakt med CR pÃ¥ telefon. Jeg mÞder altid venlighed og en stor vilje og evne til at hjÊlpe. Det er ogsÃ¥ det jeg oplever nÃ¥r opgaven lÞses. Tak for mange gode oplevelser til hele perso... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
CR Electric er en moderne virksomhed, der i dag beskÊftiger mere end 290 kvalificerede og veluddannede medarbejdere inden for entreprise, service, typehuse og fiber/gravearbejde. Virksomheden blev grundlagt for mere end 35 år siden og har siden vÊret i udvikling og vÊkst. Vi lÊgger stor vÊgt på den daglige kommunikation og den gode dialog med kunder, leverandÞrer og medarbejdere.
Industrivej 28, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Efter installation af fibernet sender jeg denne besked.
Jeg havde brug for et tidspunkt hvornår installationen
blev foretaget. Dagen fÞr henvendte jeg mig til medarbejderen, Mourad, vi aftalte en tid, som Mourad skrev ned og kom på aftalt tidspunkt dagen efter.
Mourad er servicemindet, faglig kompetent, imÞdekommende og venlig. God samtale om placering af boks, fibernet m.m.
Tydelig kommunikation, skriftlig besked i postkassen om dag og tidspunkt. Flot med to sedler med to ugers mellemrum.

CR ELECTRIC ããã®åç
CR electric lavede el i vores nye hus, da det blev bygget. Ingen problemer. Det meste spillede, og hvis ikke har dialogen efterfÞlgende vÊret rigtig god og uden gnidninger.
Men. Vi har nu et Þnske om at få tilsluttet et solcelleanlÊg til eltavlen, og vi har naturligvis kontakt CR, da vi indtil nu har haft en god dialog med dem. De melder så ud, at de altså desvÊrre ikke kan finde ud af at tilkoble solcelleanlÊgget til eltavlen. "kan ikke finde ud af"! Jeg synes, at CR electric skal arbejde lidt på deres kommunikationsstrategi, og bare stå ved, hvis de ikke vil påtage sig en opgave.

CR ELECTRIC ããã®åç
Vi har fået installeret fiber af Awais og Adam. Vi har fÞlt os i de bedste hÊnder. Herudover meget behagelige og ikke mindst yderst kompetente. OpfÞlgningen på forlÞbet har også vÊret virkelig god.
De varmeste anbefalinger herfra!

LysdÊmper i eltavlen
Har bygget et hus hvor cr stod for el arbejdet, vi tilkÞbte lysdÊmper der sidder i el tavlen, fordi det var det bedste i fÞlge jeres sÊlger, der er nu gået 3 år, og i har vÊret 6 fange for at få det til at virke, det blinker og slukket når vi tÊnder i kÞkkenet, 5. gang i var her Þdelagde i strÞmmen i vores udhus, som vi selv måtte reparerer, da vi fÞrst opdaget det da det blev mÞrkt og varmen var gået ud, i har idag vÊret her for 6 gang og lÞst opgaven, med det blinkende lys, ved at fortÊlle at vi skal bruge Philips pÊre, sjovt nok var de vi brugte fÞr også Philips pÊre, dog med et pÊnt lys, de pÊre i har sat i et dem man bruger i en slagte hal, de er så kolde i farven at de blÊnder, mÊrkeligt at man skal bruge en bestemt pÊre, vi har erfaret 2 gange i går aftes at den slukker lyset efter en time, måske skulle må se på dÊmperen om der var noget galt, når nej den har i skiftet og det hjalp ikke, trÊt af dårlige lÞsninger.

CR ELECTRIC ããã®åç
Firmaet har gravet i min have uden tilladelse
Og har ikke bagefter gjort opmÊrksom på at de har gjort det
Den ansat som jeg fik fat i . Var ikke indforstået med at begge sider af min indkÞrelse skal se ens ud
Det svare til at de har savet et hul i mit gulv. Og bagefter dÊkket det med et tÊppe , fordi det er et gammel gulv.
Hej CR,
Besvare i ikke kritiske opslag?
Ãnsker og egentlig at finde en lÞsning?
Jeg håber da ikke at virksomhedens medarbejdere udfÞre lige så elendigt arbejde, som de opfÞre sig i trafikken. En kÞrer helt mÞrklÞdet på cykel uden lys, sjovt nok en elektrikker. En anden medarbejder er ved at kÞre mig ned, ved et hÞjre sving, uden brug af blinklys. Ved efterfÞlgende konfrontation, siges der, det så jeg slet ikke.

CR ELECTRIC ããã®åç
Holder ikke aftaler. Vi har fået leveret et hus med el arbejde udfÞrt at CR Electric i Fredericia. Flere steder mangler dåser. Vi har klargjort til ladestander i garage og her har man monteret rÞde dÊksler! Det var det de lige havde sagde elektrikeren. El forsyningskabel er ikke engang gravet i jorden. Elektrikeren sagde han vil gÞre det, men fik det ikke gjort, og det samme med fiberkabelet udenfor. De lovede desuden en sensor til vores bryggers hvilket de heller ikke har lavet. De lovede at flytte en kontakt hvilket de heller ikke har fået lavet. Jeg har betalt 130.000 kr til dette firma og jeg har mange ting som ikke er udfÞrt. Det er til grint, sÊrligt når det er danske håndvÊrkere, som man som borger gerne betaler ekstra for, men da ikke for så mange manglende ting. Nu svarer de mig ikke. Desuden er 6 stk lampeudtag i garagen ikke centreret i forhold til troldtekt. Totalt malplaceret. Datastik hÊnger bare lÞst i garagen! Man skulle tro at det var et polsk firma.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã