siema wszystkim
siema wszystkim, moja historia ze stationarea to przestroga dla kaÅŒdego kto szuka dodatkowego zarobku w sieci bo ci ludzie to zawodowi naciÄ gacze. zaczÄÅo siÄ od reklamy o nowoczesnej platformie inwestycyjnej która niby automatycznie zarabia na róŌnicach kursowych wiÄc zostawiÅem kontakt. zaraz zadzwoniÅ doradca, niby bardzo uprzejmy ale ten wschodni akcent od razu rzucaÅ siÄ w uszy, zaczÄ Å mi tÅumaczyÄ ÅŒe ze stationarea kaÅŒdy wychodzi na plus. na poczÄ tku wpÅaciÅem 1200 zÅ i jak zobaczyÅem na ekranie ÅŒe saldo roÅnie to uwierzyÅem ÅŒe to dziaÅa i zaczÄ Åem dopÅacaÄ coraz wiÄcej bo obiecywali zÅote góry. dopóki kasa pÅynÄÅa do nich to dzwonili codziennie i byli niesamowicie pomocni, ale wszystko zmieniÅo siÄ gdy chciaÅem wypÅaciÄ choÄby czÄÅÄ zysku. nagle pojawiÅy siÄ problemy z jakÄ Å weryfikacjÄ aml, wymyÅlone podatki do zapÅacenia z wÅasnej kieszeni i bajki o blokadach konta przez bank centralny. bezczelnie mi wmawiali ÅŒe jak nie dopÅacÄ kolejnych tysiÄcy to stracÄ wszystko co tam mam. doradca który wczeÅniej byÅ taki miÅy nagle zaczÄ Å mnie wyzywaÄ i straszyÄ ÅŒe nigdy nie zobaczÄ swoich pieniÄdzy. na policji standardowo umorzyli sprawÄ po dwóch tygodniach bo firma ma serwery za granicÄ i brak moÅŒliwoÅci wykrycia sprawców. czuÅem siÄ kompletnie zniszczony dopóki nie trafiÅem na forum oszukanych przez stationarea gdzie ludzie polecili mi konkretnych fachowców. dziÄki ich pomocy i wiedzy jak rozmawiaÄ z takimi brokerami udaÅo siÄ ruszyÄ temat i odzyskaÅem swoje oszczÄdnoÅci co byÅo dla mnie ogromnÄ ulgÄ . zostawiam kontakt do nich7/8/3odzysk2/9/9pomoc7/6/2 nie dajcie siÄ tym gnojom i walczcie o swoje bo te pieniÄ dze da siÄ wyciÄ gnÄ Ä tylko trzeba trafiÄ na odpowiedniÄ ekipÄ. trzymajcie siÄ i nic im nie wpÅacajcie!!!