レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade en snabb frÃ¥ga innan jag bestÀllde och kundtjÀnst svarade snabbare Àn jag förvÀntade mig vilket jag verkligen uppskattade. Hela processen kÀndes smidig utan förvirring eller stress. Smyckena... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag var orolig att armbandet skulle kÀnnas tight eller jobbigt men det sitter faktiskt vÀldigt naturligt pÃ¥ handleden. Sov till och med med det en gÃ¥ng och mÀrkte det knappt, vilket Àr ovanligt för mi... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Crystalli levererar från Kina. Så det Àr långa leveranstider som knte alla stÀmmer överens med vad man uppger på hemsidan. Det tog exempelvis 4 dagar från bestÀllning till försÀndelse.

4.3

5぀星のうち2の評䟡

Crystalli levererar från Kina

2026幎4月7日

Hej Konstantin,

Tack för din feedback. Vi förstår att leveranstider Àr viktiga och att det kan kÀnnas missvisande nÀr det inte stÀmmer överens med förvÀntningarna. Vi tar detta på allvar och arbetar stÀndigt med att förbÀttra tydligheten kring leveransinformation.

5぀星のうち4の評䟡

Var inte helt sÀker pÃ¥ armbandet först

Var inte helt sÀker på armbandet först men det vÀxte på mig. Hade det på jobbet och sen ute med vÀnner och det passade till allt

Hej Laura,

Tack för din recension! Vad roligt att höra att armbandet har vuxit på dig och att det fungerar bra i både vardag och nÀr du Àr ute med vÀnner. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse.

Ringen Àr superbekvÀm

Ringen Àr superbekvÀm, jag glömmer nÀstan att jag har den på mig. Inte tung, inte irriterande, bara helt rÀtt

2026幎3月5日

Hej Nina,

Tack för din fina recension! Vad hÀrligt att höra att ringen kÀnns så bekvÀm och fungerar så bra i vardagen. Precis den kÀnslan vill vi att våra produkter ska ge.

5぀星のうち5の評䟡

Jag frÃ¥gade kundtjÀnst om en liten sak

Jag frågade kundtjÀnst om en liten sak och de svarade snabbare Àn jag trodde. Kassan var smidig och allt kÀndes enkelt. Produkten kom exakt som på bilderna. Bra upplevelse överlag

2026幎3月20日

Hej Sina,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både kundservice, köpupplevelse och att produkten motsvarade dina förvÀntningar.

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde sent pÃ¥ kvÀllen och hoppades

BestÀllde sent pÃ¥ kvÀllen och hoppades att storleken skulle passa. Som tur var gör den det och kÀnns stabil för priset. Har tvÀttat hÀnderna mÃ¥nga gÃ¥nger och den ser fortfarande bra ut. Är faktiskt lite imponerad tbh

2026幎3月21日

Hej Céline,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att storleken passade och att du Àr nöjd med kvaliteten och hållbarheten.

5぀星のうち5の評䟡

Jag var orolig att armbandet skulle

Jag var orolig att armbandet skulle kÀnnas tight eller jobbigt men det sitter faktiskt vÀldigt naturligt på handleden. Sov till och med med det en gång och mÀrkte det knappt, vilket Àr ovanligt för mig

2026幎3月26日

Hej Nadine,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att armbandet sitter bekvÀmt och kÀnns naturligt att bÀra.

5぀星のうち5の評䟡

Halsbandet Àr perfekt att kombinera med

Halsbandet Àr perfekt att kombinera med mina andra kedjor. Trasslar inte alls vilket Àr ganska imponerande

2026幎3月23日

Hej Katja,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att halsbandet fungerar bra tillsammans med dina andra smycken och att det sitter bekvÀmt utan att trassla.

5぀星のうち4の評䟡

Hade egentligen inte planerat att köpa

Hade egentligen inte planerat att köpa smycken den dagen men designen fångade mig. Den passar perfekt vilket nÀstan aldrig hÀnder för mig. KÀnns stabil och inte billig alls

Hej Livia,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att smycket passade så bra och att du Àr nöjd med både design och kvalitet.

5぀星のうち5の評䟡

De hÀr örhÀngena Àr såå lÀtta att jag

De hÀr örhÀngena Àr såå lÀtta att jag glömmer att jag ens har dem på mig lol

2026幎3月9日

Hej annina,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att örhÀngena Àr så lÀtta och bekvÀma att bÀra hela dagen.

5぀星のうち3の評䟡

Armbandet såg lite tunt ut på sidan om

Armbandet såg lite tunt ut på sidan om jag ska vara Àrlig, men nÀr det kom kÀndes det bÀttre. Mjuk glans och passar faktiskt till allt jag har på mig

2026幎3月13日

Hej Tabea,

Tack för din feedback! Vi Àr glada att höra att armbandet överraskade positivt nÀr du fick det och att du tycker om dess mjuka glans och hur bra det passar till olika outfits.

5぀星のうち4の評䟡

Jag var lite osÀker pÃ¥ kedjan online

Jag var lite osÀker på kedjan online men wow den ser bÀttre ut i verkligheten. Glansen Àr mjuk och inte för stark. Jag bÀr den med enkla outfits och den sticker Àndå ut på ett fint sÀtt

2026幎3月7日

Hej Mia,

Tack för din fina feedback. Vad roligt att halsbandet övertrÀffade dina förvÀntningar och att du gillar den mjuka glansen. HÀrligt att höra att det passar bra till din stil.

Habe mir eine Lampe fÃŒr mein Zimmer

Habe mir eine Lampe fÌr mein Zimmer geholt und sie hat direkt die ganze Stimmung verÀndert. Das Licht ist warm und ruhig, Ìberhaupt nicht grell. Aufbau war auch easy, was ich nicht erwartet hatte.

2026幎2月25日

Hallo Clara,

Vielen Dank fÌr Ihr Feedback. Es freut uns sehr, dass die Lampe die AtmosphÀre in Ihrem Raum so positiv verÀndert hat und das Licht angenehm wirkt. Schön zu hören, dass auch der Aufbau unkompliziert war.

5぀星のうち5の評䟡

Jag hade en liten frÃ¥ga innan jag köpte

Jag hade en liten fråga innan jag köpte och kundtjÀnst svarade super snabbt. Hela processen kÀndes enkel och inte alls förvirrande. Smyckena ser ut precis som på bilderna vilket Àr viktigt för mig. Jag skulle Àrligt talat bestÀlla igen

2026幎2月20日

Hej Lena,

Tack för din fina feedback. Vad roligt att du fick snabb hjÀlp och att hela processen kÀndes enkel för dig. Vi Àr också glada att smyckena motsvarade dina förvÀntningar.

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde ringen ganska sent pÃ¥ kvÀllen

BestÀllde ringen ganska sent på kvÀllen och tÀnkte inte så mycket på det. Den passar faktiskt perfekt och kÀnns mycket mer stabil Àn jag förvÀntade mig. Har anvÀnt den varje dag och den ser fortfarande fin ut

2026幎2月24日

Hej Nina,

Tack för din fina feedback. Vad roligt att höra att ringen passar perfekt och kÀnns mer stabil Àn du förvÀntade dig. HÀrligt att du anvÀnder den varje dag och att den fortfarande ser fin ut.

5぀星のうち3の評䟡

Jag gjorde bestÀllningen lite spontant

Jag gjorde bestÀllningen lite spontant en kvÀll utan att tÀnka så mycket på det. NÀr ringen kom blev jag faktiskt överraskad över hur fin och vÀlgjord den såg ut i verkligheten. Ytan Àr slÀt och den kÀnns bekvÀm på fingret. Jag har anvÀnt den nÀstan varje dag sedan dess.

2026幎2月26日

Hej Lia,

Tack för din fina återkoppling. Vad roligt att höra att du blev positivt överraskad och att ringen kÀnns både bekvÀm och vÀlgjord. Vi Àr glada att du anvÀnder den så ofta.

5぀星のうち4の評䟡

De hÀr örhÀngena Àr sÃ¥ lÀtta att jag

De hÀr örhÀngena Àr så lÀtta att jag bokstavligen glömmer att jag har dem på mig ibland lol. Perfekta för långa dagar nÀr jag inte vill ha tunga smycken.

2026幎3月13日

Hej Alina,

Tack för din fina feedback. Vad roligt att höra att örhÀngena Àr så lÀtta och bekvÀma att bÀra under hela dagen.

5぀星のうち5の評䟡

Ärligt talat sÃ¥g armbandet lite tunt ut

Ärligt talat sÃ¥g armbandet lite tunt ut online sÃ¥ jag hade inga stora förvÀntningar. Men nÀr det kom hade det en riktigt fin mjuk glans och kÀndes bÀttre Àn jag trodde. Hade det pÃ¥ jobbet och sen ute med vÀnner och dar lite h

2026幎2月17日

Hej Lea,

Tack för din Àrliga feedback. Vad kul att höra att armbandet överraskade positivt och att du tycker om dess mjuka glans och hur det kÀnns i vardagen.

Halsbandet Àr verkligen perfekt för

Halsbandet Àr verkligen perfekt för layering, jag bÀr det med två andra kedjor och det trasslar aldrig vilket Àr ovanligt lol. Hade inte förvÀntat mig att det skulle vara så lÀtt att styla.

2026幎3月16日

Hej Jana,

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att halsbandet fungerar så bra för layering och att det inte trasslar – precis så det ska vara för enkel styling i vardagen.

5぀星のうち4の評䟡

Jag var inte helt sÀker pÃ¥ kedjan nÀr

Jag var inte helt sÀker på kedjan nÀr jag såg den online eftersom bilder ibland kan vara missvisande. Men nÀr den kom såg den Ànnu finare ut i verkligheten. Glansen Àr mjuk och feminin, inte för prålig eller fejkig. Jag bÀr den med enkla outfits och den sticker Àndå ut på ett fint sÀtt.

Hej Tanja,

Tack för din fina feedback! Vad kul att höra att kedjan övertrÀffade dina förvÀntningar och att du uppskattar den mjuka glansen och hur den kompletterar enkla outfits på ett subtilt sÀtt.

5぀星のうち5の評䟡

Det hÀr armbandet gjorde mig lite

Det hÀr armbandet gjorde mig lite orolig eftersom jag hatar nÀr de kÀnns för tighta eller stela. Men det hÀr sitter så naturligt på handleden och rör sig med mig. Jag sov till och med med det en gång och mÀrkte det knappt vilket nÀstan aldrig hÀnder med mig lol.

2026幎2月21日

Hej Eva,

Tack för att du delar! Vad hÀrligt att höra att armbandet kÀnns så naturligt och bekvÀmt på handleden, Àven nÀr du sover med det. Precis den typen av komfort man vill ha i vardagen

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。